Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende iyiyim canım ne olsun temizlik yaptık yemek yaptık halamları bekliyoz
ne zaman geleceklerinide söylemediler sabah mı akşam mı bekliyoz işte
senin işler nasıl gidiyor

ohhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel işler bitmişşşşş maşlallaahhhhhh
bende işteyim canımm çalışıyorummm akşam olsada evime gitsemmm sıcacık diyodummm amaaa ablam çağırıyooo yegenler küsmüş bana gitmedim die

daha bitmedi börek yapcam fırında tavuk var çıksında
taşındı mı iş yeri sizin

daha bitmedi börek yapcam fırında tavuk var çıksında
taşındı mı iş yeri sizin

ayyyyyyyy acıktım şimdiiiiiii böreği felan duyunca
yok canım burda hava fenaaaaaa kar yağışı felan bide taşınacağımız yerın tadılatı uzadııııııı havadan dolayıı houyyy taşınsaydık bii hayırlısıyla

hayırlısı olsun canım
diyet nasıl gidiyo yine bişi yimiyon mu sen

hayırlısı olsun canım
diyet nasıl gidiyo yine bişi yimiyon mu sen

canım yiyorumda böylee anii saatler yanlış zamnda babamında eşi akşamları yemeyince surat asıyoo mecbur akşamları yiyorum ama pztesi itibari ile allah izin verirse dukana başlıcimmmmmmmmmmmm

mrb kızlar az önce kontör yüklemek için dışarı çıktım 1 saat yürüyüş yapıp gelicektim.. ben böyle soğuk görmedim en yakın yerden yükletip 15 dakika içinde eve koşa koşa döndüm.. ayak parmaklarım uyuştu.. :122:

aynennnnnnnnnnnnnnn kesinlikle katılıyorum çünkiiiii ofisin içinde montla ve atkıyla duruyoruzzzzz ısınmıyoo bi türlüüüüü

itiraf ediyorum:

dün cemle bulustuk nargileden önce çok açtım bir kaşarlı tost ve birkaç tane patates kızartması yedim ve açıkcası hiç pişman değilim:)
hayır bebeeem pişman değilim deme pişmansın bi daha yapmıcan.. bize girenler zor çıkıyo be anammmm

canım benimkiler büyüdü artık okula gidiyorlar. bir iki sene sonra kendilerini idare edecek gibi olduklarında çalışmayı düşünüyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…