- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.481
puff açmasınlar tatilin amacı o zaten:) ben küçükken hiç böyle ödev verdiğini hatırlamam ögretmenimin. yada ben yapmıyordum:)
evet bol ılık su öneriyo bizim dr genelliklebitanem annem sanki bir parça daha iyi. az önce yine ilaçlarını verdim. ama tabi öyle hemen tam olarak iyileşmez. senin önerine uydum bol bol ılık su veriyorum.
ay yap kız spor noluray bi tembellik çöktü bi türlü maniküre başlayamıyorum. fekat şu an gaza geldim ben de leslie 1 i yapıcam en azından sonra da manikür.
canım buz koysaydın yoksa sabaha göz altların morarır..kızlar çok yorgunum sormayın başıma gelenleri burnumu kırıyordum az kalsın belkide kırıldı bilmiyorum..çok yorgunum 5 saat dışardaydım...ayakta sürekli...geçmiş yapamadım bi duşa girip dinlencem...burnum çok ağrrıyor..gözlerime vurdu ağrısı zaten offffffff..sonra gelirim....
beni de motive ettin ya sana helal olsun bugün leslie i yeniden yaptım. şu an kan ter içindeyim kalbim saniyede milyon kere falan atıyo. senin hızlı kilo verme nedenin kesinlikle spor. sabah 5 te kalkamam belki ama akşamları gerekirse annem yattıktan sonra mutlaka yapıcam. evde leslie ile yürüyebileceğim tek yer salon o yuzden annem yattıktan sonra dedim. ev biraz ufak zira:)
huh valla iyi geldi şimdi duşa gidiyorum.
kızlar çok yorgunum sormayın başıma gelenleri burnumu kırıyordum az kalsın belkide kırıldı bilmiyorum..çok yorgunum 5 saat dışardaydım...ayakta sürekli...geçmiş yapamadım bi duşa girip dinlencem...burnum çok ağrrıyor..gözlerime vurdu ağrısı zaten offffffff..sonra gelirim....
ay valla şu an şiş burnum kocaman oldu ya sinir oldum..bi mağazaya giriyoduk arkadaşımla ben öndeydim arkadaşıma bişey o sıradada kapıyı itecektim içerden biri itti bende döndüm o sıra koca cam kapı burnuma beynim sallandı yemin ediyorum..gözümden yaş aktı o kadar acıdı yani su an da şiş ve ağrıyo off ya su an hala kızarık umarım morarmaz..morarırsa ayvayı yedimmm
kolay gelsin bol kalori yakmalarkızlar spor yapıp geleceğim ve menümü yazacağım.görüşürüz
ben gıcık bir öğretmenim vercem
bugün çok soğuk ya ev bir türlü ısınmıyo tuvaletin mutfağın camı buz tutmuş çok ayaz
evet bu gece en soguk gece olcakmış diyolar..
aman aslım dikkat edin..
aynalar+, melekaysee, oyagibi+
iyi geceler kızlar öpüyorum...ben çıktım
evet bu gece en soguk gece olcakmış diyolar..
aman aslım dikkat edin..
bizim evde bi ısınmadı bugün valla. yarın sabah kimbilir ne kadar soguk olacak allah hayvancıkların ve insancıkların yardımcısı olsun valla
evet yaaa sızlıyor çok fena=(((((((((uffff!!! çok geçmiş olsun. kırılmamasına şükret tatlım verilmiş sadakan varmış gerçekten
anam dışardaydım o sıra 4 saat öyle gezdim soğuk su şişesini koydum artık umarım göz altlarım morarmazzzzzzzzevet bol ılık su öneriyo bizim dr genellikle
ay yap kız spor nolur
canım buz koysaydın yoksa sabaha göz altların morarır..
canım ben evde çocuk odasını bilgisayar ve 1 çekyat 3 adet dolap ve şifonyer koydum oturma odasını çocuk odası yaptım..
zira leslie yaptıgım odada 1.20 ye 3 metrelik bi alan boş kalıyo orda yapıyom burdan dar olamaz herhalde..
he ya arkadasıma da öyle dedim heheheh bi,zde çok güldükkk=))))))geçmiş olsun canım buz koysaydın ezilmiş ette iyi gelir bak
kötü olmuş ya inş moralmaz
sonra kocası dövdü derler güldürüyüm dedim biraz
evet ya çok soğuk bugün bende üzüyorummmmm hala ısınamadım dışardan geldiğimden beriiibizim evde bi ısınmadı bugün valla. yarın sabah kimbilir ne kadar soguk olacak allah hayvancıkların ve insancıkların yardımcısı olsun valla
herkescikler gitmişşşş..benim kızda eşeklik var mı çok merak ediyorum ya eşek gibi ııı ıııı diye bağırıyorrrrrrrr....anırıyo sanki tanrım ne deli bi çocuk buuu
ben hiç kızartmadım amaa şöyle doya doya sandiviç yemek istiyorum ekmek arası penir domates falanbende yaaaaaaaaaaaaaaa....bıktım ekmek kızartmaktan öyle olunca az yiyorum ama..yoksa yarım ekmek yerim bende kahvaltıdaa
canımcım aklımdada elim değmiyor bir yapacağımilkoş bebeğin haftalarını gösteren çizelgeler de var onlardan yapsana sen artıkkk çok şekerrrrrrr
afiyet olsun canımm yaaaa süpersinnnnnnnnnnnnnnnsabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
2 kaşık rus salatası
1 dilim börek
2 çiğ köfte
2 bardak çay
akşam
salata
elleirneee sağlık fıstıkpinkcat 7+
hazoş 7+
tedis 7+
aynalar 7+
pisiq 7+
melekaysee 7+
yas23 7+
blackcat 7+
oyagibi 7+
emidaf 7+
fiyona 7+
1.73 izinli
2.telafii günü
sabah
1 bardak sütlü kahve
öğle
2 tabak makarna
(yağsız sossuz toplam170 kalori)
akşam
2 kaşık patates kavurması
4 zeytin
kahvee
ayşem öyle diyorsaan doğrudurr hiç diyetisyene gitmedim o yüzden pek bilemiyorummmmmmyok canım diyetisyenlerinkine uymak lazım aslında banada zamanında 6 dilim vermişti gunde..onlar birde kademeli sistem yapıyolar o yuzden uzun vadede kalıcı kilo veriyosun..aslına bakarsan gitmek lazım biz biraz bilinçsiz yapıyoruz
sağol canım yorum için. poçaları rahatça yememin sebebi kendim yaptım ve nerede ise hiç yağ yok :) kalori değeride tam doğru. çünkü içine kattığım herşeyi tartıp ölçüp toplam kaloriyi tane sayısına böldüm :) bir de iki olmasının sebebi küçükler kurabiye boyutunda diyelim. ay ne çok savundum kendimi :)canım menün güzel hoş kalorilerinide hesaplamışsın ama vücudunun yakması zor şeyler yiyorsun sadece kalorilerinin az olması senş yanıltmasın az kalori demek kilo yapmaz anlamına gelmez..yağ olarak depolanan şeylerden yemekten uzak dur..ben poğaça dışında aşırı bişi göremedim sonuçta spor da yapmışsın çok güzel ama birdaha bi dene poğaça yemeye çalış...şimdi ben sana bunları yazdım seni bi güzel eliştirdim sende benim menümü gör bende senden bekliyorum şekerim
1 dilim patatesli börekbgn ki menüm süper ötesi kızlar ne ararsanız var
sabah 1 dilim patatesli börek 1 tatlı kaşığı ayva marmelatı
1 kk peynir 2 adet zeytin çooookkk bardak şekersiz çay
ara yok
öğlen 1 adet içli köfte 1 adet arap kadayıfı
1 adet adını bilmiyorum ama kremalı çok güzel bi pasta
akşam hiç bişi yemiycem ee yemiyim de yani dimi
şimdi de 1 fincan salep içip bgn ki faslı bitiriyorum :))
canım geçmiş olsun Allah şifa versingünaydın kızlar ben geldim. annem çok hasta bugün işe gitmedim o yuzden
aman tv lerde gördük istanbuluu 1-2 cm karla rezil olmuşssunuzben dün kardan dolayı eve 5 saatte geldim5.30 da işten çıktım 22:30 u geçiyordu eve ulaştıgımda boğaziçi köprüsünün üzerinde hareketsiz 1 saatten fazla kaldım:S
o saatte ve totom donmus geldim eve. hergün 1.5 saat spor ancak evde oturanlar yapabilr. hele ki benim bu şehirde eve ulaşıp işlerimi hallettikten sonra o kadar spor yapmam imkansız. ama bugün annem hasta oldugundan evdeyim. bugün yaparım 1.5 saat olmasa da
dünkü menümü yazayım
sabah sirkeli su+form çayı
kah:
1 kk peynir
2 yumurta beyazı
ara:
3y.k. keşkek
ögle:
1/2 kase çorba
rosto(1 ceviz büyüklügü et,5 halka havuç)
ara:
2 dilim fırınlanmöış şekersiz kabak
ara:
4 adet etiform
1 kk peynir
akşam:
1/2 kase çorba
rosto(öglenin aynı miktarı)
1 dilim ekmek
ara:
5 adet etiform
1 kk peynir..
çok oldu gibi ama saat 2 den 4 e kadar uyudum tüm gece ayaktaydım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?