- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.681
herkes sirkeli sudan bahsetmiş ben 1haftadır hiç içmedim kalkıp yapayım bari oarada kimse gelmezse sonrada uyurum zaten ölüyorum yorgunluktan..
kizlar ben bu aksam iki kase mercimek corbasi 2 dilim ekmek az once sopa cevirme 100=yanlara egilme 50= kibrit toplama20= gorunmez sandalye 1 dakika= bacak esnetme sag5 sol50= mekik 20
hayırlı sbahlar arkadaşlar.bende sirkeli suyu içmeye başladım.üstünede 2 bardak sıcak su içtim.bakalım başladık ama pardüsem dar gelmeye başladı.ısrarlada tarılmıycam.40 dakikada yürüdüm geldim şimdi.evlerimi toplayıp.salata yapcam .1 dilim ekmek ve peynirle yiycem.
güleysacım sizin evde net varmı.merak ettim.
sirkeli suyu nasıl içiyosunuz ya ağzıma süremedim ben :bbo:
inşallah şişliktir.gerçi banda öyle geliyo.şişliktir o şişlik su ıcmıyorsun ya benım gıbı ondandır...tadı nasıldı kız sırkelı suyun...
günaydınlar herkese hihoyyyt
kizlar ben bu aksam iki kase mercimek corbasi 2 dilim ekmek az once sopa cevirme 100=yanlara egilme 50= kibrit toplama20= gorunmez sandalye 1 dakika= bacak esnetme sag5 sol50= mekik 20
hayırlı sbahlar arkadaşlar.bende sirkeli suyu içmeye başladım.üstünede 2 bardak sıcak su içtim.bakalım başladık ama pardüsem dar gelmeye başladı.ısrarlada tarılmıycam.40 dakikada yürüdüm geldim şimdi.evlerimi toplayıp.salata yapcam .1 dilim ekmek ve peynirle yiycem.
güleysacım sizin evde net varmı.merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?