Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

offf ya benim çocuğum ne zaman normal bi vakitte yatmayı öğrenecekkk..bıktım artık gecenin körlerine kadar oturmaktan...bi oturup tv bile izleyemiyoruz karı koca offfffffffffffff.dedim bugun kocişe dedim bu yatsın 3 te bizde 5 e kadar başbaşa oturalımm=((((((((((((((((

menun güzel tebrik ederim. bişey sormak istiyorum yeşil çayı poşet çaylardan mı kullanıyorsun. ben yaprak olarak aldım ama demleyince tadı çok kötü oldu

oya poşetler daha kötü balık gibi kokuyor.ben de yaprak aldım biberiye ile birlikte 1-2 dakika kaynatıyorum limonla güzel oluyor.eşim çinden getirmişti birkaç yıl önce tadı nefisti burdakiler o tadın yanından geçmez ama idare eder işte abdurrahman çelebi olayı

yok iyi olmuş menün çok azdı bence bozma moralini eminim herşey yoluna girecek sıkıntı çekmeden mertebe olmuyor malesef.

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam
1 kase çorba
avuç içi kadar fırında tavuk
2 kaşık pilav
salata

ara
1 portakal
1 dilim tavuk göğsü

tavuk göğsü olmasa çok şık mış ama canın çok tatlı istedi demek.neyseki sütlü tatlı sonrasında da spor yaptıysan şahane bir menü.

canım sıraya gircemde nerde alınıyo bunlar onu bilmiyom

malesef canım ben tembel biriyim

öncelikle gayet hoş ve güzelsin biraz daha kilo verirsen fıstık gibi olucaksın.lütfen akşamları spor yap bende düzenli yapamazdım ve sebebini buldum meğer kafana göre takılıp spor yaparsan düzenli olmuyormuş.belli sayılarda her gün artırarak hareketleri yazdım bugün 200 ip yazdıysam atlıyorsun mutlaka.müziği aç rahat bir odaya geç çok değil yarım saat önce ısınma sonra oyanın bahsettiği hareketleri yapıyorum.sonra ağırlık kaldırıyorum topla birkaç hareket.ip vs.kendine göre belirle inan bana 1 kilo versen 3 kilo vermiş gibi görünüyorsun.ilk defa 3haftadır düzenli spor yapıyorum ve inanılmaz mutluyum.hadi ya yaza kısa buluzlar.elbiseler.dar pantalonlar gözünün önüne getir .........

günaydınnnn 14 takımın şimdi tombul yaza zayıf hanımları.artık sabahları açılışı ben yapıcam galiba. kızım sabahçı olacak 07:30 da burdayım. henüz kahvaltısını yapacak olanlara afiyet olsun.güne kahvaltısız başlamayın.
sıradaki parça işe gitmek istemeyenlere gelsin

sezen aksu dan "geçer.geçer daha öncekiler gibi.bu da geçer neler neler geçmedi ki

Allahım bol hareketli.sağlıklı.neşeli.enerjik.mutlu bir gün versin inşallah.yağlardan.hareketsizlikten.mutsuzluktan korusun amin.:13::13:

afiyet olsun canım.bana çok gibi geldi ama

kız oya yine birşey yememişsin yahu

canım sıkma canını inşallah o iş görüşmen hayırlısıyla iyi sonuçlanır

kerhane tatlısı adına bayıldım.menün çok gibi emoş ama tabii ki sporun mükemmel

yerim senin simitini ve katmerini haaa

ben beğendim canım menünü.afiyet olsun.fındık ezmesi olmasaymış keşke

küfretsen de yerden göğe kadar haklısın canım benim

ay kıyamam canım ya.bizde çok çektik onu ama üzülme bir süre sonra düzene girer.benim oğlumu doktora götürmüştüm ben hiç yatmıyor diye.faydası olmadı pek ama gündüz az uyutup gece yatırıp sabah da erkenden uyandırmıştım.yine de olmamıştı.dediğim gibi zaman istiyor.bir süre sonra bakmışsın senin kız uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…