Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ilkin kayıp,Aslıcım opuyom seni gorusuruz internet sürem bitti..kocişin yasagı :) gorusuruz ilgilenem ben onunlaaa..iyi gecelerrr

yaaagerçektenmi moral oldun bana canım yaaaaaa vallaa saliha fazla yiyorsun dediydidee neyden kısayım deidm akşam yemeklerinden kıskmaya karar verdimDDDD
birde yanyan yazmak ii olduDd
hayır canım sen diyet yapamazsın artıkk sakın ha meyvenden falan kısayım deme kısacaksan hamur işinden kıs....

hazalcımm nbrrrr canımmmmDDDD senin minik kuş napıyor annesi
minik kız şu an mızlıyor püfff

hep soluyorum ne olursa olsun kilo bir insanı oluşturan binlerce nitelikten sadece biri..alınır verilir karakteri benliği oluşturmaz :)

öyle ama gelde naalt millete

ilkin kayıp,Aslıcım opuyom seni gorusuruz internet sürem bitti..kocişin yasagı :) gorusuruz ilgilenem ben onunlaaa..iyi gecelerrr

tamam cnaım görüşürüz

yok cnm ya çalışamıyorum yorgunluktan.ben de tatil istiyorum yaaaaaa

aayy sinir oldum kızlarla bir film izleyek dedik bir türlü bulamıyorum istediğimiz filmi ya uuuff

hazoş87 7+
pisicik:))) 7+
tedis7+
aynalar 7+
pinkcat 7+
1.73 7+
blackcat 7+
melekayse 7+
oyagibi izinli
fiyona 7+
emidaf izinli

bu arada ben yarın cocuklara film izletcem var mı bildiğiniz uygun bir film

kızlar akşam bir foruma gireyim dedim kıyamet koptu.benim oğlum bilgisayarda çizgi film izleyecekmiş.onu açtım.neyse şimdi uyudu da rahatladım.

hazoş87 7+
pisicik:))) 7+
tedis7+
aynalar 7+
pinkcat 7+
1.73 7+
blackcat 7+
melekayse 7+
oyagibi izinli
fiyona 7+
emidaf izinli

ellerine sağlık canım

hmmm kötü olmussss ilk bölümü izlednz 2. bölüm mü kaldı öleyse daha febna

yok allahtan ilk bölümüde izlemedik ama ben onu izlemek istiyordum

bu arada ben yarın cocuklara film izletcem var mı bildiğiniz uygun bir film

hiç aklıma gelmiyor canım
senin aklında var mı bize göre
gerilim psikolojik bir film

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…