Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsun bebişimize yarasın kahvaltılar meyveler çok güzel arada pideler uçuşmuş

ya şu makarna yı kaldırın walla hepsini yicem şimdi

benim canımda yoğurtlu markarna istiyo

nayse makarna lafını yasaklayalım en iyisi

menüşüm

sabah
1 dilim çavdar
2 zeytin
1 rafadan yumurta

öğlen
2 dilim kek

akşam
1 tabak taze fasulye

şimdide kahve içiyorumm

menün güzel canım meyve ye gece geç yatıyorsun

Son düzenleme:
şöyle menüleirmi okudumdaa kendimi çokk eleştriyorum of ilkoş n eo öyle hamur işi habire yemişssin püfss ondadırr wc yee gidemeyişin(( insan çorba yaparrrr

yerken hiç farkında değildim oysaa ofssssss
ilknur kendini aştı uzmanlaştı kendi menülerini eleştiriyo

sabah bişey yemedim

öğlen çok az domates çorbası, biraz kıymalı karnıbahar, 2 çatak yoğurtlu haşlanmış makarna(yağsız)

ara yarım elma (gönül alma )

akşam bir kumpiri arkadaşımla bölüştüm. (içinde: yeşil zyetin, siyah zeytin, mısır ve biraz kısır vardı)

canımm sen öğlen yemeklerini nerde yiyosun işyerimi çıkarıyo

hoşgeldin şirineeee 13 7 çok yüksek değil ılık limonlu su iç sinirlerin yatışşsın şekerimmm

haklısın bebeğim bu aralar tansiyonum hep yüksek bir ara stresten parmaklarım uyusuyordu şimdide bu çıktı. aslında dünya şeyime minare şeyime biriyimdir ama son 1 senedir sinirlerim çok yıprandı sanırım.
ben gidip bi ıhlamur demleyeyim

insan istemediği ortamlarda olunca ruh hali değişiyo.. benim tipim bile değişti kikikikiki

bu arada menüme ek..metabolizma hızlandırıcıyı yaptım içitm yazmayı unutmuşum sabah öğlen akşam yarım bardak içtim..emziriyorum diye tırstım o yüzden yarımşar içtimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…