- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.181
iki aydır sonunda göze batan bişi yedinsabah-öğle
1 kk kadar peynir
2 zeytin
2 dilim salam
1 dilim ekmek
1 kupa çay
ara
mandalina
akşam
1 kase çorba
salata
ara
1 tane baklava
bu hiç aklıma gelmemişti sadece yağ-kalori araştırması yapıyorum karbonhidratlarada bakimm cınıııııııııımmmcanım kalorisi düşük ama karbohidrat olarak çok fazla vücudunun onu yakması çok zor kalori olayına kanma sadece meyvelerinde kalorileri düşük ama onu bile çok yemeyin diyolar sen abartma yine de istersen...sindirmesi daha kolayşeyler yemeye çalış
ettin canımm hiç merak etme bi kaç gün daha hafif geçirmelisininşallah edebilmişimdir canım neyse göreceğiz hep beraber şunun şurasında ne kaldı cumaya
zayıflayanları düşündükçe ben nie yapamiyim demek lazımm.. gerekirse biraz da aç kalalım yanii.. önceki yediklerimize sayalımhaklısın canım hepimiz çok az yiyoruz.bu da bize eksi kilolar olarak dönecek inşallah
iyikide yememişim karbonhidrattan dolayı geç yakılıyormuş.. biraz fazla yiyince vicdan azabı çekiyorum inanılır gibi değil hemde benanaaaa yemedim mi başka hiçbişey makarnayla mı duruyorsunnn
bayılıyorum menülerine de o baklavayı yanlış yazdın değilmi hıı aslı.aslında o portakal ben yanlış görüyorum
ne sıcağa dayanıyoruz nede soğuğaaaynennnnnnnnnnnnnnn kesinlikle katılıyorum çünkiiiii ofisin içinde montla ve atkıyla duruyoruzzzzz ısınmıyoo bi türlüüüüü
bende öyleyim evde duracağımı hiç sanmıyorum sorun para kazanmak değil çalışmak ben evde olunca boş boş zaman geçiriyorum çalışmak en iyisi
burası da feci soğukkk..çocuklar bi güzel kayıyor ki kada.hatta 70 lik bi dede de almiş posetini fıyuuuuuuuu kayıp duruyorr hehehehmrb kızlar az önce kontör yüklemek için dışarı çıktım 1 saat yürüyüş yapıp gelicektim.. ben böyle soğuk görmedim en yakın yerden yükletip 15 dakika içinde eve koşa koşa döndüm.. ayak parmaklarım uyuştu.. :122:
anamm nasıl dayandın beeeeeeeeeeiyikide yememişim karbonhidrattan dolayı geç yakılıyormuş.. biraz fazla yiyince vicdan azabı çekiyorum inanılır gibi değil hemde ben
ilkoşşummmmmmmmmm kolay gelsinnn..çeneni özledik beaaaaaaaaaselam kızlarrr nabersinizzzzzz
çok özledim sizi yaaaa
çok fenaaa yoğunummmmm(( haziran sonuna kadarr yoğunluğum devam edrrrr denetim dönemine girdikkkkkk offf offfff
görüşürüz fadikkkkkkkkkkkkkkkkkkızlar acil çıkmam lazım öpüyorum çokk
:)) ben çok severim yapmayı ben yapyım sana canım:))aslında yemek pişirmeyi hiç sevmiyorum belki o yüzden sürekliaynı şeyi pişiriyorum..
Canım ben Neslihan,31 yaşındayım,öğretmenim,yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum başlangıç kilom 87 idi şuan 80,6 kiloyum,boyum 164 cm,ilk hedefim 70kg olmak inşaallah ve sizlerin yardımıyla,
herkeze merhaba ben esen bu gün katıldım gruba.35 yaşındayım 2 çocuk annesiyim ve 73 kiloyumbirkaç yıl önce kk sayesinde 66 ya kadar düşmüştüm sonrasında geri aldım tekrar denemek istiyorum.yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum inşallah.herkeze kolay gelsin
yaramazzzzzz sen tatlı olarakdaa dayakmı istiyorusn bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmerhaba kızlar bugün moral olarak çok kötü durumdayım ve diyetimi bozmuş bulunuyorum. O kadar çok yedimki düşünün midem bulanıyor şuanda.
menumu yazayım
sabah 2 yumurta ile diyet peynirli omlet ve çay
ara yok
öğlen bir yeşil elma
ara yok
akşam avuç içi büyüklüğünde ızgara göğüs eti, haşlanmış brokoli, 3 yemek kaşığı yoğurt.
spor: leslie 1-2 20 dk koşu bandı, 15 alt 15 üst mekik
ooooooooooooooooooooooooooooo olmamış olmamışşşşşşşşş çikolata kreppppmenümü yazayım ama bugün çok kaçamaklar yaptım.
sabah
1 adet kepek ekmeğine tost
1 bardak çay
ara
yarım paketden fazla çiklolata
2 adet krep
1 avuç badem
bir tabak fasülye
afiyet olsun canımmmmmmmmmm seni tebrikediyorummmmmmmmmmm ailenin yanındasın amaaa çok iradelisinsabah-öğle
2 köfgte
domates
biber
1 kupa çay
1 dilim ekmek
ara
1 mandalina
akşam
bir kase çorba
3 kaşık patlıcan
yoğurt
ara
2 kaşık irmik helvası
1 kupa çay
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-5 yeşil zeytin
-1 kk kadar köy peyniri
-2 kupa şekersiz yeşil çay
ARA
-yok
ÖĞLEN(misafirlikte)
-1 ince dilim pizza
-1 küçük dilim sütlü tatlı
-1 kaşık salata
-şekersiz çaylar
ARA
-yok
AKŞAM
-1 kase çorba
-balık ve salata
-1 lokma künefe
ARA
-1 portakal
-3,4 tane üzüm
-5,10 tane leblebi.
afiyet olsun özgecimmmmm vahimmmm bir durum yokkkkkkkkkkkk çok güzel canımmmmbgn biraz karışıktı kızlar
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 adet haşlanmış yumurta
2 fincan çay
ara yok
öğlen patates yemeği 4 yk 1 kase yoğurt
ara yulaf ezmeli aktivya
akşam saat 4 gibi filan kızlara brovni yapmıştım bir dilim ondan yedim ama küçüktü minicikti :))))
afiyet olsunnnnnnnn çorba meyve flan hiç yok yawsssss benim hatamı yapıyorsnuzzz kızlarrrrmenüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği+biraz peynir
öğle:5 yaprak sarma+1 minik biber dolması
akşam:3 yaprak sarma
slm kızlar biraz önce kaçtınız ama şimdi öpücem
hımsssss çok kalorili bir menüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü suçuklarr hamburgerleerrrrrr kreplerrsabah
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 tk nutella
sucuklu omlet 3 çatal
yarım kk kaşar
öğle
hamburger ama minlkerden patates kızartmasının yarısını yedimm koca iki yudum=)
akşam
1 kuru patlıcan 1 biber dolması
ara yarım krep
canım neslihan ve esinle birlikte 13 kişi olduk
ayşe, fadik, emoş izinli
neslicimmmmm saltalık mevsimii diiill hormonludurrrr yemeeeeeee havuç yeeee sne onun yerineeeee canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhani bi filmi vardı zeki-metin-kemal sunal ve halit akçatepenin,acıktıkça su içiyorlardıya ben de acıktıkça salatalık yiyorum su içiyorum göğnüm bulandı himmet abiii.
bende çıkıyorum kızlar manga göle mıçar gibi öpüyorum hepinizi mmmmuuuuuuaaaaahhhh
wayyyyyyyyyyyyyyyyy kaleminee sağlıkk çok güzel olmuşşş özgecimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoyy bitti sonunda...kızlar size çizdiğim iki dene resmi koyacam daha çok var aslında ama onlar hep örtmenle yapılan teknik çalışmaları bunları ben evde kendim çalıştım bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 335341 Eki Görüntüle 335340
bende bu gün yapcam üzerine sarmısaklı yogurt
ayy senii unuturmuyum seni unutan ölsün hıhhhhhh
canım gebişim beni unutmamış
ay çok tatlısın yine birrtaneeee kocam var yazmışyeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım acık ..
(gerçi ulu büyük cüssemi ne kadar acık anlatabilirim bilmem ama)
73 dogumluyu,1.73 boyundayım.
hemşireyim.2 oglum 1 kocam var.
173 kilo olma yolundan 116 ile dönülmüş ..
73 kilo hedefinden önce 90,80 gibi hedefleri olan ..
14.takım çatlaklarından emine...
kısası da uzunuda emoş derler bana..
tanıştıgımıza memnun oldum
(buarada çok unutkanım özellikle isimler konusunda yanlışlık olursa şimdiden özürrr)
buradayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))ilkoş nerelerde izinlimi :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?