- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.281
Oyacım seni çok iyi anlıyorum insan bazen birilerine güvenebilmek istiyo ve içini açıyo ama o insanların gönlü o kadar dar ki senin anlattıkların sığmıyo illa birine (üstüne de 2 fazla katarak) anlatıyorlar ve bir de bu iki yüzlü insanlarla hergün yüzyüze bakmak zorundaysan daha da fena,benim sana bi tavsiyem olacak nacizane,hani şimdi de çok meşhur ya evrene olumlu mesaj yollamak:)) deyimi ben buna gerçekten çok inanıyorum, tamam bu zamana kadar güzel anıların olmamış işle ilgili ama lütfen bundan sonra "benim şansımdan hiçbişey iyi olmaz" falan gibi şeyleri ne söyle ne de düşün,hep olumlu şeyler düşün ama laf olsun diye değil,tüm kalbinle iste,inan ben burdan senin için istiyorum...
Oya burcun boğa mı?benim ki boğa ve ben de genelde pozitif ve neşeli biriyim ama bir de sabrım taşarsa esip savururumhaklısın. annem de hep iyi düşün iyi olsun der. ben zaten genelde olumlu düşünen neşeli biriyim sadece sanırım bu ara bardagım taştı
Allah'tan ki yağsızdı...
slm kızlar nasılsınız
misafirler gitti
pcyide kardeşime kaptırdım şimdi alabildim
selam captain hoşgeldin
Oya burcun boğa mı?benim ki boğa ve ben de genelde pozitif ve neşeli biriyim ama bir de sabrım taşarsa esip savururum.
Hoşgeldin canım, Allah hayırlı uğurlu etsin inşaallah ,darısı sana, belli olmaz belki sen onlardan önce evlenirsin, nasip bu işler,balı parmağı uzun olan değil nasibi olan yer der babaannem hepkızlar yaza bir düğün bir nişan var ve ben 50 olmalıyııımmmm :18::18::18::18::18::18:
kuzenlerim evleniyormuş biri benden 4 yaş büyük onda sorun yok ama diğeri benden 7-8 yaş küçük onda sorun var bak
neyse ki sen de o sinirle fazla bişey yememişsin,diyete başlamadan önce daha fena şeyler yiyoduk en azından artık o hataları yapmıyoruz.o zaman hiç sıkıntı yapma. yarın ekmek yeme hiç olur biter.
ben de akşam gelince yogurt yicem demiştim fakat omlet yaptım kendime 1 yumurtadan ve biraz beyaz peynir ve 1 dili uno ekmek yedim yanında. sanırım sinirimi yine yemekten çıkardım
Hoşgeldin canım, Allah hayırlı uğurlu etsin inşaallah ,darısı sana, belli olmaz belki sen onlardan önce evlenirsin, nasip bu işler,balı parmağı uzun olan değil nasibi olan yer der babaannem hep.Sen ne olur ne olmaz zayıflamaya bak biran evvel .
neyse ki sen de o sinirle fazla bişey yememişsin,diyete başlamadan önce daha fena şeyler yiyoduk en azından artık o hataları yapmıyoruz.
hoşbulduk canım nasılsın ayağın nasıl oldu
ben ruhumdaki açlıgı gidermek için bir buyuk pasta yada 1 kilodan fazla baklava yada 2 kilo börek falan yiyebilirdim önceden. bu saydıkların denenmiştir
ne yiyonuz ne içiyonuz söyleyin bakim fazla mı kaçırılmış ne
ayagım bilekten cevirmezsem iyi:)) moralim ne yaparsam yapayım sakat:))
benim ruhum hep aç neden acaba
Ehh biraz kaçtı sanıyorum ama sağolsun Oya içimi rahatlattı biraz.ne yiyonuz ne içiyonuz söyleyin bakim fazla mı kaçırılmış ne
eeee şeeeeey:18: hık mık:18:kem küm:18:cart curt :18:zobooort
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?