Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pek sevgili ve saygıdeğer takım arkidişlerim. bir günün daha sonuna geldik. yapımda ve yayında emegi geçen kendime ve kendi zatımda evrene teşekkürlerimi fışşşşşkırtıyorum ve huzurdan çekilirken hepinizi şapada şupada muah muah can hatice modunda öpüyorum. yarın görüşünceye dek sağlıcakla kalın bu gece metabolizma hızınız tavan yapsın. hedi bbbbbaaaaayyyyyy anacıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım

teşekkürler canımmmmmmmmm

afiyet olsun canımmmm
ben kepek ekmegi yiyorum canım daha tok tutuyo sanki...
bende hep çavdar alıyordum ama 2 haftadır falan annemler vardı o yüzden hep beyaz ekmek yidimmmm.bencede daha tok tutuyor hem de sağlıklııı

ama çok gaddarsın yaaa
çok degilki...
ve aralarıda çok.....

hahahahahah gaddarım bennnnnnnnnnnnnn
ben çıkıyorum hazalcıgım..
yarına nöbetteyim ben ..
net yok hastanede.gelemem .cumaya inşallahgörüşürüz...
gece menüm ve sporlarım hakkındaki yorumlara bakmaya gelirim
görüşürüz canımmmmmmmmmm

merhaba arkadaşlar...

merhaba oyacıkkkkkkkkk
huuuu findukkk ezmesi miiii=) o kadardan bişey olmaz heralde debelen azcık olmadııı=)bende bugün aldım yeşil çay ama ne kadar koycam bilmiyorummmmmmmmmm bir kupaya ne kadar koyuyorsun sen canım...poşet olanlardan almıştım içemedim iğrenç tadı bakiyim bunu içebilecek miyimm

görüşmeyi yaptıgın kadın cumaya kadar olumlu yada olumsuz bir yanıt vereceğini söyledi çok uluslu bir firma benim şansım ne kadar olur bilmiyorum. kısmet.
inşallah olumlu bi dönüş yaparlar yaa.sende kurtulursun ordann

yuh yaniiii...kimseye güvenilmiyor yaaaa.ben olsam boğardım onu ama ne yapcan işte ekmek yiyorsunordan sonra kötü olursan daha da çekilmez hale gelir

slm kızlar nasılsınız
misafirler gitti
pcyide kardeşime kaptırdım şimdi alabildim
hoışgeldin cicimmmmmmmmmm

bencede yaniii 7-8 yaş küçükte sorun var sırasını beklesin ııııııııııııı...50 zor beeee ama bi 65 falan yaparsın sen böyle devam edersenn

iyi akşamlar canım kib

makarnaaaaa ................................

benden de sana mucuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

menun güzel tebrik ederim. bişey sormak istiyorum yeşil çayı poşet çaylardan mı kullanıyorsun. ben yaprak olarak aldım ama demleyince tadı çok kötü oldu

çayı çok atınca acı oluyo canım ben sallama kullanıyom daha pratigime geliyo her çayıma tarçın çubugu koyuyom nescafeye bile..

itina ile iç rahatlatırım.. fenni rahatlatıcı:))

Sanada iyi geceler canım.

hoışgeldin cicimmmmmmmmmm

bencede yaniii 7-8 yaş küçükte sorun var sırasını beklesin ııııııııııııı...50 zor beeee ama bi 65 falan yaparsın sen böyle devam edersenn

hoşbulduk canım sende hoşgeldin beklemiyorlar anacım sinir ediyorlar adamı

nolur ya oluyum nolur nolur nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…