- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.381
eeee şeeeeey:18: hık mık:18:kem küm:18:cart curt :18:zobooort
offf ya benim çocuğum ne zaman normal bi vakitte yatmayı öğrenecekkk..bıktım artık gecenin körlerine kadar oturmaktan...bi oturup tv bile izleyemiyoruz karı koca offfffffffffffff.dedim bugun kocişe dedim bu yatsın 3 te bizde 5 e kadar başbaşa oturalımm=((((((((((((((((
tavuk göğsü olmasa çok şık mış ama canın çok tatlı istedi demek.neyseki sütlü tatlı sonrasında da spor yaptıysan şahane bir menü.
öncelikle gayet hoş ve güzelsin biraz daha kilo verirsen fıstık gibi olucaksın.lütfen akşamları spor yap bende düzenli yapamazdım ve sebebini buldum meğer kafana göre takılıp spor yaparsan düzenli olmuyormuş.belli sayılarda her gün artırarak hareketleri yazdım bugün 200 ip yazdıysam atlıyorsun mutlaka.müziği aç rahat bir odaya geç çok değil yarım saat önce ısınma sonra oyanın bahsettiği hareketleri yapıyorum.sonra ağırlık kaldırıyorum topla birkaç hareket.ip vs.kendine göre belirle inan bana 1 kilo versen 3 kilo vermiş gibi görünüyorsun.ilk defa 3haftadır düzenli spor yapıyorum ve inanılmaz mutluyum.hadi ya yaza kısa buluzlar.elbiseler.dar pantalonlar gözünün önüne getir .........
günaydınnnn 14 takımın şimdi tombul yaza zayıf hanımları.artık sabahları açılışı ben yapıcam galiba. kızım sabahçı olacak 07:30 da burdayım. henüz kahvaltısını yapacak olanlara afiyet olsun.güne kahvaltısız başlamayın.
sıradaki parça işe gitmek istemeyenlere gelsin
sezen aksu dan "geçer.geçer daha öncekiler gibi.bu da geçer neler neler geçmedi ki
Allahım bol hareketli.sağlıklı.neşeli.enerjik.mutlu bir gün versin inşallah.yağlardan.hareketsizlikten.mutsuzluktan korusun amin.:13::13:
aynen wallaya ne makarnaymış ya hepimize yedirdi valla=))))))))))))
yav ben bu makarnayı yasaklamadım mı bir haftadır makarna aldı başını gidiyo
a kimse benimle ilgilenmiyo ühü ühü ühü
ay ay yavrum benim ben seni severimm üzülmeeeeeküsütüm sizeeee hıh..ben çıkıyorum bulaşiık makinesini yerleştiricimmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızzz yemede yanındaaa yatayy makarnayı pişirdim yemeye kıyamıyorum o şekil yaniii
küçüğümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm okadar geçmiş yaptım valla yeni sana rastladımmmmm nerelerdeisn yawssssben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben nerdeymişimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geçmişi okuyordum.maşallah oku oku bitmiyor
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay
akşam
1 kase çorba
avuç içi kadar fırında tavuk
2 kaşık pilav
salata
ara
1 portakal
1 dilim tavuk göğsü
hiç kaçamak yok walla.. mutfakta hiç vakit geçirmiyorumm o yüzden olsaa gerekhımsssss salihaaa yaaa sen menüleirnimi azalattın banamı öyle geliyorr yoksaa kaçamakmı yapıyorsun bakimmm:)))
oy oyellerine sağlık canım benimmm hakkaten gönülden bağlıyım yawsssss kocam dalga geçiyorr sne meuzn olmadın hala napıyrosun orda öğrencilik günleirnimi özledin diyoroyagibi kullanıcısından alıntı
bugün ki menum
sabah küçük bir sandviç içinde 1 dilim salak 2 ince dilim kaşar peyniri vardı
ara yok
öğlen avuç içi büyüklüğünde tavuk eti 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yarım kase tarhana çorbası yarım havuç ve birkaç dal roka
ara yok
akşam sevgilimle bulusucam ne yerim bilmiyorum ama diyeti bozmam. nargile içmeye gidicem.
wayy süperrrr çok güzelll canımmmmmmmmmmmm afiyet oslunnnnnnnnnnnn
30 Ocak mesaj sayımı
Oyagibi 7+
Aynalar 7+
Rainandthesun 7
x1.73 7+
Hazos87 7+
Fiyona_07 7
Pisiq 7+
Pinkcat87 7+
Esennil 7+
Tedis 7+
Mihracee gönülden bağlıJ
Melekaysee ???
canımy aaa çok geçmiş olsunn kıyamam sanaaasaol canım sabah işe gelirken düştüm. malum heryer buz. bileğim acıyor biraz ama bu benim gezmemi tozmamı engellemez:)
Afiyet olsun canım benc eçok güzellllllllllll dengeli güel bir beslenmeeeeeeeArkadaşlar ben de bugünkü menümü yazayım akşama evde olmayacağım erken gelirsem yine girerim İnşaallah.
SABAH
-2 dilimden biraz fazla ekmek
-1 haşlanmış yumurta
-4,5 dilim köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-sabah geç olduğu için yemedim
AKŞAM
-fırında alabalık buğlama
-salata
-1 dilim ekmek
ARA
illaki ara yaparım ama meyve olur inşaallah
Öpüyorum hepinizi
aççççççççççççççççççççııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.iki gündür yediklerimi telafi yapmak için 1 dilim ekmek ve azcık peynirden başka bişey yemedim ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaçççççççççççççççççççııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
günaydınn
niyetliyim bugün inş..günaydın canım nasılsın
hemdeeee ne çene düşmek yawssss özgeeeeeee vallaaaaaa ısrııcıma hepinizi heeeeeeeeeeoff oku oku bitmedi valla atladım son sayfaya çeneniz düşmüş kızlar bende sözde izinliyim sizinle olacaktım ama benim ufak kardeş bizde kalıyor küçük hanımdan fırsat kalmıyor
hımss afiyet olsun canımm bugüngü menün birazz fazla olmuş sanki canımmmmmeşim eve gelmeden menümü yazıp çıkayım akşamları pc.başında oturmamı istemiyor.
sabah:yarım dilim ekmek peynir yeşillik,2ceviz
ara:1 yeşil+biberiye çayı 1portakal
öğle:1 tabak şehriye çorbası
5 lahana sarması
2 kaşık yoğurt
ekmek yemedim
ara:nescafe 2si bir arada içine kabuk tarçın attım çok hoş oldu
akşam:6kaşık kuru fasulye
yağsız salata
yarım dilim ekmek
2haşlanmış tavuk kanadı
bitti.börek ve sarma da yapmıştım hiç yemedim
yarım saat spor+200 ip
ohhh süpersin hatuncummmmmmmmmm bend eistiyorum ama kociş izinvamriorrrr düşermişim kayarmışımm beni düşündüğünde değil heee dolaylı olarak bebeğii söylüyorrrrrrrdışarda kar oynayıp geldim:))))))))))
aaaaa hani nerdee nerde nerdeeeeeaaaa ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bgn ki mönüm
sabah 2 dilim ekmek 2 adet sosis
1 dilim peynir 2 fincan şekersiz çay
ara 1 adet aktivya yoğurt
öğlen yokdişçideydim
akşam yarım tabak nohut yemeği 2 lokma ekmek
birazdan da benim bıdık uyusun spora başlıycam
kıyamam sanaaaaa afiyet olsun canım yaaaaa meyveden bişi olmazz elmada özellikle soda vazifesi görüyor güzel sindiriyorbugünkü menüm
sabah-öğle:1 dilim ekmek+azıcık peynir
akşam:3 kaşık barbunya+yarım kase şehriye çorbası+2 kaşık yoğurt
ara:daha yemedim ama canım portakal istiyo
akşamdan sonraki ara olmamışş olmamışşşşşşşşşşşşşsabah öğle
metabolizma hızlandırıcı içecek yarım bardak
2 dilim ekmek
1 dilim salam
2 zeytin
yarım kk peynir
çeyrek kk kaşar
1 tk reçel
ara
avuç içi kadar katmer
akşam
metabolizma hızlandırıcı içecek yarım bardak
1 kase çorba
1 kase domatesli makarna
ara
1 poğaça
avuç içi kadar katmer
çok güzel afiyet olsunnnnnnnnnnnmenüm
öğle
1.5 haşlanmıs patates
1 kk peynir
1 dilim salam
1 bardak çay
akşam
4 yk nohut
arada portakal yiyebilirim
al al canım korkma bişi olmazzzz benim 105 kg lık kociş patlatamıyorsaaa topu hiç kimse patlatamazben plates topu alcamda patlatırım diye korkuyomnm
hala geçmiş yapıyorum ööggggggggggggggg geldi çenebazlarr sizi birdaha boşlarmıyım sizi ne bu yaa
afiyet olsun canım bence gayett başarılıııııııııııııııııııııııııııııııııı çok beğendim ölçülü arkidişim benimmmmm
kahvaltı:
1/2 dilim ekmek
2 y.k. Acılı domatesli sos
1 kk peynir
1 küçük dilim sünger tatlısı
ögle:
4 y.k. Nohut
1 kase cacık
ara:şekersiz ve kremasız sade nescafe
akşam:
1 adet fırında balık
maydonoz ve roka(limonlu)
sogan salatası
ara:
Türk kahvesi(az şekerli)
nesliiihannrainandthesun MERHABA CANIM ADIN NEYDİ KAÇIRMIŞIM CANIM..
NASILSIN
Haa kızlar buarada utanarak söylemeliyim ki ben o şahane menünün üstüne akşamdan sonra bir de 1 dilim kek yedim,4,5 tane de kestane yedim(burda sesim iyice kısılıyo,gözlerim başka tarafa bakıyo)veeee kızarıyorumve kendimi çantalıyorum size zahmet olmasın diyee .
ayy biliyorum o peyniri adanada annemden hiç eksik olmazzzzzzz hatta babam teker teker alır annem kesip kendi tuzlarrrrrrr çok daa güzle olurrrrr afiyet olsunn canımmmmmCanım bizim buralarda yapılan ev peyniri özel bi adı yok ama zaten bi kalıp peynir 1 kibrit kutusu kadar ben o kalıbı dilimleyip sıcak suda tuzunu çıkarıyorum.çok fazla kalorili olacağını sanmam
.
kızzzz valla okadar çok makarna okudumkiiii öğlen gidip biryerlerdeee makarna yiyeceğim yoksa biyerlerim şişecek heeee zaten kocaman oldular daha fazla şişmesinnnnnben mi dedim ya herkes makarnadan konuşuyordu bende benimde canım çekti didim sadece
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2 zeytin
2 dilim salam
1 dilim ekmek
1 kupa çay
ara
mandalina
akşam
1 kase çorba
salata
ara
1 tane baklava
ayy beni tarif ediyorsun özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))) o gözü aç kısmı cuk diyee oturdu benim için:)))zaman geçtikçe azalıyor canım menün miden küçülüyor az yiyorsun ama şu gözün açlığı yokmu o hiç bitmiyor :)))))))))))
hala makarna konuşuluyor.yemekleri bu kadar özendirerek anlatmasak olmaz mı ya:44:
kızzzz valla okadar çok makarna okudumkiiii öğlen gidip biryerlerdeee makarna yiyeceğim yoksa biyerlerim şişecek heeee zaten kocaman oldular daha fazla şişmesinnnnnavucumu yalayıp sürsemmi işe yararmı DDD
afiyet olsunn kızzzz döndünmü yoksaaaa menündeeee bariz bir azalış olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama amaaaa olmazkiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?