Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba.bende bundan sonra aranızdayım inşallah.takım koçumuz kendini tanıt demiş ama ne yapmam gerekiyo??
aktif olarak bugun kullanmaya başladım forumu.hiç bilgim yok malesef

merhaba.bende bundan sonra aranızdayım inşallah.takım koçumuz kendini tanıt demiş ama ne yapmam gerekiyo??

merhaba canım hoşgeldin
bize kaç yaşında olduğunu boyunu şuanki kilonu kaç kilo olmak istediğini nasıl kilo aldığını söyleyebilirsin

merhaba canım hoşgeldin
bize kaç yaşında olduğunu boyunu şuanki kilonu kaç kilo olmak istediğini nasıl kilo aldığını söyleyebilirsin
dün 29 yaşıma bastım
163 boyum kilom ise 78
hedeflediğim kilo 60
hep bu sınavlar yüzünden kendimi bildim bileli sınavlara hazırlanıyorum.tabi tüm gün evde olunca ne yediysem içimde kaldı
busefer kararlıyım ama

benim adım aslı 30 yaşındayım öğretmenim
inş bizimle birlikte hedefine ulaşırsın canım
ne sınavına çalışıyorsun

akşam arası fazlaaa

bebeğim o kadar yogun olarak işe giriştim ki girip yazmaya zamanım olmuyor bir de igdaştaki supervisor u benden egitim alsın spv lik ögrensin diye yanıma verdiler adam sürekli yanımda ekranıma bakıyo falan:) anladın sen onu

canım benim birbirimize motive için varız...
leslie indirsene bebğim her defasında ugraşma link atarım istersen
ben pek beceremiyom böyle teknolojik işleri yuaaaa
guzel menüüü begendimm
kuzum ya bana motivasyon aşılayın yemegim normalama spor yapamıyorum bi tuhafımm
benimde yemem kötüüü
süpersin cnm menu superr..beni de motive ettttttttt

diyeti sen yap sporu ben yapammm

hoşgeldin canım. benim adım oya. istanbulda yaşıyorum. grubun en şişkosuyum. umarım bizimle beraber hedefine kolayca ulaşırsın. senin adın neydi bu arada

güzel menüüüüüüüüüü

bugün ki, menum

kahvaltı yok zamanım olmadı resmen.

öğle brokoli çorbası, tavuklu sezar salata, 1 bardak zero cola, ceviz büyüklüğünde 2 tane cevizli ekmek:)

akşam(18:00) domates çorbası, sebze graten, salata

spor: yine üsküdara kadar yürümeyi planlıyorum. eve gidince beni temizlik bekliyor akşamın o saatinden sonra bugün mutfak tezgahını mermer yaptık ev müthiş toz olmuş

memnun oldum bende tuba doktorum
inşallah çok istiyorum,yaza düğünüm var çünkü:44:
TUS a hazırlanıyorum aslıcım

bende memnun oldum
allah tamamına erdirsin canım
tabi doktor olunca durmadan sınav oluyor kolay gelsin inş başarılı olursun

ben sana kuralları söyleyecem ama korkuyorum :18::18::18: ilk gelenin gözü korkuyorda
her gün 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var işin çıktığında izin alabiliyorsun
hergün menünü ve yaptığın sporları yazıyorsun
her cuma öğle 12 ye kadar kilonu yazıyorsun ben takımın listesini hazırlıyorum
yeni üyeler 1 hafta deneme süresinde oluyor bu bir hafta boyunca paylaşımından kararından emin olunca adaylığın kalkıyor canım

kısaca böyle kurallarımız

biri seni mi gözetliyor canım

diyeti sen yap sporu ben yapammm

emoşum benim içind eyapar mısın

canım üşümüyon mu bu soğukta :18::18::18:

çok güzel menünde sporunda

şttt aşağıdakiler niye konuşmuyorsunuz ya
geçmiş yapıyom kaptanımmm
geçmiş olsun güzelimmmmmm
canım ben donuyom ayağımda çoraptan başka polar patik var ve hala sısnmadı anlamadım ya var bende bir gariplik
kansızlık varmı aslı bana kızcaksın ama pekmez iç ısıtırrr
ya kızım aşı oldu teyzeleriii çok ağladı yaaa yavrum içim acıdı bende ağlicaktım az kalsın=( ek gıdaya başlıyoruz yarın itibariyle hehehhehe çok zevkliiiiiiiiiiiii

geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…