- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #65.741
afiyet olsun bebişimize yarasınkızlarr size üçgünlük menümü yazayım sonradaa uykuya geçiş yapayım sonraa tekrar gelirimD
28 ocak cumartesi
sabah=öğlen: 2 dilim ekmek,5 zeytin,1kk peynir,1 yumurta,1 tk bal
ara:1 elma
akşam:1 dilim kek,1 tane kalburabastı
ara:1 kase mısır
ara:1 portakal,yarım ayva
29 ocak pazar
sabah=öğlen:1 yumurta,1 kk peynir,1bardak süt,1 pasta tabağı büyüklüğünde bazlama(rüyamda gördüm kalktım yaptım),2 tk reçel,1 tk bal
akşam:4 dilim pide,3 yaprak sarması,1 bardak ayran
ara:3 ceviz
ara:1 elma,1 portakal
30 oacak pazartesi
sabah:2 dilim ekmek,1 kupa süt,1 yumurta,1 kk peynir
öğlen:2 dilim pide
akşam:6 yaprak sarma,2 dilim pide,1 kase yoğurt
ara:3 ceviz
ara:1 elma 1 portakal (olacak)
ya şu makarna yı kaldırın walla hepsini yicem şimdi
menüşüm
sabah
1 dilim çavdar
2 zeytin
1 rafadan yumurta
öğlen
2 dilim kek
akşam
1 tabak taze fasulye
şimdide kahve içiyorumm
allahım sana geliyorum :18::18:sabah 7 de kalkıp sarmısaklı yoğurt hazırlayıp makarna yapicimmmmmm offff içim kıyıldıbenim canımda yoğurtlu markarna istiyo
hoşgeldin şirineeee 13 7 çok yüksek değil ılık limonlu su iç sinirlerin yatışşsın şekerimmmben geldim bi geçmiş yapayım gelirim:) bu arada tansiyonum 13 e 7 çok mu yuksek kızlar. başım çok agrıyor
ilknur kendini aştı uzmanlaştışöyle menüleirmi okudumdaa kendimi çokk eleştriyorum of ilkoş n eo öyle hamur işi habire yemişssin püfss ondadırr wc yee gidemeyişin(( insan çorba yaparrrr
yerken hiç farkında değildim oysaa ofssssss
menün güzel canım meyve ye gece geç yatıyorsun
aslı bişi dicem de bilmem normalmi ama ben birçok meyveyi sevmiyorum bakamıyorum ve kokusuna tahammül edemiyorumm.. sebzeyi seviyorumm.. bi de ekmek
allahım sana geliyorum :18::18:sabah 7 de kalkıp sarmısaklı yoğurt hazırlayıp makarna yapicimmmmmm offff içim kıyıldı
şimdi de ruhlar bölgesini indiriyorum. seyretmek için. baş ağrım hala geçmedi.
canımm sen öğlen yemeklerini nerde yiyosun işyerimi çıkarıyosabah bişey yemedim
öğlen çok az domates çorbası, biraz kıymalı karnıbahar, 2 çatak yoğurtlu haşlanmış makarna(yağsız)
ara yarım elma (gönül alma )
akşam bir kumpiri arkadaşımla bölüştüm. (içinde: yeşil zyetin, siyah zeytin, mısır ve biraz kısır vardı)
aslı bişi dicem de bilmem normalmi ama ben birçok meyveyi sevmiyorum bakamıyorum ve kokusuna tahammül edemiyorumm.. sebzeyi seviyorumm.. bi de ekmek
hoşgeldin şirineeee 13 7 çok yüksek değil ılık limonlu su iç sinirlerin yatışşsın şekerimmm
olabiliyo benim de yengem meyve görünce midesi bulanıyo. ben de sebzelere öyleydim:)
canımm sen öğlen yemeklerini nerde yiyosun işyerimi çıkarıyo
değişik güzel yemekler çıkıyo.. lokantada yediğini düşünüyordumm.. kız brokoliyi bıraktın mı öyle gaz yaparkiievet arkadaşım. şirketin yemekhanesi var orda yiyoruz
insan istemediği ortamlarda olunca ruh hali değişiyo.. benim tipim bile değişti kikikikikihaklısın bebeğim bu aralar tansiyonum hep yüksek bir ara stresten parmaklarım uyusuyordu şimdide bu çıktı. aslında dünya şeyime minare şeyime biriyimdir ama son 1 senedir sinirlerim çok yıprandı sanırım.
ben gidip bi ıhlamur demleyeyim
niye cık cık aslı
bu arada menüme ek..metabolizma hızlandırıcıyı yaptım içitm yazmayı unutmuşum sabah öğlen akşam yarım bardak içtim..emziriyorum diye tırstım o yüzden yarımşar içtimmmsabah
1 dilim ekmek
sucuklu omlet ama yarım
5 zeytin
yarım kk peynir
ara
1 kuru incir
öğle
yarım kase çorba
avcumun yarısı kdar fırında tavikk
2 dilim elma dilim patates
1 kaşık yoğurt
2 yk bulgur pilavı(dayanamadım ya canım çok istedii)
akşam
yemicim çünkü 1 tane poğaça yicimmmmm belki 2=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?