- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.401
annem takmış zayıflama artık diyo dedim hatun kıskanma hehehehhe=))) 55 olicimmmmmmm
aneyyy cırcır mı yoksa kusma mı canımmm geçmiş olsunn yaa tatilin zehir olmasın iyileşhemennnselam kızlar ben fena üşütmüşüm ya midem felaket sabahtan beri tuvaletten çıkamıyom :26::26::26:
kıskandı mı annen
of ya yolda üşüttün herhalde geçmiş olsun bebegim
ben gitmiyom ama..
günaydıııııııııın kızlar
aneyyy cırcır mı yoksa kusma mı canımmm geçmiş olsunn yaa tatilin zehir olmasın iyileşhemennn
çok zayıf olunca yüzüm çöküyomuş falan filan he dedim anne tamam daha zayıflamıcam =) ama 55 olicimmmm
aslııı hatırlıyor musun demiştim ya 20 ocak a kadar 58 olcam demiştim yaptım oldu hahahaahaha..ağaoğlu gibi konuştum hehhe
kızlarrr günaydınnnnnnnnnnnn
ben ayılamadım bugün işe geldiğimde 10:30 duDDDDD
hehee
nabersiniz bakalım
günaydın canım bend etuvaletten çıkamıyom
midem çok kötü
ayy kıyamamam geçmiş olsun kuzucumm eee tabi alışık değil mideciğinnnn yemek yemeye hemen alarm verdi(
yok canım ondan değil fena üşütmüşüm sırayla oluyo hepsi bakalım öksürük ne zaman gelecek
hay Allah şu yol macerasımı yaptı yoksa böylee(((
doğal yöntemlerle atlatmaya çalış canımmmmm çokilaç almak iyi değill sıcak tutkendni
bende tırsıyorum dikkat ediyorum inş. hasta olmam
bende öyle yapıyorum canım ama huyumdur ya ne zaman eve gelsem hastalanırım arkadaşım gelirken sakın eve gidince hastalanma demişti
günaydıııngünaydın canımm
geçmiş olsun..selam kızlar ben fena üşütmüşüm ya midem felaket sabahtan beri tuvaletten çıkamıyom :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?