Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

annesi o daha küçük büyüsün biraz dahadüzene girer

tavuk göğsü olmasa çok şık mış ama canın çok tatlı istedi demek.neyseki sütlü tatlı sonrasında da spor yaptıysan şahane bir menü.

misafir olunca kaçınılmaz oluyor malesef

tşk edrm canım
yapcaz artık kaçarı yok

günaydın canım artık bende sabah değil akşama doğru gircem okul açılıyo artık

a kimse benimle ilgilenmiyo ühü ühü ühü
küsütüm sizeeee hıh..ben çıkıyorum bulaşiık makinesini yerleştiricimmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay ay yavrum benim ben seni severimm üzülmeeeee
ayy makarnayı pişirdim yemeye kıyamıyorum o şekil yaniii
kızzz yemede yanındaaa yatDDDDDD ne soğuk espiri
bu havada ancak bukadarDDD

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
küçüğümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm okadar geçmiş yaptım valla yeni sana rastladımmmmm nerelerdeisn yawssss
ben nerdeymişimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kıskandım hıhhh
geçmişi okuyordum.maşallah oku oku bitmiyor

2 gündür geçmiş yapıyorum hala bitmediDDDDD son 100 küsür sayfadan başladım ancak yarıladımDDD

oy oyellerine sağlık canım benimmm hakkaten gönülden bağlıyım yawsssss kocam dalga geçiyorr sne meuzn olmadın hala napıyrosun orda öğrencilik günleirnimi özledin diyorDD
saol canım sabah işe gelirken düştüm. malum heryer buz. bileğim acıyor biraz ama bu benim gezmemi tozmamı engellemez:)
canımy aaa çok geçmiş olsunn kıyamam sanaaa(((
bot giyin bu havalardaaaaaaaaaaaaaaa altı tırtıklı botlardannnnnn
Afiyet olsun canım benc eçok güzellllllllllll dengeli güel bir beslenmeeeeeee

kuzucukk telafiii yapacaksın açlıktan ölmeyeceksin yawssss çorbal salata fala yap kendineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

off oku oku bitmedi valla atladım son sayfaya çeneniz düşmüş kızlar bende sözde izinliyim sizinle olacaktım ama benim ufak kardeş bizde kalıyor küçük hanımdan fırsat kalmıyor
hemdeeee ne çene düşmek yawssss özgeeeeeee vallaaaaaa ısrııcıma hepinizi heeeeeeeeee

hımss afiyet olsun canımm bugüngü menün birazz fazla olmuş sanki canımmmmm
hangisine el atsam bilemedim yawsssDDd ben en iyisi susayımDDD
dışarda kar oynayıp geldim:))))))))))
ohhh süpersin hatuncummmmmmmmmm bend eistiyorum ama kociş izinvamriorrrr düşermişim kayarmışımm beni düşündüğünde değil heee dolaylı olarak bebeğii söylüyorrrrrrrD eşşek
aaaa ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aaaaa hani nerdee nerde nerdeeeee ((( özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

afiyet olsunnn güzel canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sadece sosisten haz almadımDD

dünkü menüşüm

sabah
1 dilim kek
1 tatlı k reçel

öğle
2 kase şehriye çorbası

akşam
2 zeytin
1dilim çavdar
1 kase çorba

çorbayı yaparken içine bolca sarımsak kavurdumm birazda yoğurt ekledim

bugünkü menüm
sabah-öğle:1 dilim ekmek+azıcık peynir
akşam:3 kaşık barbunya+yarım kase şehriye çorbası+2 kaşık yoğurt
ara:daha yemedim ama canım portakal istiyo
kıyamam sanaaaaa afiyet olsun canım yaaaaa meyveden bişi olmazz elmada özellikle soda vazifesi görüyor güzel sindiriyor ama yeidktne sonra acıkabilirsin hehe

akşamdan sonraki ara olmamışş olmamışşşşşşşşşşşşş makarnanın üzerine gitmemiş
şu katmerdeee sanırım hamurlu bişi
menüm
öğle
1.5 haşlanmıs patates
1 kk peynir
1 dilim salam
1 bardak çay

akşam
4 yk nohut

arada portakal yiyebilirim
çok güzel afiyet olsunnnnnnnnnnn
ben plates topu alcamda patlatırım diye korkuyomnm
al al canım korkma bişi olmazzzz benim 105 kg lık kociş patlatamıyorsaaa topu hiç kimse patlatamazDDDDD

hala geçmiş yapıyorum ööggggggggggggggg geldi çenebazlarr sizi birdaha boşlarmıyım sizi ne bu yaa

afiyet olsun canım bence gayett başarılıııııııııııııııııııııııııııııııııı çok beğendim ölçülü arkidişim benimmmmm
rainandthesun MERHABA CANIM ADIN NEYDİ KAÇIRMIŞIM CANIM..
NASILSIN
nesliiihann D ben öğrendim bile hehee

eferinnnnnnnnnnnnnnn eferinnnnnnnn sen kestanenin kalorisini bilsen yemezdin benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee birde kek yemiş eferinnnnn

Canım bizim buralarda yapılan ev peyniri özel bi adı yok ama zaten bi kalıp peynir 1 kibrit kutusu kadar ben o kalıbı dilimleyip sıcak suda tuzunu çıkarıyorum.çok fazla kalorili olacağını sanmam
.
ayy biliyorum o peyniri adanada annemden hiç eksik olmazzzzzzz hatta babam teker teker alır annem kesip kendi tuzlarrrrrrr çok daa güzle olurrrrr afiyet olsunn canımmmmm
ben mi dedim ya herkes makarnadan konuşuyordu bende benimde canım çekti didim sadece
kızzzz valla okadar çok makarna okudumkiiii öğlen gidip biryerlerdeee makarna yiyeceğim yoksa biyerlerim şişecek heeee zaten kocaman oldular daha fazla şişmesinnnnn avucumu yalayıp sürsemmi işe yararmıDDD
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2 zeytin
2 dilim salam
1 dilim ekmek
1 kupa çay

ara
mandalina

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 tane baklava

afiyet olsunn kızzzz döndünmü yoksaaaa menündeeee bariz bir azalış olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama amaaaa olmazkiiiii

zaman geçtikçe azalıyor canım menün miden küçülüyor az yiyorsun ama şu gözün açlığı yokmu o hiç bitmiyor :)))))))))))
ayy beni tarif ediyorsun özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))) o gözü aç kısmı cuk diyee oturdu benim için:)))
hala makarna konuşuluyor.yemekleri bu kadar özendirerek anlatmasak olmaz mı ya:44:

esencim katılıyorum sana hayatımmmmmmm kesinlikleeeeee bencede anlatmayalım yawss hamilesi varr geçmiş yapanı varDDD ayıp yawssss ne makarnaymış bildiğimiz makarnaaaa amaaaa varyaa sanki kuzu çevirmeden bahseder gibi sürekli okuyuncaaaa gözümün önündemakarna dönüyorrr heeeee
ben buraya kendimi firenleyeyim diye giriyorum şunlara bak iştahımı açtılarrr cadılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

avucunu yalayıp sürmek bence bi işe yaramaz canım

daha dönmedim çok yiyon dedi emoş bende kestim dur o nöbetteyken dedikodusunu yapam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…