Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah olur canım

selam herkese.. arkadaşlar ben gruptan çıkmak istedim takım kaptanına da mesaj yazdım. Evdeki bilg. bozuldu. maalesef giremiyorum evden. Herkese başarılar diliyorum bu zorlu yolda.

üzüldüm canım ama senin kararın tabi...

bence ara yapmana gerek yokmuş sanki ögünler yeterli gibi ama sen bilirsin....

başla başla gel yaza kadar dişimizi sıkıp 10 ar kilo verelim okadar istiyorum ki.
İnşaallah canım veriririz tabii ama işin başı sağlık,sağlığımızı da bozmadan vermeliyiz kilolarımızı,hem yaza kadar 10 kilo verilir,şimdi şubattan saysak hazirana kadar haziran dahil 5 ay var,ayda 2 kilo versek 10 kilo yapar zaten,hem sağlıklı olmuş olur.İnşaallah azmimiz daim olur da veririz.

pogaçada başka bişi yok ama

baklavalar da gitmiş mideye aman da aman.afiyet olsun canım .ben beğendim menünü
Canım tatildeyim ya kardeşim de burda onun şerefine ziyafetler yapılıyo eee ben de nasipleniyorum en iyi bukadar frenleyebildim,yine de beğenilecek bi pay kalmış demekki sağol .

canım hadi biran evvel başla spora gerçekten iyi geliyor

İnşaallah canım başlıycam yakında benim bel fıtığım var da oyüzden biraz ara vermiştim ama iyi hissedince kendimi hem kilo vermek hemde bel kaslarımı güçlendirmek spor yapmam şart.
:))) seni sevmekkkk koacaman:)))
kızlarrrrr hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz aramızaaaa inş. istediğiniz kiloları verirsiniz
Çok teşekkürler canım,inşaallah senin gibi istediğimiz kiloyla mezun oluruz,senin de bebişin hayırlı olsun,sağlıkla kucağına al inşaallah.

ben geldim bi geçmiş yapayım gelirim:) bu arada tansiyonum 13 e 7 çok mu yuksek kızlar. başım çok agrıyor

130/70 yüksek sayılmaya bilir 70 iyi ama 130 biraz ..
benim 110/70 olur mesele120 çok gelir bana belki seninde sürekli daha düşükse bu yüksek geliyo olabilir

oyacıgım menün sade ve az kalorili toplamda fena degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…