- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.301
düşünmeyecen canım bir müddet düşünme yetini bir kenara koycan o zaman moralinde sorun kalmıyo
dur şurda 1 gün kaldı cuma görüşecez
hay ben düşünme yetime :))
Ehh biraz kaçtı sanıyorum ama sağolsun Oya içimi rahatlattı biraz.
şu an karmaşık duygular içindeyim:26: :18: :44:
Emine vallahi ben de dayanamadım tahriklere ve bu akşam yedim makarna oyüzden kimseye diyecek bişeyim yok, ayrıca senin menün güzel makarnayı akşam ekmek niyetine yemiş olmuşsun zarar etmez bence neticede ekmek grubuna da ihtiyacı var vücudun,o senin sabah yediğin yemeğe benim bingöllü arkadaşım kofik yemeği derdi.:)) Sporun da çok güzel olmuş darısı bana...sana iyi nöbetler yarın için.
Ehh biraz kaçtı sanıyorum ama sağolsun Oya içimi rahatlattı biraz.
bende hep çavdar alıyordum ama 2 haftadır falan annemler vardı o yüzden hep beyaz ekmek yidimmmm.bencede daha tok tutuyor hem de sağlıklıııafiyet olsun canımmmm
ben kepek ekmegi yiyorum canım daha tok tutuyo sanki...
ama çok gaddarsın yaaa
çok degilki...
ve aralarıda çok.....
görüşürüz canımmmmmmmmmmben çıkıyorum hazalcıgım..
yarına nöbetteyim ben ..
net yok hastanede.gelemem .cumaya inşallahgörüşürüz...
gece menüm ve sporlarım hakkındaki yorumlara bakmaya gelirim
merhaba arkadaşlar...
huuuu findukkk ezmesi miiii=) o kadardan bişey olmaz heralde debelen azcık olmadııı=)bende bugün aldım yeşil çay ama ne kadar koycam bilmiyorummmmmmmmmm bir kupaya ne kadar koyuyorsun sen canım...poşet olanlardan almıştım içemedim iğrenç tadı bakiyim bunu içebilecek miyimmBugünkü menüm:
SABAH
-1 yumurta
-2 dilim ekmek
-1 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-yok
ARA
-3,4 kaşık k-falkes
-1 avuç leblebi
AKŞAM
-1 kase yoğurt çorbası
-1 porsiyon taze fasulye,yarım dilim ekmek
-7-8 yemek kaşığı yoğurtlu yağsız makarna
3 saat sonra 2çay kaşığı fındık ezmesi
inşallah olumlu bi dönüş yaparlar yaa.sende kurtulursun ordanngörüşmeyi yaptıgın kadın cumaya kadar olumlu yada olumsuz bir yanıt vereceğini söyledi çok uluslu bir firma benim şansım ne kadar olur bilmiyorum. kısmet.
yuh yaniiii...kimseye güvenilmiyor yaaaa.ben olsam boğardım onu ama ne yapcan işte ekmek yiyorsunordan sonra kötü olursan daha da çekilmez hale geliraynen öyle. ben oldum olası iş konusunda bahtsızdım neslicim. girdigim firmalar ya battı ya kapandı yada bi şekilde beni mutsuz etti ama hiç iburası gibisini görmedim. sanki etrafımda bi sürü yılan var gibi. her an biri tarafından sokulabilirim. yani çok küçük bi örnek vereyim sana. ben yakın zamanda babamı kaybettim. ama çok yıllardır görüşmüyorduk. e haliyle bazı detaylar herkes tarafından bilinsin istemiyor insan ama adliyeye gitmemi gerektiren de şeyler çıktı bununla ilgili olarak. izin almaya gittigimde 2. sefer hayırdı dedi mudurum. ben de mecburen ustu kapalı şekilde anlattım. sonra çok dostane bir tavırla irdeledi. benim de zaten canım sıkkındı. biraz ucundan anlattım ve dedim ki sizden ricam bu konu şirkette bilinmesin. aaa tabi dedi saçmala dedi kime ne dicem dedi. aradan 10 gün geçti benim alt kadromda çalışan biri geldi yanıma. ve dedi ki başınız sagolsun hadi bunda bişi yok. saol dedim. üzüldüm ya saglıgındada hayırsız mıs bi de şimdi kötü seylerle ugrasıyormussunuz!!!!!! e ben şimdi gidip o müdüre küfretsem haksız mıyım. uln seni insan yerine koyup paylaştım ve deidm ki kimseye deme sen kimbilir kime ne anlattın. bunun dısında işle ilgili olan saçma sapanlıkları hiç anlatmıyorum yani
tek bir kelime hissettiğim duygu. Nefret
hoışgeldin cicimmmmmmmmmmslm kızlar nasılsınız
misafirler gitti
pcyide kardeşime kaptırdım şimdi alabildim
bencede yaniii 7-8 yaş küçükte sorun var sırasını beklesin ııııııııııııı...50 zor beeee ama bi 65 falan yaparsın sen böyle devam edersennkızlar yaza bir düğün bir nişan var ve ben 50 olmalıyııımmmm :18::18::18::18::18::18:
kuzenlerim evleniyormuş biri benden 4 yaş büyük onda sorun yok ama diğeri benden 7-8 yaş küçük onda sorun var bak
pek sevgili ve saygıdeğer takım arkidişlerim. bir günün daha sonuna geldik. yapımda ve yayında emegi geçen kendime ve kendi zatımda evrene teşekkürlerimi fışşşşşkırtıyorum ve huzurdan çekilirken hepinizi şapada şupada muah muah can hatice modunda öpüyorum. yarın görüşünceye dek sağlıcakla kalın bu gece metabolizma hızınız tavan yapsın. hedi bbbbbaaaaayyyyyy anacıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
Bugünkü menüm:
SABAH
-1 yumurta
-2 dilim ekmek
-1 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-yok
ARA
-3,4 kaşık k-falkes
-1 avuç leblebi
AKŞAM
-1 kase yoğurt çorbası
-1 porsiyon taze fasulye,yarım dilim ekmek
-7-8 yemek kaşığı yoğurtlu yağsız makarna
3 saat sonra 2çay kaşığı fındık ezmesi
benden de sana mucuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkpek sevgili ve saygıdeğer takım arkidişlerim. bir günün daha sonuna geldik. yapımda ve yayında emegi geçen kendime ve kendi zatımda evrene teşekkürlerimi fışşşşşkırtıyorum ve huzurdan çekilirken hepinizi şapada şupada muah muah can hatice modunda öpüyorum. yarın görüşünceye dek sağlıcakla kalın bu gece metabolizma hızınız tavan yapsın. hedi bbbbbaaaaayyyyyy anacıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
menun güzel tebrik ederim. bişey sormak istiyorum yeşil çayı poşet çaylardan mı kullanıyorsun. ben yaprak olarak aldım ama demleyince tadı çok kötü oldu
anlayışın için teşekkür ederim tatlım benim sana da şimdiden iyi nöbetler
itina ile iç rahatlatırım.. fenni rahatlatıcı:))
Sanada iyi geceler canım.pek sevgili ve saygıdeğer takım arkidişlerim. bir günün daha sonuna geldik. yapımda ve yayında emegi geçen kendime ve kendi zatımda evrene teşekkürlerimi fışşşşşkırtıyorum ve huzurdan çekilirken hepinizi şapada şupada muah muah can hatice modunda öpüyorum. yarın görüşünceye dek sağlıcakla kalın bu gece metabolizma hızınız tavan yapsın. hedi bbbbbaaaaayyyyyy anacıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
hoışgeldin cicimmmmmmmmmm
bencede yaniii 7-8 yaş küçükte sorun var sırasını beklesin ııııııııııııı...50 zor beeee ama bi 65 falan yaparsın sen böyle devam edersenn
makarnaaaaa ................................
döv hepiciniiiiiiii o zaamn heheh..ay inşallah olursun canımmmmmmmmmmhoşbulduk canım sende hoşgeldin beklemiyorlar anacım sinir ediyorlar adamı
nolur ya oluyum nolur nolur nolur
Oya burcun boğa mı?benim ki boğa ve ben de genelde pozitif ve neşeli biriyim ama bir de sabrım taşarsa esip savururum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?