Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar ben bu aksam iki kase mercimek corbasi 2 dilim ekmek az once sopa cevirme 100=yanlara egilme 50= kibrit toplama20= gorunmez sandalye 1 dakika= bacak esnetme sag5 sol50= mekik 20

iyi geceler kızlar,

bugün hiç giremedim çünkü pc göçtü

kardeşimin pc sini aldım oda sabah işe giderken götürürse yarında giremeyeceğim en kısa zamanda benimkini yaptıracağım.

kızlar güzel bir haberim var, sabah tartıya çıktım ve ne göreyim 1400 gramım yok:lepi: gitmişkaydirigubbakcemile2 çok sevindim çok. bu kadar çabuk sonuç alacağımı tahmin etmemiştim.

hayırlı sabahlar kızlaaarr a.s.
bugünde egzersiz yaptım çok şükür kaydirigubbakcemile2
sirkeli suyumu içtim 1 tane salata yedim kahvaltı yapmadım yerine 1 bardak havuç portakal suyu içicem 3 gün hafif idere etmem lazımkafamçokkarıştı
dün halen 63 tüm fisfisfis bugün bakmadım sengözlerimebaksanab cumaya kadar 1 kg da versem kardır -tatlicadiarzu-

gunaydın kızlar

eylulce tebrıkler canım ıyı baslamıssın ınsallah hamlıktan bugun agrıdıgı ıcın bırakmazsın devam et bence..

zeamays gunaydın canım 1400 vermen cok normal ben kımbılır kac kere yazdım ben 24 kg vermıstım o kadar yedıgım halde...ki senınkı ıkız yanı....aman sonra alma ben o hatayı yaptım....

ben aksam yedım sonra yogurttanmıdır nedır kızımda uyuya kalınca saat 10 da yattım tabı yedıklerım kesın kılo olarak döndu ..

ben buralardayım...suyumu ıctım bırazdan kahvaltımı yapıcam

günaydın kızlar bende dün akşam biraz tavuk ve 2 kaşık pirinç pilavı yedim.işten eve gittim temizlik yaptım 10:30 kadar ayaktaydım canım çıktı valla

neslihancım hafta sonum iyi geçti ama yiyerek değil eğlenerek :)
buarada kayınvaliden gerçekten destinanın dediği gibi olayı aşmış.benimkiler hiç pc başına geçmezler üstelik yakınından geçmezler tatlım.kolay gelsin ve allah sabır versin canım

hayırlı sbahlar arkadaşlar.bende sirkeli suyu içmeye başladım.üstünede 2 bardak sıcak su içtim.bakalım başladık ama pardüsem dar gelmeye başladı.ısrarlada tarılmıycam.40 dakikada yürüdüm geldim şimdi.evlerimi toplayıp.salata yapcam .1 dilim ekmek ve peynirle yiycem.
güleysacım sizin evde net varmı.merak ettim.

kizlar ben bu aksam iki kase mercimek corbasi 2 dilim ekmek az once sopa cevirme 100=yanlara egilme 50= kibrit toplama20= gorunmez sandalye 1 dakika= bacak esnetme sag5 sol50= mekik 20

hay maşallah hemşoma beeee.bak benimde yapasım geldi şimdi.ama malesef evi toplamam lazım.çok iyisin hemşommm.bekle bende geliyom.ŞenizŞeniz

şişliktir o şişlik su ıcmıyorsun ya benım gıbı ondandır...tadı nasıldı kız sırkelı suyun...

şişliktir o şişlik su ıcmıyorsun ya benım gıbı ondandır...tadı nasıldı kız sırkelı suyun...
inşallah şişliktir.gerçi banda öyle geliyo.
hımm suyun tadııııııı srkeli su tadıydı canım:roflol:.hafifi sirke kokulu ekşi ve içince önce insanı titreten bişey.kafamçokkarıştı
günaydınlar herkese hihoyyyt

snada canım sanadaaa.yerimseniben

ya ben pcyi aşağı alıp çıkıyom.evleri süpürüp sileyim bi..off yaa oturunca kalkasım gelmiyo.pcyi açmadan işi yapayım diyorum olmuyo.nasıl bi bağımlılıksa buu.sadece günde 2 cümle veya 1 satır yazı yazıp çıkanlar nasıl çıkıp gidiyo anlamadım.varsa püf noktası söylesin arkadaşlar.

canım aslında iyi gidiyorsun yürüyüşede başladın bencede şişliktir bugün evdeysen bol su ve bitki çayı içmeye çalış...ama ben uyanınca sıcak sudan hemen sonra kahvaltı yapıyorum canım sende öyle yap bence kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…