- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.701
aksam ıcmeyı deneyım bende bakayım nasıl olcak ben harıc herkes ıcıyor baksana...
gunaydın seda bu arada...
bence pcyı acık bırakınca gözun takılıyor tamamen kapat...o zaman acmak zor gelıyor hahaa
öglen markete gıdıcem alısverıse muslı ve lıght sut alıcam...bırde sırke alayım ....olmazsa salatalara koyarım...
sedacım kellogs k nın tadı nasıl yaaa?
günaydın herkese
bişey söylücem
benim takımdan ayrılmam gerekiyo cünkü sınav cok yaklastı ve benim sürekli calısmam gerek
vaktim olmucak buraya gelmeye hatta su son iki gündür de zor giriyorum zaten..
sizide zora sokmak istemiyorum cünkü biliyorum cok yazamayınca takımca moral eksikligi oluyo haklısınız sizde..
o yüzden kızlar bosuna yer işgal etmekte istemem acıkcası..:çok üzgünüm:
bende çikolatalının hastasıyım meyvelıyı begenmedım ekşi bır tadı var ....
canım eger burası senın derslerını etkılıyorsa tabıkı sen bılırsın...
hazır çorba ıcen varmı bu arada bunu sorucam ?
cok mutlu oldum inanki senin adina canimiyi geceler kızlar,
bugün hiç giremedim çünkü pc göçtü
kardeşimin pc sini aldım oda sabah işe giderken götürürse yarında giremeyeceğimen kısa zamanda benimkini yaptıracağım.
kızlar güzel bir haberim var, sabah tartıya çıktım ve ne göreyim 1400 gramım yok:lepi: gitmişkaydirigubbakcemile2 çok sevindim çok. bu kadar çabuk sonuç alacağımı tahmin etmemiştim.
aferim kzi sana hadi bakalim kendini topladin sonunda cok sukur hadi bu hafat vermen lazim zaten biliyorsunhayırlı sabahlar kızlaaarr a.s.
bugünde egzersiz yaptım çok şükür kaydirigubbakcemile2
sirkeli suyumu içtim 1 tane salata yedim kahvaltı yapmadım yerine 1 bardak havuç portakal suyu içicem 3 gün hafif idere etmem lazımkafamçokkarıştı
dün halen 63 tüm fisfisfis bugün bakmadım sengözlerimebaksanab cumaya kadar 1 kg da versem kardır -tatlicadiarzu-
sen daha otur oturrhay maşallah hemşoma beeee.bak benimde yapasım geldi şimdi.ama malesef evi toplamam lazım.çok iyisin hemşommm.bekle bende geliyom.ŞenizŞeniz
canim senin icin iyi olmaz kilo almani istemem buradan uzaklasirsan kilo alirsin bence gitme derim gonlum gitmeni istemezgünaydın herkese
bişey söylücem
benim takımdan ayrılmam gerekiyo cünkü sınav cok yaklastı ve benim sürekli calısmam gerek
vaktim olmucak buraya gelmeye hatta su son iki gündür de zor giriyorum zaten..
sizide zora sokmak istemiyorum cünkü biliyorum cok yazamayınca takımca moral eksikligi oluyo haklısınız sizde..
o yüzden kızlar bosuna yer işgal etmekte istemem acıkcası..:çok üzgünüm:
sabah bir tane elma yedim
sonrda arkasindan bir yudum ekmek attim agzima uc bardakta su ictim
sirkeli su icecem simdide
birde bugun gezmeye gidiyom kizlar hberiniz olsun ogleden sonra yokum yani
simdide nivea bady yapacam
haydaaaaaaaa ben bızı bırakma dıyorum gezmeye gıdıcem dıyor
bu sırkelı su ne zaman ıstersen ıcılıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?