Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

döv hepiciniiiiiiii o zaamn heheh..ay inşallah olursun canımmmmmmmmmm

bugün babam erkek kardeşimden için maaşı yüksek olsa biraz kız bakacaz diyo halamlara daha ben varım kızkardeşim var erkek kardeşim en küçüğümüz ama o da haklı kızlarında iş yok ki erkek kardeşimde küçük değil 27 yaşında

vaavvvvv bende yaza nişanlar dügünler var ama ben 50 olamam...
1 nisanda 85
1 haziranda 75

ben ruhumdaki açlıgı gidermek için bir buyuk pasta yada 1 kilodan fazla baklava yada 2 kilo börek falan yiyebilirdim önceden. bu saydıkların denenmiştir

aaa ne diyon kızım 1 tam ekmek arasına 1/2 paket tereyagı .1 /2 kangal sucuktan tost yapardım ben kendime(yuhhhhhhh)

gece gece metobolizmayı ne hızlandırır kızzz

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam
1 kase çorba
avuç içi kadar fırında tavuk
2 kaşık pilav
salata

ara
1 portakal
1 dilim tavuk göğsü

Ben çaykurun silindir kutudaki açık çayından alıyorum,eşimle beraber içtiğimiz demliğe 2 tatlı kaşığı çay atıyorum üstünü hep suyla tamamlıyorum.bu demlikten 4-5 kupa çay çıkıyo.

makarnaaaaa ................................

He vallaha yediiiim:125::125::125:.
vaavvvvv bende yaza nişanlar dügünler var ama ben 50 olamam...
1 nisanda 85
1 haziranda 75
Ben de şubat sonuna 75 falan olsam,olabilsem....

hmm gelmiş onunda vaktii yaniii..hemen bul birini de sıraya göre gitsinn=)
aaa ne diyon kızım 1 tam ekmek arasına 1/2 paket tereyagı .1 /2 kangal sucuktan tost yapardım ben kendime(yuhhhhhhh)
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

en çok ben dayandım ama
bencedeeeeeeeeeeeeeeee

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam
1 kase çorba
avuç içi kadar fırında tavuk
2 kaşık pilav
salata

ara
1 portakal
1 dilim tavuk göğsü
aslı ya çok güzel menülerin spor yapmıyorsun ama di mi sen benim gibii..bi ara gaza geldim yaptım ben ama olmuyor işte bi türlü rutin hale getiremedimm

hmm 2 tatlı kaşiğiyla 4-5 kupa ise ben o zaman 1 kupaya yarım kaşik koyiyim o zaman umarım içebilirim pufss

canım sıraya gircemde nerde alınıyo bunlar onu bilmiyom

malesef canım ben tembel biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…