- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #65.781
ben geldim kızlar
ohh isteyin bakalım kızı=) burası çok güzel kar yağıyor heryer bembeyaz olmuşşşşşşşşşşşşşş
selam canım ben iyiyim sabah iş görüşmem vardı bir danısmanlık firmasında bana sorarsan iyi geçti. tahmin edilen soruları sordular ama firma adını yeni ögrendim. büyük ve çok uluslu bir firma çıktı :) allahım lütfen olsun ya adak bile adadım yani.
ingilizce raporlama yapabilir misiniz dediler tabi dedim ingilizcem buna yeter ama ders de alıcam dedim. geliştirmek adına. lütfen olsun ya
ellerine saglık bebgimmm29 Ocak Mesaj Sayımı
Rainandthesun 7+
Oyagibi 7+
Aynalar 7+
Tedis 7+
Fiyona_07 7+
1.73 7+
Esennil 7+
Yas23 7+
Hazos87 7+
Pisiq 7+
Mihrace izinli mi?
Pinkcat87 izinli mi?
selam herkese.. arkadaşlar ben gruptan çıkmak istedim takım kaptanına da mesaj yazdım. Evdeki bilg. bozuldu. maalesef giremiyorum evden. Herkese başarılar diliyorum bu zorlu yolda.
bence ara yapmana gerek yokmuş sanki ögünler yeterli gibi ama sen bilirsin....
bugünkü menümü yazayım
sabah: 1 yumurta
1dilim kepek ekmek
yeşillik.1kk kendi yaptığım tuzsuz peynir
2zeytin
ara:1greyfurt
öğle:1kase çorba
2küçük parça ızgara tavuk göğsü
salata 1 bardak şalgam suyu
ara:2 galeta 1 bardak süt
2 fincan yeşil çay
akşama:1kase çorba
4lahana sarma
1kase yoğurt
bitti
oyanın egzersizleri +100 ip.15 dak bisiklet(inşallah)
İnşaallah canım veriririz tabii ama işin başı sağlık,sağlığımızı da bozmadan vermeliyiz kilolarımızı,hem yaza kadar 10 kilo verilir,şimdi şubattan saysak hazirana kadar haziran dahil 5 ay var,ayda 2 kilo versek 10 kilo yapar zaten,hem sağlıklı olmuş olur.İnşaallah azmimiz daim olur da veririz.başla başla gel yaza kadar dişimizi sıkıp 10 ar kilo verelim okadar istiyorum ki.
beni unuttunnnn en çok yiyenlerdeeeeeeeeeeeeeooo sen aşmışsın ya ben yarın azaltıcam menümü en çok ben yiyorum galiba bu ne:)
oh ohhh hadi bakalımmm allah tamamını erdirsin canımmaldık canım aldıkkkk:123::123::123:
dügünümüz var yaza...
Hoşgeldin canım,naptınız isteyebildiniz mi kızı?ben geldim kızlar
merhabaa kızlarr nasılsınızzz özledim sizi yaaa
cumartesi pazar misafir ağırladım misafirliğe gittim giremedim(((
geçmiş yapmayada tırsıyorum yawssss
slm kızlar ben geldim misafirler gitti sonrada kuaföre gittim küçük emrah tarızındaki tek kaşım iki tane oldu
bide kara böcük oldum inş şu beyazlardan kurtururum
kime kız istiyosunuz bakim
esin ve neslihan size ilknuru referans gösterem mezun oldu takımızdan hemde hamile olarak gönderdik yani hedefinize ulaşmakla kalmıyorsunuz bebekte veriyoz yanında
pogaçada başka bişi yok amasabah
1 dilim ekmek
sucuklu omlet ama yarım
5 zeytin
yarım kk peynir
ara
1 kuru incir
öğle
yarım kase çorba
avcumun yarısı kdar fırında tavikk
2 dilim elma dilim patates
1 kaşık yoğurt
2 yk bulgur pilavı(dayanamadım ya canım çok istedii)
akşam
yemicim çünkü 1 tane poğaça yicimmmmm belki 2=)
sabah
1 dilim börek
1 bardak çay
öğle
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
akşam
1 kase çorba
salata
ara
1 portakal
Canım tatildeyim ya kardeşim de burda onun şerefine ziyafetler yapılıyo eee ben de nasipleniyorumbaklavalar da gitmiş mideye aman da aman.afiyet olsun canım .ben beğendim menünü
canım hadi biran evvel başla spora gerçekten iyi geliyor
Çok teşekkürler canım,inşaallah senin gibi istediğimiz kiloyla mezun oluruz,senin de bebişin hayırlı olsun,sağlıkla kucağına al inşaallah.:)))seni sevmekkkk koacaman:)))
kızlarrrrr hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz aramızaaaa inş. istediğiniz kiloları verirsiniz
ben geldim bi geçmiş yapayım gelirim:) bu arada tansiyonum 13 e 7 çok mu yuksek kızlar. başım çok agrıyor
menüşüm
sabah
1 dilim çavdar
2 zeytin
1 rafadan yumurta
öğlen
2 dilim kek
akşam
1 tabak taze fasulye
şimdide kahve içiyorumm
sabah bişey yemedim
öğlen çok az domates çorbası, biraz kıymalı karnıbahar, 2 çatak yoğurtlu haşlanmış makarna(yağsız)
ara yarım elma (gönül alma )
akşam bir kumpiri arkadaşımla bölüştüm. (içinde: yeşil zyetin, siyah zeytin, mısır ve biraz kısır vardı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?