Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm sen yine iyi verdin..sen dogumdan oncede zayıftın sanırım benim ergenlşkten beri olan yapışmış kılolar dikkat etmeme ragmen yol katedemedim..bakalım diyetisyen arkadasa göruenecem..

ay yapıcam yapıcam inş. çok kısa zamandaaa yoksa gidip biryerde yiyeceğim heheheDDDDDDDD
DD çok yememişim yanii hehe sevindim morel verdinizzzzzz

ama okadar çok ymeişssin ki kraker tiksinmişsssinnnnnnnnnnnnnnnnnnn D sanırım bende görmek istemezdimmmmmm

cnm sen yine iyi verdin..sen dogumdan oncede zayıftın sanırım benim ergenlşkten beri olan yapışmış kılolar dikkat etmeme ragmen yol katedemedim..bakalım diyetisyen arkadasa göruenecem..
hamile kaldığımda yani 1 ay olmuştu öğrendiğimde 58 dim ama evlendiğimde 55 timmm=)

yok kız yememişsin çok ben senden daha çok yemişim yine hehehe=)

DD neysse kapatlaım bu mevzuyu siz zayıflarken benim almam sinirleirmi bozuyorrrr tamam boşvrelim hehe
alla alla ne var ki bunda sinirim bozulmasın bende aldım bak eskiye dönmeme çok az kaldı göbek hariç onun için de süre gereklii kendine gelmesi için ben 24 kilo alıp dönüyorsam sen kesin verirsin hiç korkma..ben kilo alıncas başlarda hoşuma gidiyoduu deli miyim ne=))))

kızlar ben spor yapıp yatacam size iyi sohbetler...
bol bol kalori yakmalarrrrrr bol terleemeler canım:)))

D akşamınnnn pek kaloili olmuşş kuzucum beşamel sos ve krepDDDD heheeee afiyet olsun hani çokk dikkat edecektin kızçeeee dün öyle dememişmiydin sen

bol bol kalori yakmalarrrrrr bol terleemeler canım:)))

D akşamınnnn pek kaloili olmuşş kuzucum beşamel sos ve krepDDDD heheeee afiyet olsun hani çokk dikkat edecektin kızçeeee dün öyle dememişmiydin sen
bu dikkat etmiş halim=))))yok ya sorun yok bence çünkü kendimi aç hissediyorum su an=)

24 kilo hiç çaktırmıyorsun canım yaaaaa maşalla hçok güzel gitti şu nişan fötöleri yakıyor ortalığııı bayıldım maşallahhh sen gibi olacaksam no problem:)))))
aslında bende hayaıtmın en zevkli kilo alışı olacak diyee düşünüyordum ama ne bilim yaaa neysee çok sorun değil burdayım nasılsa sonrasındada siz varsınız hallederizzz tabi kalırsnaız ozaman kadar

sağol canım göbek var malesef aslında aptal çorap yüzünden o belden sıktı belli etti göbişiii.ama iyi dimi 5 aylık bebiş annesi içinn=) bencede sen bi doğur biz zayıflatırız seni=)

sabah
3 çatal patates kızartması
yarım kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 kupa çay

öğle
1 kase çorba
2 sarma

ara
1 ayva

akşam
1 kase çorba
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
salata

ara
1 portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…