Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy tatile alıştım bendee bu soğukta okula nasıl gidiceemm yaaaw ,bir ben olsam bi de oğluşum var yanımda beraber gidip geliyoruz.

hımssss inş. vereceksin fazlalıklarını canım takımımız diye söylemiyorum yüksek motivaasyonumuzzzz varrrr:)) senide sarsın sarmalasın inş. kilo verme aşkı:))))
bu arada ayşeyi hazalı özgeyi ilkoşu hepinizi özledim ya regl olunca bi duygusallık sarıyo

bende özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben bu hep duygusal moddayım bana bişiler oldu salihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

imkansızzz diye birşey yokD sadece zaman alırrrrr olsun oda sorun değil heheee önemli olan vermekkk canımmm sende verirsin inş.....
28 Ocak mesaj sayımı

Mihrace 7+

Aynalar 7+

Oyagibi 7+

Fiyona_07 7+

Tedis 7

Hazos87 7+

Rainandthesun 7+

Pisiq 7+

Pinkcat87 7+

Esennil 7+

Yas23 7+

1.73 izinli

Melekaysee izinli

ay ay canım ellerine sağlık benide saymayı unutmazmışşşş

kızlar ben saatlerdir leslie ablamla beraberdim..
pek alıştım ben ablaya yaaa.
leslie1
leslie2
leslie3
tekrar
leslie1
leslie2
leslie3
ohhhh sefam olsunnnnnnnn
toplam da 1 saat45 dak.15 dak bisiklet
maşallahhhh canım benimmmmmmm oh ohh yandan yandann :))
1-2-3 süpersin maşallahhD

süperrr süperrrr hattaaa süper ötesiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hehehe DDD hehehe:)))) ilkoş benim hehe:))

kızlarr hoş geldinizzzzzzzz aramızaaa bir zamanlar takımın en gevezesi bendim bu araa yoğunluktan giremiyorummmmmmmmmmmmmmmmm inş.karşılaırsohbet ederizzzz
Hoşbulduk canım inşaallah yoğunluğunuz hafifler de karşılaşırız,biz de tatildeyiz diye böyle çok girebiliyorum yoksa okullar açılıcınca okul-ev-derse hazırlık-yazılı derken ancak akşamları gelebilirm herhalde,sağlık olsun da daha çok görüşürüz inşaallah.

canım canımmmmmmm tekrar hoş geldin aramızaaaaa burada asıl amaçzayıflamak ama dostluk muhabbet beraberinde geliyorrr akışına kaptırıveriyor insan kendiniiii
sadece yedikleirmizi içtiklerimizi paylaşıp çıkmıyoruzzzzzz
birazz fazla kaçıncaa hemen bir uyarıgeliveriyorrr ama böyle tatlı tatlı kırmadannnn insan gazlanıyorr düzeltiyor kendini canımmm
ben mezun oldum ama her fırsattaaa kendimi burada buluyorumDDD
ay kızları çok seviyorummmmmmmmm eşime bahsediyorum sanki kırk yıllık dostlarımdan bahseder gibi:)))))
senide hiç biryere bırakmazyızzzzzzz hıhhhhh

oyacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aynen katılıyorum sanaaaa senin paylaşımın görünce ben kısa tuttum:)))))
ilknuruda saymışsın canım o mezun oldu yaa artık listede yok sadece girip kilosunu kontrol altında tutuyor bide bizi çok seviyor heheheheh:))))
:))))) canım canım ben hepinizizi mezun edip öyle gidiecme buradan :)) sizleri sevmekk kocaman hemdee canım yaaaaa
:))) gönülden baglı bize ya ondan saymısımdır:))
ayy ay ayyyy :))))
bende ilkoşun mezun olduğnu unuttum niye hergün girmiyo diye düşündüm sabah

hehehe buraişler yoğun salihacımmmm amaaaa bak üşenmeden geçmişyapıyorumm sayfalarca okuyup yuh ilkoş diyeceksinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dünkü menümü yazayım

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
üzerine 1 tatlı kaşığı bal
kahve

öğlen
1 tabak kabak

akşam
1 tabak kabak

kahve içtimm

afiyet olsun canımmm menün fazla değill
çiğköftenin kalorisi biraz fazlaa canımmm
www.kilotakibi.com burada öğünlerini yazıp topla aldığı harcadığın kalorileri görebiliyorsun canımm.
tepene taş derken kızz bişimid üştü kafana yaaa dikkatt ettt(((
seni brokoli canavarı seniiiiiiiiiiiiiiiii:)) afiyet olsun oyacımmmmmmm çok güzel menülerinnnnnnnnnnnnnnn alıştın sen bu diyett olayınaaa ilk girddiğin zamanlardan daha rahatsın yaşam tarzı haline getirdin çok farke diliyor canım muck tebirklerrrrr
hımsssss hayırdır salihaa mideni falanmı üşüttün hiç sağlıklı değillll çorbaaa iç canımmmmmmmmmmm

ahandaaaa bendeee kaptan nerde diyordum içimdennn tam yaraya parnak basmışssın:)))))))
kaptanım benim yaaa

Canım bizim buralarda yapılan ev peyniri özel bi adı yok ama zaten bi kalıp peynir 1 kibrit kutusu kadar ben o kalıbı dilimleyip sıcak suda tuzunu çıkarıyorum.çok fazla kalorili olacağını sanmam

ben de salamura köy peyniri yerim ama avuç içi kadar oluyo bende sıcak suda degil soguk suda gecden bekletiyom..kaşar falan çok yağlı zaten çocuklar seviyo...

yok be özge o cadalozzz boşladı biziii bi yakalayayım dövicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:))) ama ama hazalcımm beni sevin yaaaa dövmeyin beniiiiiiiii :)))) işler vallaaaaaa püfssssssss (((

ilkoşuma cest yapmış oyaa
ay nekada rçok ismim geçmiş şıumardım vallaa sevindirik oldummmmmmmmmmmm:))))))

geçmiş yap yap bitmiyor yawss ne çok kaynatmışszınızzzzzz ama inat ettim bitiricemmmmm
belki yarım kalabilir işten çıkma zamanım geldi ama kaldığım yerden devame dicem şirinler

otur oya salihanın üzerine olmazsa ben de gelirim..
Ikimiz birden zayıflatalım şu kızı aramızda ..
Pelinle boğaç var ya onlar gibi......................

ayy çok yaşa emoşşşşşşşşşşşşşş çokkk güldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok tatlısın sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…