Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy hamilleğin en kötü yanlarından biri gaz sorunu vee çok çiş gelmesi hehehheayyy kıyamam düğmeler artık rahat ettirmez kiki..sıkma çocuğumu sakınnn

:)))) çiş olayı bitti şükür daha rahatımDD ama gaz olayı arttıDD
eee tecrübeli anne bana yardımcı ol bakim neyapmam lazım:))
kızzz sıkamıyorum hemen müdehale ediyor bıdık içimi bulandıryorr açıncaaa rahatlıyorum:)

ayy kızlar hoşşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzz nezaman geldinizzz bende tam yazıyordum nereden bu millet diye hehee:)))
nasılsınız bakalım ben iim çok şükür

iyiyim canım yorgunum sadece biraz bgn defne kucağımdayken okadar çok yoruldum ki şimdi yazarken kollarım zor kalkıyor valla..gidip mutfağıda toplamam lazım hiç halim yok..

bend eyorgunum dün öğle kalkınca gece uyuyamadım uyumam 3 ü buldu bugünde nöbetçiydim şuan uykum var

bencedeee yapılmaz kiz gizli gizliii..=)

kızlar ben geldim bütün gün dişardaydın ağdacıya gittim sonrada resim kursuna gittim... nasılsınz bakalım..

ohh ne güzel canımmmm

bilmem ki o oluyo bilmem ki çözümü ne=))))))sen artık kotlarını falan giyme o zaman hamiş kotu falan all

BU HAFTAKİ HEDEFLER
aynalar................87,5
hazos87...............56,8
pinkcat87.............
rainandthesun.......79,7
melekayşe............
tedis.....................
fiyona07..............57,5
1.73.....................94
pisiq....................68
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli

Aslıcım yeniledim listeyi busefer herkesin hedefleri görünüyo.

aynalar..............7+
hazos87...............7+
pinkcat87..............7+
melekayşe.............7+
tedis..................7+
fiyona................7+
1.73.....................7+
pisiq.....................7+
oyagibi...................7+
emidaf............izinli
yaş23.............izinli(artık yazıcam mı?)

ben antalyadayım canım..

ne güzel sıcak memlekettesin canım buraları çok soğuk..

yok canım trabzonda olan yok

olsun burayı da ben temsil edem bari

pko ne demek? bir de sadece 2 kilo mu vermek amacındasın
polikistik over sendromu. bir kadın hastalığı canım yumurtlamalar nedeni daha tam belli değil nedensiz yere çatlamıyorlar içlerinde sıvı artışı oluyor ve adet döngüsü bozuluyor. adetlerin gecikmeye başlıyor. önlemi alınmazsa çok kötü durumlarda kalabiliyoruz :2: şuanlık bilinen nedenlerinde biri insülin direnci. bunu da kırmak için hem kilo vermemiz gerek hem de geldiğimiz kiloyu sabitlemek gerek ancak böyle kontrol altına alabiliyoruz..

hoşgeldin canım

teşekkür ederim canım...

hoşgeldin topiğee

teşekkür ederim canım.

doğadanını kayısılı olan form çayı var kullananız var mı aranızda ? bugün aldım da bağsaklara iyi geliyor diyrlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…