Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bitanem annem sanki bir parça daha iyi. az önce yine ilaçlarını verdim. ama tabi öyle hemen tam olarak iyileşmez. senin önerine uydum bol bol ılık su veriyorum.
evet bol ılık su öneriyo bizim dr genellikle
ay bi tembellik çöktü bi türlü maniküre başlayamıyorum. fekat şu an gaza geldim ben de leslie 1 i yapıcam en azından sonra da manikür.
ay yap kız spor nolur

canım buz koysaydın yoksa sabaha göz altların morarır..

canım ben evde çocuk odasını bilgisayar ve 1 çekyat 3 adet dolap ve şifonyer koydum oturma odasını çocuk odası yaptım..
zira leslie yaptıgım odada 1.20 ye 3 metrelik bi alan boş kalıyo orda yapıyom burdan dar olamaz herhalde..

geçmiş olsun canım buz koysaydın ezilmiş ette iyi gelir bak
kötü olmuş ya inş moralmaz
sonra kocası dövdü derler güldürüyüm dedim biraz

sporlarımı yaptım ama 1 bardak kefir içtim:26:
çocuklara hazırlayınca dayanamadım ama napam:26:

bugün çok soğuk ya ev bir türlü ısınmıyo tuvaletin mutfağın camı buz tutmuş çok ayaz

uffff!!! çok geçmiş olsun. kırılmamasına şükret tatlım verilmiş sadakan varmış gerçekten
evet yaaa sızlıyor çok fena=(((((((((

anam dışardaydım o sıra 4 saat öyle gezdim soğuk su şişesini koydum artık umarım göz altlarım morarmazzzzzzzz

geçmiş olsun canım buz koysaydın ezilmiş ette iyi gelir bak
kötü olmuş ya inş moralmaz
sonra kocası dövdü derler güldürüyüm dedim biraz
he ya arkadasıma da öyle dedim heheheh bi,zde çok güldükkk=))))))

bizim evde bi ısınmadı bugün valla. yarın sabah kimbilir ne kadar soguk olacak allah hayvancıkların ve insancıkların yardımcısı olsun valla
evet ya çok soğuk bugün bende üzüyorummmmm hala ısınamadım dışardan geldiğimden beriii

herkescikler gitmişşşş..benim kızda eşeklik var mı çok merak ediyorum ya eşek gibi ııı ıııı diye bağırıyorrrrrrrr....anırıyo sanki tanrım ne deli bi çocuk buuu

merhabaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
menümü yazayım sonrada geçmiş yapayım

sabah:1 bardak süt
öğlen:yarım kase çorba,yarım tabak makarna,1/2 dilim ekmek
ara:2 ceviz
akşam:3 dilim börek,1 kase yoğurt,2 bardak komposto
ara:1elma,1 portakal

bende yaaaaaaaaaaaaaaa....bıktım ekmek kızartmaktan öyle olunca az yiyorum ama..yoksa yarım ekmek yerim bende kahvaltıdaa
ben hiç kızartmadım amaa şöyle doya doya sandiviç yemek istiyorum ekmek arası penir domates falanDD

ilkoş bebeğin haftalarını gösteren çizelgeler de var onlardan yapsana sen artıkkk çok şekerrrrrrr
canımcım aklımdada elim değmiyor bir yapacağımDD
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
2 kaşık rus salatası
1 dilim börek
2 çiğ köfte
2 bardak çay

akşam
salata
afiyet olsun canımm yaaaa süpersinnnnnnnnnnnnnnn
pinkcat 7+
hazoş 7+
tedis 7+
aynalar 7+
pisiq 7+
melekaysee 7+
yas23 7+
blackcat 7+
oyagibi 7+
emidaf 7+
fiyona 7+
1.73 izinli
elleirneee sağlık fıstık
2.telafii günü
sabah
1 bardak sütlü kahve

öğle
2 tabak makarna
(yağsız sossuz toplam170 kalori)

akşam
2 kaşık patates kavurması
4 zeytin

kahvee
DDDD 2 tabak makarnaaa of offD afiyet olsunn hehe ne tat aldın yağsız sosuz falan
ayşem öyle diyorsaan doğrudurr hiç diyetisyene gitmedim o yüzden pek bilemiyorummmmmm

sağol canım yorum için. poçaları rahatça yememin sebebi kendim yaptım ve nerede ise hiç yağ yok :) kalori değeride tam doğru. çünkü içine kattığım herşeyi tartıp ölçüp toplam kaloriyi tane sayısına böldüm :) bir de iki olmasının sebebi küçükler kurabiye boyutunda diyelim. ay ne çok savundum kendimi :)
1 dilim patatesli börek1 adetgüzel bi pasta 1 adet arap kadayıfı
kız denecek birşey yok ki menüne okudum ahanda böyle oldum

Son düzenleme:
kızlar ben çooooook hastayım hergün spor duş = erzurum soğuğu vurdu beni galiba.ama yine de bugün sporu yaptım sürüne sürüne yarın Allah kerim.
İyi geceler hepinize fazla bakınamadım gidip yatacam

günaydın kızlar ben geldim. annem çok hasta bugün işe gitmedim o yuzden
canım geçmiş olsun Allah şifa versin
aman tv lerde gördük istanbuluu 1-2 cm karla rezil olmuşssunuzDD kız buguün burası -19 derece((((

D okurken yorulddummmmmmm ama miktarları az az cnaım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…