Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah edebilmişimdir canım neyse göreceğiz hep beraber şunun şurasında ne kaldı cumaya
ettin ettn canım gayet başarılı bir şekilde telafi olduuu bence:))

31 Ocak mesaj sayımı

Rainandthesun 7+

Hazos87 7 +

Fiyona_07 7+

Aynalar 7+

Tedis 7+

Pinkcat87 7+

Pisiq 7+

Esennil 7+

Emidaf 7+

Oyagibi 7

Yas23 izinli

Melekaysee izinli

ellerinee sağlık canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın arkadaşlar,inşaallah bugün hepimiz için sağlıklı,az kalorili ve neşeli bir gün olur.
ayy ne güzell günaydın mesajı sanki oyanın mesajını okdujm gibi geldi hehehe:)))
kızlar merhaba bgn işszilik maaşına başvurup defneyi memeden kesene kadar çalışmamaya karar verdim biraz da evde oturacam...
hımssssss sen bilirsin canımmmmmmmmmmmmmmm için nasıl rahat edecekseee özgecim benimde aklıma takılan bir mevzu var aslında yaa bakalımm nasıl olcek bilmiyorum((
benim primlerim asgari ücret üzerinden yatıyor ama maaşım yüksek yarın doğum izinie çıkıncaaaa devlet bana primime göre 4 ay maaş bağlayacak okda asgari ücrettttt benim aradaki farkı biran önce netliğe kavuşturmam laızm yaaaa püfsss neyse bakalım inş. hallederim
kızlar ben çıkıyorum.alış veriş merkezine gezmeye gitcez.ağzı açık ayran budalası gibi zayıflayınca giyeceğim kıyafetlere bakcem.öpüldünüzzz
canım çıtırr hatunlaraaa bakk alışverişmerkeslerinde en çok insnaın aklı fast food da kalıyorDDD yani şahsen benim öyleeee çıkıp bişiler yiyim diye içim gidiyor hehe
gidip midenin sesine uymaaaa
canım yiyorumda böylee anii saatler yanlış zamnda babamında eşi akşamları yemeyince surat asıyoo mecbur akşamları yiyorum ama pztesi itibari ile allah izin verirse dukana başlıcimmmmmmmmmmmm

ii yapıyorsendee hiç yemiyorsun küçükkkkkkkkkkkkkkkk akşamları azda olsaa ye lütfen

Son düzenleme:
bu sene sağlam kış olduuu yawsssssssssssss( bitsin galiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (kütahyalıca)
Bir adanalı olaraka kış memelektinde yaşamak en büyük işkenceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aynennnnnnnnnnnnnnn kesinlikle katılıyorum çünkiiiii ofisin içinde montla ve atkıyla duruyoruzzzzz ısınmıyoo bi türlüüüüü
canım canımm sıkı sıkı giyin hasta olmaaa sakınnn benim ayaklarımın dibinde akşama kadar elektrik sobası yanıyorDDD
hımsss ben yetişim sana meraketme tatil biltmeden:)))))
normalada 7/24 buradayımadaaa bakma işte:))))
karşılaşırz karşılaşırızzzz:)
Sağol canım beni düşündüğün için,manavda minik minik görünce ağzım sulanmıştı organik dediler ben de almıştım o da bitti daha almam zaten.
canım canım afiyet olsunnnn ama sen yiennde dikkat ettttt oluymu
bizi geçmek için yapıyolar eminecim kanmayalım yemiyelim makarna,börek onlar da yemiyodur belki mahsus yapıyolardı ne dersin?
yok kızzz valla yapıyoruzDD ayşee yapıyor yani hemd eyiyor hehe ama abartmyorrrrrr
ay ilkoşum ya sen geçmiş yapıyon ben yapıyom birbirimizi görmemişizzz
evet fıstık yaaaaa ben hala geçmiş yapıyorumDD
hımssss merak ettimmm ama yakışıyordur eminim bir netten görüntülü tarif bulayım ben elne sağlık canımm teşekkürler
ben belgeselde reklemde bile aglıyomuşum ben hatırlamıyom ama kardeşim hala dalga geçer...
DDDDD hehe seninkideeee çok iimişD belgesele heeeeDD aklıma tuhaf şeyler geldD hangi sahnelere ağlıyordun aslanın ceylanı kapmasına şempazeleirn çocuk yapmasınamı hehe

şarkı çok güzelll teyy teyyyyyyyyyyyy..aminnnnnnnnnnn

yerim senin simitini ve katmerini haaa

offffffffffffffffffffffffffffff..ya 3 ü geçiyodu kız uyudu.yemeği 7 de falan yiyoruz dayanamıyorum=((
aynen ya bizde denedik gündüz az uyutmaya sabah erken kaldırmaya çalıştık yok olmuyorrr.kaç aylıkken düzelir ki???????????????

evet hep peynir ekemke ama güzelll

yok yok sen tadını çıkar uykunun nasılsa sende çekeceksin cicimm

hehehe bende öyleydim hergün bişeyler yapıyordum hamurişii

möööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

çok güzel cınımm afiyet olsun
anamm beğendin mi yaniii=)

ayy inşallah aslı ya.normal insanlar gibi yaşamak istiyorumm..5 aydır hep böyleyiz ki 1 ayıda sabahlayarak geçti saat sabahın 8-9 larına kadar..hatta 12 yi bile gördükkk

niyetliyim bugün inş..
aaa hadi bakalım

çok güzel canım

evet canım yaaaaaaaahep hamur yine

hehehehehe tamam tamam karnındaki minnoşa dua ett yoksa yakmıştımmm çıranı=)

öyle oluyor ya hmileyyken bi hassas oluyo insann=) kız nerdeyse 2 aylık oldu bıdık yaaaaaaaaaaaaaa
:))))) heheeh :))) minik kurtardı beni:)))
ay evet hiç böyle olacğaımı tahmin etmezdimDDD salak salak şeylere ağlıyorum yaws
büyüdü büyüdü ablasııııı çok merak ediyorummm bakalım el sallayacakmı haftaya bizee

afiyet olsun çokgüzelll oyacım harika harikaaaaaa
Canım akşam keşkek yiycem diye bir de kahvaltıyı geç yaptım diye akşama kadar bişey yemedim,keşkek harika bir yemek bak aşağıda anlatayım.
.[/B][/COLOR][/FONT]
afiyet olsun canımmmm ama yinede daha dengeli yee olurmuu halsizz düşmesin bünyenn
bu arada teşkkür ediyorummminş. yapacğaım şu keşkeki hoş hazalın tatlısınıda yapmadım dahaa yaa yaparsam çok yeirm diye korkuyorummmmm
canım benimm bazen yıldırma politakası izliyorlarr hain şirketlerr sakın istifa etme attır kendiniDDDD tazminatını al yeni iş bulana kadar snei idare eder hem.
inş. gönüle göre güzel bir iş ayarlarsın canımmm

afiyet olsun canımmm o tatlıyı biliyorum benDDDD hehe
sanki bugün kaçamaklar günü emoşşşşşşaşırdım yaniiiiii
neyse bişi demiyim DD

afiyet olsun canımmmmm akşam birazz sankim kaçmışş ama güzelllll birdee tatlanmışızz üzerineeeeee allahım Allahım neyse kendime kızmıyorum artık ben sizden daha istikrarlıyım heeDD

haklısın. annem de hep iyi düşün iyi olsun der. ben zaten genelde olumlu düşünen neşeli biriyim sadece sanırım bu ara bardagım taştı
ay evet senin şu pozitim faynını çok seviyorum ben oyacım hani bzı kelimeleirn var yaa hafi argo ama cuk diyee oturann işteee tam sırası onlardan birtane patlatmanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sana yakışıyor canımmmmmmmmmmmmmmm boşverr takmaya değmezzzz
benim ruhum hep aç neden acaba

hımss yaza kadar verirsin kiloları canım
canım Allah seninde karşınaaa güel cici bir insna çıkarı ins.kısa zamandaaa

ya ne makarnaymış ya hepimize yedirdi valla=))))))))))))
vallaa yaaa bende gidip yiyeceğim şu geçmişten kurutulursammm

yav ben bu makarnayı yasaklamadım mı bir haftadır makarna aldı başını gidiyo
ii yaptın ama geç kaldın benidee aldıııı tesirineeeeee hıhhh
insan ilkoş geçmiş yapıyorsun ama makarna yazanları görmeee der dim hıhhhhhhhh

vaavvvvv bende yaza nişanlar dügünler var ama ben 50 olamam...
1 nisanda 85
1 haziranda 75
inş. canım hadi bakalımmm ben inanıyorummmmmmm o tarihlerden önce hedefine ulaşacaksın

ayy inşallah aslı ya.normal insanlar gibi yaşamak istiyorumm..5 aydır hep böyleyiz ki 1 ayıda sabahlayarak geçti saat sabahın 8-9 larına kadar..hatta 12 yi bile gördükkk

canım 2 yaşına kadar sürer bu düzensizlik galiba

hımss yaza kadar verirsin kiloları canım
canım Allah seninde karşınaaa güel cici bir insna çıkarı ins.kısa zamandaaa

amin canım

ii yaptın ama geç kaldın benidee aldıııı tesirineeeeee hıhhh
insan ilkoş geçmiş yapıyorsun ama makarna yazanları görmeee der dim hıhhhhhhhh

nasıl görmeyecen 2 mesajdan biri makarna

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam
1 kase çorba
avuç içi kadar fırında tavuk
2 kaşık pilav
salata

ara
1 portakal
1 dilim tavuk göğsü
afiyet olsun canımmmmmmmm çok güzellllllllllllllllllll
D ver diyorum bana yaaaa uyu sen bendestaj yapmış olayımDDDDD kiki
çok hoşssun yaaaaa :))))) hehee
kerhane tatlısı adına bayıldım.menün çok gibi emoş ama tabii ki sporun mükemmel
DDDDD hemşom çakmak caddesindeeki tatlıcıa sıcak sıcak oluyorrr yaaaaa ah lise yıllarımda dersane dönüşümde alırdım arada aklıma geldi bak şimdii özledim memleketimiii hehe
olmamışşş hep katı beslenmişssin ve ekmekkkk çorba yok salata yok yoğurt yok miktarının az olması önemli diil sağlıklı olması önemli hıhhh

ya ben hamileyken annem gelmişti onunla gittik doktora..4 aylık falandı yanılmıyorsam ultrasonda elini sağa sola oynattı resmen el sallamıştıı=)annemle krize girmiştik gülmekten hehehe=)))yerim o bıdığı ben..bu ay sadece kese değil azcık kafa vucudda görürsünüzz=)

amin canım

neyyyyyyyyyyyyyyy 2 yaş mı aslıı bak kendimi atıyorum 4. kattan aşağıı haberin olsunnnnnnnnnnn

selam kızlar dün gelemedm kardeşimin d.günüydü ark lar vardı hazırlık fln yaptık bizde kaldılar bgn de kalcaklarmıs ama yedi mesajı doldurmaya calışcam...cezamı bgn yapamasam da yrn yapcam bgn yapmayı deniycem boş zamanım olursa..sizler napıosunuz?

menum

sabah yarım simit incecik bir dilim beyaz peynir 2 zeytin yarım salatalık şekersiz çay

öglen yemeğimi resmiyle veriyorum :)

ögleden sonraki arada 1 kuru incir ve 1 ceviz içi yiyeceğim

akşam da yoğurt yemeyi hedefliyorum.

boşlama canım bizi bir daha
yok yok yapamrıyım öylee bir hataaaaaa birdaahaa tövbeler töbesiDD
avucunu yalayıp sürmek bence bi işe yaramaz canım

daha dönmedim çok yiyon dedi emoş bende kestim dur o nöbetteyken dedikodusunu yapam
heheh yaramadı gittim yedim rahatladım DDDDD
yok yok azaltma sakınnn bence güzel yawsss emoş kendine baksın bu aralar cozutmuşDDDd tam dedikodu oldu heeDD
DD peki benden söylemeseyidii DDDD
bu ara yapmamaya karar verdim kendime başka meşgale buldum yoksaa boş buldukça mutfağa dalıyorumm
bebek yeleği örüyorumD

2 yaşmı hazalın yüreğine iner yawsD çok dimi beeeDD
haklsıjn gördüm gördüm ah ah
:)))yerim ben senin miniği elde sallamış kuzucuk Allahım darısıda bana olsun inş....
görürmüyüzz büyümüşmüdür netten gelişimini takip ediyorum amaa görmeynce olmuyor
benceee ihmal etmee ilkincim vvalla çeneleri düşmüşş bu hatunları iki gündür geçmiş yapıyorumm parmaklarım yorulduuu
selam millet nasılsınız

süpersin hayatımmmmmmmmmmmmm resimli menüü afiyet olsun

Allahım çok şükürr bitttiii geçmiş amanın amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ohh rahatladım yawsssssssssssssssssssssssss

şimdide siz okumaktan yorulun bakalımDD hıhh
iki günlük menümüde yazayımda tam olsun

31 Ocak salı
sabah:1 bardak süt
öğlen:1 tabak mercimekli köftee(10-15 tane vardı),1 bardak ayran
akşam:4 yaprak sarması
ara:2 ceviz
ara:1 elma 1 portakal

1 Şubat Çarşamba
saba:1 dilim ekmek ,1 bardak süt,4 zeytin,1 yumurta
öğlen :4 ceviz büyüklüğünde göveçte tavuk,salata,3 tane çiğ köfte (etsiz),2 yk kadae künefe,
akaşm: 1 kepçeden az çorba,1 tavuk budu,4 yk bulgur pilavı,2 yk z.yağlı pırasa,2 yk sütlaç
ara:1 elma,1 portakal,1/4 ayva

bügünüde yazayımm
sabah:1 bardak süt,1 poğaça
öğlen:1 tabak MAKarnAAAAAAAAAA,1 bardak portakal suyu
ara:3 ceviz
akşam: 1 tabak et haşlama,2 dilim ekmek
ara:1 elma,1 portakal

kızlarr ben artık işime dönüyorumm akşam artık girerimDD vallaaaaaaa işi fena boşladım sizin yüzünüzden ben gelmeden kaynatmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…