- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.341
off ben tembel değilimdir ama kız beni bitiriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..her işim yarım kalıyor sinir oluyorummmm..yapmak gelmiyor içimdenncanım sıraya gircemde nerde alınıyo bunlar onu bilmiyom
malesef canım ben tembel biriyim
spora gelince
25 dak bisiklet
leslie1
leslie2
lesli3
30 dak.bisiklet
:81::87:
menun güzel tebrik ederim. bişey sormak istiyorum yeşil çayı poşet çaylardan mı kullanıyorsun. ben yaprak olarak aldım ama demleyince tadı çok kötü oldu
o zaman hiç sıkıntı yapma. yarın ekmek yeme hiç olur biter.
ben de akşam gelince yogurt yicem demiştim fakat omlet yaptım kendime 1 yumurtadan ve biraz beyaz peynir ve 1 dili uno ekmek yedim yanında. sanırım sinirimi yine yemekten çıkardım
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay
akşam
1 kase çorba
avuç içi kadar fırında tavuk
2 kaşık pilav
salata
ara
1 portakal
1 dilim tavuk göğsü
canım sıraya gircemde nerde alınıyo bunlar onu bilmiyom
malesef canım ben tembel biriyim
ben yine menümü erkenden yazıp çıkayım malum bu akşam kuzey var.yemek yapıp,masayı hazırlamalıyım.
sabah:1dilim ekmek
1 rafadan yumurta
2çeri domates,yeşillik
1 çay kaşığı nutella(çok canım istedi)
ara:1portakal
öğle:1kase yayla çorbası
1küçük kase yoğurtlu pancar salatası(tavsiye ederim üzerine bol dereotuyla çok tok tutuyo,acı da koydum)
2 kaşık kısır(ark.geldi ekmek yemedim diye yedim)
2 fincan yeşil çay
1 fincan nescafe
1 galeta
akşa:sadece 2 tane ıspanak köftesi ve 2 kaşık yoğurt
bitti
ben geldim menumu yazayım
07:30 yarım ceviz
09:30 2 dilim uno denge light ekmek arası yağsız beyaz peynir ve şekersiz çay
12:30 ezo gelin çorba, 1 adet hasanpaşa köfte, 1 redelenmiş limonlu havuç, 1 portakal
18:00 1 kuru incir 1 ceviz içi
gece 3 yemek kaşığı yoğurt
çok yorgun ve mutsuzum bugün neredeyse çantamı alıp çıkacak yada istifa edecektim. sonra borç dökümüme baktım martta istifa etmemin daha akıllıca olduguna karar verdim. belki o zamana dek iş de bulurum.
şimdi agzımı bıçak bile açmıyor buna ragmen tüm gün egitim verdim neyse hava çok soguk ve karlı umarıam uskudar dan motorlar çalışıyordur.
velhasıl kelam, ben çıkıyorum canlar. eve gidince girerim herhalde
kahvaltı:
1 tabak yazdan kurutulmuş(fasulye,biber,sıyırma,domates,patlıcanın haşlanıp,yağ ve salça ile pişmesi )
ne denir adını bilmem:97::101:
ara:
1/2 halkalı tatlı(kerhane tatlısı diyolamış)
ögle:
6 adet sardalya balık:104:
1 kase salata
ara:
1 elma
2 ince gofret
akşam:
1 kase salçalı makarna(ama benim suçum yok 1 haftadır makarna konuşuyonuz yaaa)
1 tabak sarmısaklı yogurtlu brokoli
sabah
2 dilim çavdar ekmeği(ya 2 haftadır falan beyaz ekmek yiyordum acaba ondan mı kilo veremedimm=) yoksa çok az yiyorumm)
omlet
3 dilim sucuk
yarım kk peynir
çeyrek kk kaşar
2 zeytin
1 çk bal
ara
yarım simit
akşam
metabolizma içeceği
3 yk mantarlı et sote
1 yk pilav
2 yk yoğurt
ara
belki ilerleyen saatlerde
avuç içi kadar katmer(kızlar dayanamıyorum yoksa kız geç yatıyorrrrrr)
Bugünkü menüm:
SABAH
-1 yumurta
-2 dilim ekmek
-1 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-yok
ARA
-3,4 kaşık k-falkes
-1 avuç leblebi
AKŞAM
-1 kase yoğurt çorbası
-1 porsiyon taze fasulye,yarım dilim ekmek
-7-8 yemek kaşığı yoğurtlu yağsız makarna
3 saat sonra 2çay kaşığı fındık ezmesi
aynen öyle. ben oldum olası iş konusunda bahtsızdım neslicim. girdigim firmalar ya battı ya kapandı yada bi şekilde beni mutsuz etti ama hiç iburası gibisini görmedim. sanki etrafımda bi sürü yılan var gibi. her an biri tarafından sokulabilirim. yani çok küçük bi örnek vereyim sana. ben yakın zamanda babamı kaybettim. ama çok yıllardır görüşmüyorduk. e haliyle bazı detaylar herkes tarafından bilinsin istemiyor insan ama adliyeye gitmemi gerektiren de şeyler çıktı bununla ilgili olarak. izin almaya gittigimde 2. sefer hayırdı dedi mudurum. ben de mecburen ustu kapalı şekilde anlattım. sonra çok dostane bir tavırla irdeledi. benim de zaten canım sıkkındı. biraz ucundan anlattım ve dedim ki sizden ricam bu konu şirkette bilinmesin. aaa tabi dedi saçmala dedi kime ne dicem dedi. aradan 10 gün geçti benim alt kadromda çalışan biri geldi yanıma. ve dedi ki başınız sagolsun hadi bunda bişi yok. saol dedim. üzüldüm ya saglıgındada hayırsız mıs bi de şimdi kötü seylerle ugrasıyormussunuz!!!!!! e ben şimdi gidip o müdüre küfretsem haksız mıyım. uln seni insan yerine koyup paylaştım ve deidm ki kimseye deme sen kimbilir kime ne anlattın. bunun dısında işle ilgili olan saçma sapanlıkları hiç anlatmıyorum yani
tek bir kelime hissettiğim duygu. Nefret
aaa ne diyon kızım 1 tam ekmek arasına 1/2 paket tereyagı .1 /2 kangal sucuktan tost yapardım ben kendime(yuhhhhhhh)
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay
akşam
1 kase çorba
avuç içi kadar fırında tavuk
2 kaşık pilav
salata
ara
1 portakal
1 dilim tavuk göğsü
offf ya benim çocuğum ne zaman normal bi vakitte yatmayı öğrenecekkk..bıktım artık gecenin körlerine kadar oturmaktan...bi oturup tv bile izleyemiyoruz karı koca offfffffffffffff.dedim bugun kocişe dedim bu yatsın 3 te bizde 5 e kadar başbaşa oturalımm=((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?