- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.921
ayşeeeee günaydınnnnnnnnn
nolsun canım ya telefon çaldı 9 da ona uyandım uyuyamadım geri=( 2,5 da yatmıştı kız aslında uyusaydım iyiydi hehehehe=) sen napiyorsun okuldasındırgunaydın canımcımmm naber
nolsun canım ya telefon çaldı 9 da ona uyandım uyuyamadım geri=( 2,5 da yatmıştı kız aslında uyusaydım iyiydi hehehehe=) sen napiyorsun okuldasındır
çalişcam ki birazdan=))))))))ne kızıyonnnnnnnnnnnnn kötü öğretmen=))))))))))))))evet okuldayımm..iyiyim cok sükür..sen napıyon ders calışıyomusun? çok giriyosun buraya derse gömülmüş gibi gelmiyon bana??
çalişcam ki birazdan=))))))))ne kızıyonnnnnnnnnnnnn kötü öğretmen=))))))))))))))
valla çalış takip ediyorum burdan seni....bak benim arkadaşlar sıktı dişini kazandı..artı onlarda deneyime gitmişlerdi..az kaldı bi sürü konu var bol test çözmen lazım..NE karışıyon desende bana küsene kadar sıkıştıracam seni...
günaydın pisi pisiGünaydın kızlar.. Cumaya az kaldı bu hafta sıkalım dişimizı be anam :)
hazalcımmmm nasılsınnn tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ilkoşummmmmmmmiyiyim tatlım sen nasılsınn özletiyorsun kendini yaaaa..bu arada gittiğim dershanede 3 aylık hamile bi kız varr aklıma sen geliyorsun=) ama onun karnı kocamannn kendi zapzayıf ama karnı bi büyük kü görmen lazım 5 aylık gibi=) senin çıkmadı mı göbüşş halaaa
bende sizi özlüyorum hayatım yaaaa(( genelde istirahat halindeiym nette oyun oynayıp duruyorum girincede DD
benim göbiş bazen belli oluyor bazen hiç olmuyor ama genelde belirsizz şuanda çok belliDD
gaz olayı ve wc ye çıkamama çok etkiliyor 4 gündür çıkamıyorum((
şimdik düğmelerim sonuna kadar açık oturuyorum heheD bıdık kendinii belli ediyor artıkkk sıkma beni diyorrr:)
hoşgeldin ilkos. Yada ilkosgil :)selamm ben geld,m nabersiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok özledim yaaaaaa sizleri
güle güle kullan :)kızlar ben geldim bütün gün dişardaydın ağdacıya gittim sonrada resim kursuna gittim... nasılsınz bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?