Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu hiç aklıma gelmemişti sadece yağ-kalori araştırması yapıyorum karbonhidratlarada bakimm cınıııııııııımmm

selam kızlarrr nabersinizzzzzz
çok özledim sizi yaaaa
çok fenaaa yoğunummmmm (( haziran sonuna kadarr yoğunluğum devam edrrrr denetim dönemine girdikkkkkk offf offfff

bende öyleyim evde duracağımı hiç sanmıyorum sorun para kazanmak değil çalışmak ben evde olunca boş boş zaman geçiriyorum çalışmak en iyisi

evet canım para değil evde vakit geçmiyorr..asosyal bi varlık oluyorsun resmenn..psikolojinde bi acayip oluyorrr
burası da feci soğukkk..çocuklar bi güzel kayıyor ki kada.hatta 70 lik bi dede de almiş posetini fıyuuuuuuuu kayıp duruyorr heheheh

iyikide yememişim karbonhidrattan dolayı geç yakılıyormuş.. biraz fazla yiyince vicdan azabı çekiyorum inanılır gibi değil hemde ben
anamm nasıl dayandın beeeeeeeeee

selam kızlarrr nabersinizzzzzz
çok özledim sizi yaaaa
çok fenaaa yoğunummmmm (( haziran sonuna kadarr yoğunluğum devam edrrrr denetim dönemine girdikkkkkk offf offfff
ilkoşşummmmmmmmmm kolay gelsinnn..çeneni özledik beaaaaaaaaa

aslında yemek pişirmeyi hiç sevmiyorum belki o yüzden sürekliaynı şeyi pişiriyorum..
:)) ben çok severim yapmayı ben yapyım sana canım:))

Canım ben Neslihan,31 yaşındayım,öğretmenim,yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum başlangıç kilom 87 idi şuan 80,6 kiloyum,boyum 164 cm,ilk hedefim 70kg olmak inşaallah ve sizlerin yardımıyla,

kızlarr hoş geldinizzzzzzzz aramızaaa bir zamanlar takımın en gevezesi bendim bu araa yoğunluktan giremiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
inş.karşılaırsohbet ederizzzz

merhaba kızlar bugün moral olarak çok kötü durumdayım ve diyetimi bozmuş bulunuyorum. O kadar çok yedimki düşünün midem bulanıyor şuanda.
yaramazzzzzz sen tatlı olarakdaa dayakmı istiyorusn bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

afiyet olsun canımmmmmmmm

menümü yazayım ama bugün çok kaçamaklar yaptım.

sabah
1 adet kepek ekmeğine tost
1 bardak çay

ara
yarım paketden fazla çiklolata
2 adet krep
1 avuç badem

bir tabak fasülye
ooooooooooooooooooooooooooooo olmamış olmamışşşşşşşşş çikolata krepppp (((( umarım telafisini yapmışssındır canımmm
sabah-öğle
2 köfgte
domates
biber
1 kupa çay
1 dilim ekmek

ara
1 mandalina

akşam
bir kase çorba
3 kaşık patlıcan
yoğurt

ara
2 kaşık irmik helvası
1 kupa çay
afiyet olsun canımmmmmmmmmm seni tebrikediyorummmmmmmmmmm ailenin yanındasın amaaa çok iradelisinDDD

hımssss listen uzun ama fazlalıık yok canım gayet ölçülüü afiyet olsunnnnnnnnnn
sende tatlı sevenelrdensin sanırımDD

afiyet olsun özgecimmmmm vahimmmm bir durum yokkkkkkkkkkkk çok güzel canımmmm
biraz sıvı alsan güzel olurrrmuşş
menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği+biraz peynir
öğle:5 yaprak sarma+1 minik biber dolması
akşam:3 yaprak sarma
afiyet olsunnnnnnnn çorba meyve flan hiç yok yawsssss benim hatamı yapıyorsnuzzz kızlarrrr
slm kızlar biraz önce kaçtınız ama şimdi öpücem

beni öp aslı beni öppp benim çok ilgiyeee ihtiyacım varrrrrrr çok duygusalım herşeye gözlerrr çakmak çakmak oluyorrrr ay ne oluyor ilkoşkedineee gellllllllllllllll

hımsssss çok kalorili bir menüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü suçuklarr hamburgerleerrrrrr kreplerrDDD oooo afiyet olsun bakalım hazalcımmmmm olmuyorböyleDD
canım neslihan ve esinle birlikte 13 kişi olduk
ayşe, fadik, emoş izinli

maşallah maşallahh ne güzel kalabalıklaşmışızzzzzzzzzzzzzzzz hepinizi öpüyorum

hani bi filmi vardı zeki-metin-kemal sunal ve halit akçatepenin,acıktıkça su içiyorlardıya ben de acıktıkça salatalık yiyorum su içiyorum göğnüm bulandı himmet abiii.
neslicimmmmm saltalık mevsimii diiill hormonludurrrr yemeeeeeee havuç yeeee sne onun yerineeeee canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende çıkıyorum kızlar manga göle mıçar gibi öpüyorum hepinizi mmmmuuuuuuaaaaahhhh

çatlak kız yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ohh bana iyigeldiiii kimse öpmüyor zaten benii
bendee aynen seni öyle öoüyorumDDD

wayyyyyyyyyyyyyyyyy kaleminee sağlıkk çok güzel olmuşşş özgecimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbayıldım bayıldımmmm

yaramazz bend ebu sayfalar neden bukadar çabuk ilerledi diyordum meğerrr 3 sayfası senin cezana aitmişDDD
bende bu gün yapcam üzerine sarmısaklı yogurt

ohhhhhh ohhh afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benim yerimede ye emoşum

canım gebişim beni unutmamış
ayy senii unuturmuyum seni unutan ölsün hıhhhhhh
ay çok tatlısın yine birrtaneeee kocam var yazmışDDDD emoşş vallaa yerim seniiiii kalan kilocuklarında bitiverir:)))))))
ilkoş nerelerde izinlimi :26::26:
buradayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…