- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.361
kızlar ben spor yapıp yatacam size iyi sohbetler...
ay evet ya ne güzel çocuklarda tatildeyken bol bol vakit geçirirsinn
iyi bakalım bi ara yap ama=))))))kız nasıl olmaz manyak gibi yedimm
ohhh yoğun bi gün desene
ayyyy misafir çok yorgunluk yaaa
tabikide ama sinir oldum işte
hoşçakallll
ellerine sağlık cınımm
heyy yaaa deli misin sennnn ne yemişsinde neyi telafi edeceksinnn=)))
ya aynen bende kilo almadan geçse su tatil annem pazar gidecek sonra biz eşimin ailesinin yanına gideceğizzzz...
çok ama çokk güzelll
yaaa koku hassasiyeti iğrençç bişeyy ben herşeyden tiksiniyordum bi ara...yemek bile yapmadım 15 günn...bide kustuğum zamanlar çok çubuk kraker yemiştim okulda falan kusmiyim diye ara ara yiyordum su an yiyemiyorum nefret ediyorum heheh
ay yapıcam yapıcam inş. çok kısa zamandaaa yoksa gidip biryerde yiyeceğim heheheiyi bakalım bi ara yap ama=))))))kız nasıl olmaz manyak gibi yedimm
ayyyy misafir çok yorgunluk yaaa
tabikide ama sinir oldum işte
heyy yaaa deli misin sennnn ne yemişsinde neyi telafi edeceksinnn=)))
yaaa koku hassasiyeti iğrençç bişeyy ben herşeyden tiksiniyordum bi ara...yemek bile yapmadım 15 günn...bide kustuğum zamanlar çok çubuk kraker yemiştim okulda falan kusmiyim diye ara ara yiyordum su an yiyemiyorum nefret ediyorum heheh
neden tırsıyon kilo almaktan mı tırsma canım mecburen alacaksın
hamile kaldığımda yani 1 ay olmuştu öğrendiğimde 58 dim ama evlendiğimde 55 timmm=)cnm sen yine iyi verdin..sen dogumdan oncede zayıftın sanırım benim ergenlşkten beri olan yapışmış kılolar dikkat etmeme ragmen yol katedemedim..bakalım diyetisyen arkadasa göruenecem..
yok kız yememişsin çok ben senden daha çok yemişim yine hehehe=)ay yapıcam yapıcam inş. çok kısa zamandaaa yoksa gidip biryerde yiyeceğim heheheDDDDDDDD
DD çok yememişim yanii hehe sevindim morel verdinizzzzzz
ama okadar çok ymeişssin ki kraker tiksinmişsssinnnnnnnnnnnnnnnnnnnD sanırım bende görmek istemezdimmmmmm
alla alla ne var ki bunda sinirim bozulmasın bende aldım bak eskiye dönmeme çok az kaldı göbek hariç onun için de süre gereklii kendine gelmesi için ben 24 kilo alıp dönüyorsam sen kesin verirsin hiç korkma..ben kilo alıncas başlarda hoşuma gidiyoduu deli miyim ne=))))DD neysse kapatlaım bu mevzuyu siz zayıflarken benim almam sinirleirmi bozuyorrrr tamam boşvrelim hehe
DD neysse kapatlaım bu mevzuyu siz zayıflarken benim almam sinirleirmi bozuyorrrr tamam boşvrelim hehe
bol bol kalori yakmalarrrrrr bol terleemeler canım:)))kızlar ben spor yapıp yatacam size iyi sohbetler...
sabah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 çay kaşiği bal
1 tk nutella
ara
bir ısırık lavaş
çeyrek kk peynir
öğle
1 tane 55 kalorilik çikolata
akşam
2 tane başemel soslu ıspanaklı krep
ara portakal havuç suyu 1 bardak
hamile kaldığımda yani 1 ay olmuştu öğrendiğimde 58 dim ama evlendiğimde 55 timmm=)
bu dikkat etmiş halim=))))yok ya sorun yok bence çünkü kendimi aç hissediyorum su an=)bol bol kalori yakmalarrrrrr bol terleemeler canım:)))
D akşamınnnn pek kaloili olmuşş kuzucum beşamel sos ve krep DDDD heheeee afiyet olsun hani çokk dikkat edecektin kızçeeee dün öyle dememişmiydin sen
alla alla ne var ki bunda sinirim bozulmasın bende aldım bak eskiye dönmeme çok az kaldı göbek hariç onun için de süre gereklii kendine gelmesi için ben 24 kilo alıp dönüyorsam sen kesin verirsin hiç korkma..ben kilo alıncas başlarda hoşuma gidiyoduu deli miyim ne=))))
aynen öyle kaza kurşunu kendileri=))))))))))))))evlendikten 2 ay sonra hamile kalmişim=)hımm dondun ayılır o zman..kıs yoksa kaza kurbanı mı Deniz??
ayy en cok korktugumm sey :):)))
kız keşke bende senin nedenin yüzündne kilo alsaydım
24 kilo hiç çaktırmıyorsun canım yaaaaa maşalla hçok güzel gitti şu nişan fötöleri yakıyor ortalığııı bayıldım maşallahhh sen gibi olacaksam no problem:)))))
aslında bende hayaıtmın en zevkli kilo alışı olacak diyee düşünüyordum ama ne bilim yaaa neysee çok sorun değil burdayım nasılsa sonrasındadasiz varsınız hallederizzz tabi kalırsnaız ozaman kadar
Allahımmm saanaaaadaaa inş. kısa zamandaaaaaaaaaa yaştsınnn cannımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bence gzelllllllllllllsabah
3 çatal patates kızartması
yarım kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 kupa çay
öğle
1 kase çorba
2 sarma
ara
1 ayva
akşam
1 kase çorba
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
salata
ara
1 portakal
tben acil cıkıyorum kuzular gorusuruzz
bu dikkat etmiş halim=))))yok ya sorun yok bence çünkü kendimi aç hissediyorum su an=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?