- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.401
ettin ettn canım gayet başarılı bir şekilde telafi olduuu bence:))inşallah edebilmişimdir canım neyse göreceğiz hep beraber şunun şurasında ne kaldı cumaya
31 Ocak mesaj sayımı
Rainandthesun 7+
Hazos87 7 +
Fiyona_07 7+
Aynalar 7+
Tedis 7+
Pinkcat87 7+
Pisiq 7+
Esennil 7+
Emidaf 7+
Oyagibi 7
Yas23 izinli
Melekaysee izinli
ayy ne güzell günaydın mesajı sanki oyanın mesajını okdujm gibi geldi hehehe:)))Günaydın arkadaşlar,inşaallah bugün hepimiz için sağlıklı,az kalorili ve neşeli bir gün olur.
hımssssss sen bilirsin canımmmmmmmmmmmmmmm için nasıl rahat edecekseee özgecim benimde aklıma takılan bir mevzu var aslında yaa bakalımm nasıl olcek bilmiyorumkızlar merhaba bgn işszilik maaşına başvurup defneyi memeden kesene kadar çalışmamaya karar verdim biraz da evde oturacam...
canım çıtırr hatunlaraaa bakk alışverişmerkeslerinde en çok insnaın aklı fast food da kalıyorkızlar ben çıkıyorum.alış veriş merkezine gezmeye gitcez.ağzı açık ayran budalası gibi zayıflayınca giyeceğim kıyafetlere bakcem.öpüldünüzzz
canım yiyorumda böylee anii saatler yanlış zamnda babamında eşi akşamları yemeyince surat asıyoo mecbur akşamları yiyorum ama pztesi itibari ile allah izin verirse dukana başlıcimmmmmmmmmmmm
bu sene sağlam kış olduuu yawsssssssssssssmrb kızlar az önce kontör yüklemek için dışarı çıktım 1 saat yürüyüş yapıp gelicektim.. ben böyle soğuk görmedim en yakın yerden yükletip 15 dakika içinde eve koşa koşa döndüm.. ayak parmaklarım uyuştu.. :122:
canım canımm sıkı sıkı giyin hasta olmaaa sakınnn benim ayaklarımın dibinde akşama kadar elektrik sobası yanıyoraynennnnnnnnnnnnnnn kesinlikle katılıyorum çünkiiiii ofisin içinde montla ve atkıyla duruyoruzzzzz ısınmıyoo bi türlüüüüü
hımsss ben yetişim sana meraketme tatil biltmeden:)))))Hoşbulduk canım inşaallah yoğunluğunuz hafifler de karşılaşırız,biz de tatildeyiz diye böyle çok girebiliyorum yoksa okullar açılıcınca okul-ev-derse hazırlık-yazılı derken ancak akşamları gelebilirm herhalde,sağlık olsun da daha çok görüşürüz inşaallah.
canım canım afiyet olsunnnn ama sen yiennde dikkat ettttt oluymuSağol canım beni düşündüğün için,manavda minik minik görünce ağzım sulanmıştı organik dediler ben de almıştım o da bitti daha almam zaten.
yok kızzz valla yapıyoruzbizi geçmek için yapıyolar eminecim kanmayalım yemiyelim makarna,börek onlar da yemiyodur belki mahsus yapıyolardı ne dersin?
evet fıstık yaaaaa ben hala geçmiş yapıyorumay ilkoşum ya sen geçmiş yapıyon ben yapıyom birbirimizi görmemişizzz
hımssss merak ettimmm ama yakışıyordur eminim bir netten görüntülü tarif bulayım benilknur bende çok severim keşkeği biz tavukla yaparız bir gece önce aşurelik buğdayı sıcak suyla ıslatırsın ertesi gün tavukla beraber az sulu olacak şekilde su ilave ederek pişirirsin sonra hızlı hızlı çırparsın.düğünlerimizde filan yaparlar.üzerine kırmızı biberli yağ dökersin.besleyici bir yemek.pişirebilirisn çok kolay.
ben belgeselde reklemde bile aglıyomuşum ben hatırlamıyom ama kardeşim hala dalga geçer...
şarkı çok güzelll teyy teyyyyyyyyyyyy..aminnnnnnnnnnngünaydınnnn 14 takımın şimdi tombul yaza zayıf hanımları.artık sabahları açılışı ben yapıcam galiba. kızım sabahçı olacak 07:30 da burdayım. henüz kahvaltısını yapacak olanlara afiyet olsun.güne kahvaltısız başlamayın.
sıradaki parça işe gitmek istemeyenlere gelsin
sezen aksu dan "geçer.geçer daha öncekiler gibi.bu da geçer neler neler geçmedi ki
Allahım bol hareketli.sağlıklı.neşeli.enerjik.mutlu bir gün versin inşallah.yağlardan.hareketsizlikten.mutsuzluktan korusun amin.:13::13:
yerim senin simitini ve katmerini haaa
aynen ya bizde denedik gündüz az uyutmaya sabah erken kaldırmaya çalıştık yok olmuyorrr.kaç aylıkken düzelir ki???????????????ay kıyamam canım ya.bizde çok çektik onu ama üzülme bir süre sonra düzene girer.benim oğlumu doktora götürmüştüm ben hiç yatmıyor diye.faydası olmadı pek ama gündüz az uyutup gece yatırıp sabah da erkenden uyandırmıştım.yine de olmamıştı.dediğim gibi zaman istiyor.bir süre sonra bakmışsın senin kız uyuyor.
evet hep peynir ekemke ama güzelllkızlar dün gece giremedim şimdi menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek ekmeği+azcık peynir
öğle:yarım sandeviç ekmeğine peynirli sandeviç+salata
akşam:1 dilim kepek ekmeği+salata+1 kase yoğurt
hep peynir ve ekmek oldu ama ne yapiiim dışardaydım tüm gün yemek yapamadım.
yok yok sen tadını çıkar uykunun nasılsa sende çekeceksin cicimminş. olumlu cevap alırsın canım,başarılarrrrrrrrrr diliyorum sana:)muckss
DD çatlakmısınız kızım yaaaa o satte hemde korku filmi amanın DDDD
Allahım küçük hanım gece kuşuu:))) sen bana ver hazal bak stajdaa olurrr bana sende uyursun az
oyacım ben varyaa o filmi izlesem hakaten bayılırım beni ayıltacam diye filimden bişi anlamazsınızDDD
hehehe bende öyleydim hergün bişeyler yapıyordum hamurişii:))))) canım canımmm inadına hamur işi istiyor canım bildiğin gibi değil pasta kek börek yapasım varrr sürekliDDD
hmsss afiyet olsunnnn canımmm güzelllll kekler heleki inceyse süperrrrrrrr
DDD hemde ne uçuştu o pideler ne uçuştuu anlatamamam direk mideye hooppppp
DD birde korku seyredceksn gerileceksin oyacım daha çok ağrımasın başın ((
geçmiş olsunn
mööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööentegre süt tesisi seni:))))
geçmiş olsun yawsssss dişçi değil hiç gitmeyi sevmem ama mecburen gidiyoruzz Allah sağlık sıhat versin düşmeyelim ellerine(iyikide varlar ama:)
hehe :))) tebrikler düşmedne gidebilmişssin
burasıdaaa çok fena karlıydıııı birkaç gündürrr güzellll
ama buzluuu hala boş bulduğum kola sarılıyorummm tek başımaaa yürüyemiyorum yawsssss işyerinde haip kaldım 2 haftadır
öğlen yemeğinede çıkmıyorum(( kardan buzdan
anamm beğendin mi yaniii=)çok güzel cınımm afiyet olsun
ayy inşallah aslı ya.normal insanlar gibi yaşamak istiyorumm..5 aydır hep böyleyiz ki 1 ayıda sabahlayarak geçti saat sabahın 8-9 larına kadar..hatta 12 yi bile gördükkkannesi o daha küçük büyüsün biraz dahadüzene girer
misafir olunca kaçınılmaz oluyor malesef
tşk edrm canım
yapcaz artık kaçarı yok
günaydın canım artık bende sabah değil akşama doğru gircem okul açılıyo artık
aaa hadi bakalımniyetliyim bugün inş..
çok güzel canımdünkü menüşüm
sabah
1 dilim kek
1 tatlı k reçel
öğle
2 kase şehriye çorbası
akşam
2 zeytin
1dilim çavdar
1 kase çorba
çorbayı yaparken içine bolca sarımsak kavurdumm birazda yoğurt ekledim
evet canım yaaaaaaaahep hamur yinekıyamam sanaaaaa afiyet olsun canım yaaaaa meyveden bişi olmazz elmada özellikle soda vazifesi görüyor güzel sindiriyorama yeidktne sonra acıkabilirsin hehe
akşamdan sonraki ara olmamışş olmamışşşşşşşşşşşşşmakarnanın üzerine gitmemiş
şu katmerdeee sanırım hamurlu bişi
çok güzel afiyet olsunnnnnnnnnnn
al al canım korkma bişi olmazzzz benim 105 kg lık kociş patlatamıyorsaaa topu hiç kimse patlatamazDDDDD
hehehehehe tamam tamam karnındaki minnoşa dua ett yoksa yakmıştımmm çıranı=)
:))))) heheeh :))) minik kurtardı beni:)))öyle oluyor ya hmileyyken bi hassas oluyo insann=) kız nerdeyse 2 aylık oldu bıdık yaaaaaaaaaaaaaa
afiyet olsun çokgüzelll oyacım harika harikaaaaaaben geldim menumu yazayım
07:30 yarım ceviz
09:30 2 dilim uno denge light ekmek arası yağsız beyaz peynir ve şekersiz çay
12:30 ezo gelin çorba, 1 adet hasanpaşa köfte, 1 redelenmiş limonlu havuç, 1 portakal
18:00 1 kuru incir 1 ceviz içi
gece 3 yemek kaşığı yoğurt
afiyet olsun canımmmm ama yinede daha dengeli yee olurmuu halsizz düşmesin bünyennCanım akşam keşkek yiycem diye bir de kahvaltıyı geç yaptım diye akşama kadar bişey yemedim,keşkek harika bir yemek bak aşağıda anlatayım.
.[/B][/COLOR][/FONT]
canım benimm bazen yıldırma politakası izliyorlarr hain şirketlerr sakın istifa etme attır kendiniçok yorgun ve mutsuzum bugün neredeyse çantamı alıp çıkacak yada istifa edecektim. sonra borç dökümüme baktım martta istifa etmemin daha akıllıca olduguna karar verdim. belki o zamana dek iş de bulurum.
şimdi agzımı bıçak bile açmıyor buna ragmen tüm gün egitim verdim neyse hava çok soguk ve karlı umarıam uskudar dan motorlar çalışıyordur.
velhasıl kelam, ben çıkıyorum canlar. eve gidince girerim herhalde
kahvaltı:
1 tabak yazdan kurutulmuş(fasulye,biber,sıyırma,domates,patlıcanın haşlanıp,yağ ve salça ile pişmesi )
ne denir adını bilmem:97::101:
ara:
1/2 halkalı tatlı(kerhane tatlısı diyolamış)
ögle:
6 adet sardalya balık:104:
1 kase salata
ara:
1 elma
2 ince gofret
akşam:
1 kase salçalı makarna(ama benim suçum yok 1 haftadır makarna konuşuyonuz yaaa)
1 tabak sarmısaklı yogurtlu brokoli
afiyet olsun canımmmmm akşam birazz sankim kaçmışş ama güzelllll birdee tatlanmışızz üzerineeeeee allahım Allahım neyse kendime kızmıyorum artık ben sizden daha istikrarlıyım heeBugünkü menüm:
SABAH
-1 yumurta
-2 dilim ekmek
-1 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-yok
ARA
-3,4 kaşık k-falkes
-1 avuç leblebi
AKŞAM
-1 kase yoğurt çorbası
-1 porsiyon taze fasulye,yarım dilim ekmek
-7-8 yemek kaşığı yoğurtlu yağsız makarna
3 saat sonra 2çay kaşığı fındık ezmesi
ay evet senin şu pozitim faynını çok seviyorum ben oyacım hani bzı kelimeleirn var yaa hafi argo ama cuk diyee oturann işteee tam sırası onlardan birtane patlatmanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sana yakışıyor canımmmmmmmmmmmmmmm boşverr takmaya değmezzzzhaklısın. annem de hep iyi düşün iyi olsun der. ben zaten genelde olumlu düşünen neşeli biriyim sadece sanırım bu ara bardagım taştı
kızlar yaza bir düğün bir nişan var ve ben 50 olmalıyııımmmm :18::18::18::18::18::18:
kuzenlerim evleniyormuş biri benden 4 yaş büyük onda sorun yok ama diğeri benden 7-8 yaş küçük onda sorun var bak
benim ruhum hep aç neden acaba
vallaa yaaa bende gidip yiyeceğim şu geçmişten kurutulursammmya ne makarnaymış ya hepimize yedirdi valla=))))))))))))
ii yaptın ama geç kaldın benidee aldıııı tesirineeeeee hıhhhyav ben bu makarnayı yasaklamadım mı bir haftadır makarna aldı başını gidiyo
inş. canım hadi bakalımmm ben inanıyorummmmmmm o tarihlerden önce hedefine ulaşacaksınvaavvvvv bende yaza nişanlar dügünler var ama ben 50 olamam...
1 nisanda 85
1 haziranda 75
ayy inşallah aslı ya.normal insanlar gibi yaşamak istiyorumm..5 aydır hep böyleyiz ki 1 ayıda sabahlayarak geçti saat sabahın 8-9 larına kadar..hatta 12 yi bile gördükkk
hımss yaza kadar verirsin kiloları canım
canım Allah seninde karşınaaa güel cici bir insna çıkarı ins.kısa zamandaaa
ii yaptın ama geç kaldın benidee aldıııı tesirineeeeee hıhhh
insan ilkoş geçmiş yapıyorsun ama makarna yazanları görmeee der dim hıhhhhhhhh
afiyet olsun canımmmmmmmm çok güzellllllllllllllllllllsabah-öğle
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay
akşam
1 kase çorba
avuç içi kadar fırında tavuk
2 kaşık pilav
salata
ara
1 portakal
1 dilim tavuk göğsü
offf ya benim çocuğum ne zaman normal bi vakitte yatmayı öğrenecekkk..bıktım artık gecenin körlerine kadar oturmaktan...bi oturup tv bile izleyemiyoruz karı koca offfffffffffffff.dedim bugun kocişe dedim bu yatsın 3 te bizde 5 e kadar başbaşa oturalımm=((((((((((((((((
çok hoşssun yaaaaa :))))) heheegünaydınnnn 14 takımın şimdi tombul yaza zayıf hanımları.artık sabahları açılışı ben yapıcam galiba. kızım sabahçı olacak 07:30 da burdayım. henüz kahvaltısını yapacak olanlara afiyet olsun.güne kahvaltısız başlamayın.
sıradaki parça işe gitmek istemeyenlere gelsin
sezen aksu dan "geçer.geçer daha öncekiler gibi.bu da geçer neler neler geçmedi ki
Allahım bol hareketli.sağlıklı.neşeli.enerjik.mutlu bir gün versin inşallah.yağlardan.hareketsizlikten.mutsuzluktan korusun amin.:13::13:
kerhane tatlısı adına bayıldım.menün çok gibi emoş ama tabii ki sporun mükemmel
kızlar dün gece giremedim şimdi menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek ekmeği+azcık peynir
öğle:yarım sandeviç ekmeğine peynirli sandeviç+salata
akşam:1 dilim kepek ekmeği+salata+1 kase yoğurt
hep peynir ve ekmek oldu ama ne yapiiim dışardaydım tüm gün yemek yapamadım.
ya ben hamileyken annem gelmişti onunla gittik doktora..4 aylık falandı yanılmıyorsam ultrasonda elini sağa sola oynattı resmen el sallamıştıı=)annemle krize girmiştik gülmekten hehehe=)))yerim o bıdığı ben..bu ay sadece kese değil azcık kafa vucudda görürsünüzz=):))))) heheeh :))) minik kurtardı beni:)))
ay evet hiç böyle olacğaımı tahmin etmezdimDDD salak salak şeylere ağlıyorum yaws
büyüdü büyüdü ablasııııı çok merak ediyorummm bakalım el sallayacakmı haftaya bizee
afiyet olsun çokgüzelll oyacım harika harikaaaaaa
afiyet olsun canımmmm ama yinede daha dengeli yee olurmuu halsizz düşmesin bünyenn
bu arada teşkkür ediyorummminş. yapacğaım şu keşkeki hoş hazalın tatlısınıda yapmadım dahaa yaa yaparsam çok yeirm diye korkuyorummmmm
canım benimm bazen yıldırma politakası izliyorlarr hain şirketlerr sakın istifa etme attır kendiniDDDD tazminatını al yeni iş bulana kadar snei idare eder hem.
inş. gönüle göre güzel bir iş ayarlarsın canımmm
afiyet olsun canımmm o tatlıyı biliyorum benDDDD hehe
sanki bugün kaçamaklar günü emoşşşşşşaşırdım yaniiiiii
neyse bişi demiyimDD
neyyyyyyyyyyyyyyy 2 yaş mı aslıı bak kendimi atıyorum 4. kattan aşağıı haberin olsunnnnnnnnnnncanım 2 yaşına kadar sürer bu düzensizlik galiba
amin canım
nasıl görmeyecen 2 mesajdan biri makarna
yok yok yapamrıyım öylee bir hataaaaaa birdaahaa tövbeler töbesiboşlama canım bizi bir daha
heheh yaramadı gittim yedim rahatladımavucunu yalayıp sürmek bence bi işe yaramaz canım
daha dönmedim çok yiyon dedi emoş bende kestim dur o nöbetteyken dedikodusunu yapam
yok yok sen tadını çıkar uykunun nasılsa sende çekeceksin cicimm
hehehe bende öyleydim hergün bişeyler yapıyordum hamurişii
möööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
2 yaşmı hazalın yüreğine iner yawscanım 2 yaşına kadar sürer bu düzensizlik galiba
nasıl görmeyecen 2 mesajdan biri makarna
:)))yerim ben senin miniği elde sallamış kuzucuk Allahım darısıda bana olsun inş....ya ben hamileyken annem gelmişti onunla gittik doktora..4 aylık falandı yanılmıyorsam ultrasonda elini sağa sola oynattı resmen el sallamıştıı=)annemle krize girmiştik gülmekten hehehe=)))yerim o bıdığı ben..bu ay sadece kese değil azcık kafa vucudda görürsünüzz=)
neyyyyyyyyyyyyyyy 2 yaş mı aslıı bak kendimi atıyorum 4. kattan aşağıı haberin olsunnnnnnnnnnn
selam kızlar dün gelemedm kardeşimin d.günüydü ark lar vardı hazırlık fln yaptık bizde kaldılar bgn de kalcaklarmıs ama yedi mesajı doldurmaya calışcam...cezamı bgn yapamasam da yrn yapcam bgn yapmayı deniycem boş zamanım olursa..sizler napıosunuz?
selam millet nasılsınız
menum
sabah yarım simit incecik bir dilim beyaz peynir 2 zeytin yarım salatalık şekersiz çay
öglen yemeğimi resmiyle veriyorum :) Eki Görüntüle 338433
ögleden sonraki arada 1 kuru incir ve 1 ceviz içi yiyeceğim
akşam da yoğurt yemeyi hedefliyorum.
menum
sabah yarım simit incecik bir dilim beyaz peynir 2 zeytin yarım salatalık şekersiz çay
öglen yemeğimi resmiyle veriyorum :) Eki Görüntüle 338433
ögleden sonraki arada 1 kuru incir ve 1 ceviz içi yiyeceğim
akşam da yoğurt yemeyi hedefliyorum.
dün gece 1 de kardanadam yaptık kapının önüneçok gzldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?