- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.941
ayy hamilleğin en kötü yanlarından biri gaz sorunu vee çok çiş gelmesi hehehheayyy kıyamam düğmeler artık rahat ettirmez kiki..sıkma çocuğumu sakınnn
hoşgeldin ilkos. Yada ilkosgil :)
ana beni görmüyonmuilknur özge sizi görüyorum aşağıda nasılsınız
kızlar ben geldim bütün gün dişardaydın ağdacıya gittim sonrada resim kursuna gittim... nasılsınz bakalım..
pisiq , aynalar +, fiyona_07 +, mihracee + kızlarrr naberr
ilknur özge sizi görüyorum aşağıda nasılsınız
ana beni görmüyonmu
ayy kızlar hoşşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzz nezaman geldinizzz bende tam yazıyordum nereden bu millet diye hehee:)))
nasılsınız bakalım ben iim çok şükür
güle güle kullan :)
iyiyim canım yorgunum sadece biraz bgn defne kucağımdayken okadar çok yoruldum ki şimdi yazarken kollarım zor kalkıyor valla..gidip mutfağıda toplamam lazım hiç halim yok..
:) :) :) :) büyük beden manken :)hehehehe saol canım nasılsın model mankenim benim :))
bencedeee yapılmaz kiz gizli gizliii..=)Kahvaltıda babam sen diyet yapma hasta olursun dedi.. Sabah 2 dilim çavdar yedim açlıktan bayılıcan diyo.. Tabi eskiden yarım ekmekten aşağısı kurtarmıyordu beni:) alışamadılar hala:) insan gizli diyet yapamazki:)
kızlar ben geldim bütün gün dişardaydın ağdacıya gittim sonrada resim kursuna gittim... nasılsınz bakalım..
:)))) çiş olayı bitti şükür daha rahatımDD ama gaz olayı arttı DD
eee tecrübeli anne bana yardımcı ol bakim neyapmam lazım:))
kızzz sıkamıyorum hemen müdehale ediyor bıdık içimi bulandıryorr açıncaaa rahatlıyorum:)
ben antalyadayım canım..
yok canım trabzonda olan yok
polikistik over sendromu. bir kadın hastalığı canım yumurtlamalar nedeni daha tam belli değil nedensiz yere çatlamıyorlar içlerinde sıvı artışı oluyor ve adet döngüsü bozuluyor. adetlerin gecikmeye başlıyor. önlemi alınmazsa çok kötü durumlarda kalabiliyoruz :2: şuanlık bilinen nedenlerinde biri insülin direnci. bunu da kırmak için hem kilo vermemiz gerek hem de geldiğimiz kiloyu sabitlemek gerek ancak böyle kontrol altına alabiliyoruz..pko ne demek? bir de sadece 2 kilo mu vermek amacındasın
hoşgeldin canım
hoşgeldin topiğee
O Değilde; bu Dr. Oetker manyak mı?Güzelim doktorluğu bırak sen pudingyapmaya başla Beyin Bedava.♥
emine senin şu balık menülerine bayılıyorum.çoooookkkkk sağlıklı.afiyet olsun canım
Günaydın kızlar.. Cumaya az kaldı bu hafta sıkalım dişimizı be anam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?