- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.241
sadece 1 dilim ekmekten tost yaptım:)
neyyyyyyyyy işlkembe miiii ayyy canım çektiiii..en güzel de bu saatlerde gider ama yaaaaaaa..bebik olmasaydı koçişe derdim gider içerdik yaaaaaaaaaa
aslıcığım peki gitmiyim ama ben sporda yapamıyorum kaç gündür birde foruma katılımım çok azaldı...neyse bakalım toparlamaya çalışıyım...biraz deniyim kenidmi...
offf yaaa valla motivasyon sıfı sizinkileri de düşürücem diye korkuyorum neyse ben bi kahvaltı yapıyımda sonra kendimi spor yapmaya zorlıyım..şu bahar bi gelse ben de enerjilenirim ama neyse bekliyim bakalım 1 ay daha...
hadi gozunaydınn
ay bencede gelsinnn sıkıldık artık kıştannnnnnn
yine biz yerleştik cnm hakkettiğini alamayan bi suru öğretmen var ne acı
önce dünkü menumu yazayım
sabah küçük bir sanviç kaşarlı
ögle 1 küçük karnıyarık 4 yk pirinç pilavı cacık
akşam 1 kase çorba 1 kase cacık 1 küçük karnıyarık havuç salatası
spor: iş çıkışı 40 dk yürüyüş
kocişkomuun pastasını yapicimmm şimdiii önce pandispanya kekimizzzzzzzz=))))))
pat diye gelmezler cnm mudur haber verir teftiş yılınız mı bu sene?
offf toplamaya çalışacam valla ne oldu bilmiuorum bana yaa havalardan mı ki acep :44::44::44:
pandispanya kekim pişti poğacamı da yaptım fırına koydum şimdi mutfağı topliyip pastamı tamamlıcam sonra da yemek yapicamm hepsini bitirmem lazım çünkü babiş gelince kızı aşıya ordanda doktora götürcez sonra benim dershanem var hepsini bitirmeliyimmmmmmmmmmmm
bilmiyom valla gazlamak lazım bende ne ileri ne geri
selam millet dünden beri motor takmış gibiyim çalışmaktan giremedim ya dün de geç çıktım nabersiniz
ben geldim kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım
ben iyiyim ne olsun hep aynı
sen nasılsın
şttt aşağıdakiler niye konuşmuyorsunuz ya
pek ii deilim cnm okulda cok yoruldum ayrıca öğle tatilindde kahve yaparken kendime çay yapılan makineden kaynar su koyuodum.bi hocayla konusuodm o sırada tam.elimi suyun altına soktum yanlışlıkla.100 dereceyi geckindi suyun derecesi baktm orda görünüodubir de sağ elim ondan pek yazamıorm oynatamıorm elimi derste bile öğrenciye doldurttum defteri.şimdi yanık kremi aldı babam onu sürdük inş ii gelir.4 parmagım yandı ve içerden şişti.kemiklerim bile yanıo gibi hissediorm
ayy canım geçmiş olsun çok kötüdür yanık krem iyi gelir kısa sürede düzelir inş
inşallah canımm.sağ elim olması moralimi bozdu hiçbirşey yapamıorm
geçmiş olsun canım gerçekten zor
sagol cnm snn nasıl gidiyo
ivettttttttt cicimmmmmmmiyi etmişsin canım ozamanda kararmazlar hem yapıştırıcı dökmüş gibi durmaz :)
oyaaaa geldin ama hiç görünmüyosun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaselam millet dünden beri motor takmış gibiyim çalışmaktan giremedim ya dün de geç çıktım nabersiniz
hoşgeldin cınımmmmmmslm kızlar ben geldim nasılsınız
teşekkürler aslıcımmmmmmmmoohh ne güzel bugün doğum günü var eşinin doğum gününü kutluyorum canım seninle kızınızla mutlu sağlıklı bir ömür geçirsin
valla canım bize habersiz geldiler bu defa ne olduğunu anlamadık bide müdürümüz değişti o da dün yeni başladı adam ne yapacağını şaşırdı
canım ben en iyi kiloyu ne zaman vermiştim biliyormusun hem çalışıyordum haftaiçi haftasonu kurslarımız vardı bide üstüne kpss ye çok iyi çalışıyordum o sene verdim her günüm doluydu 7 gün ama haftada 3 gün spor aletleriyle spor yapar diyetimi hiç bozmadan 21 kilo vermiştim
şimdi daha rahatım kafam dinç ama yapamıyorum
havalardan olabilir ama ben asıl nedeni işi bırakmana bağlıyorum insan ne kadar rahatlarsa kendinide o kadar bırakıyor inan buna
anammm çok fena ya yanıkkk geçmiş olsun..zeytinyağı da iyi gelir yanığaaaaaaapek ii deilim cnm okulda cok yoruldum ayrıca öğle tatilindde kahve yaparken kendime çay yapılan makineden kaynar su koyuodum.bi hocayla konusuodm o sırada tam.elimi suyun altına soktum yanlışlıkla.100 dereceyi geckindi suyun derecesi baktm orda görünüodubir de sağ elim ondan pek yazamıorm oynatamıorm elimi derste bile öğrenciye doldurttum defteri.şimdi yanık kremi aldı babam onu sürdük inş ii gelir.4 parmagım yandı ve içerden şişti.kemiklerim bile yanıo gibi hissediorm
ya kızım aşı oldu teyzeleriii çok ağladı yaaa yavrum içim acıdı bende ağlicaktım az kalsın=( ek gıdaya başlıyoruz yarın itibariyle hehehhehe çok zevkliiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?