- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.281
pek ii deilim cnm okulda cok yoruldum ayrıca öğle tatilindde kahve yaparken kendime çay yapılan makineden kaynar su koyuodum.bi hocayla konusuodm o sırada tam.elimi suyun altına soktum yanlışlıkla.100 dereceyi geckindi suyun derecesi baktm orda görünüodubir de sağ elim ondan pek yazamıorm oynatamıorm elimi derste bile öğrenciye doldurttum defteri.şimdi yanık kremi aldı babam onu sürdük inş ii gelir.4 parmagım yandı ve içerden şişti.kemiklerim bile yanıo gibi hissediorm
çok güzel menünde sporunda
geçmiş yapıyom kaptanımmm
geçmiş olsun güzelimmmmmm
kansızlık varmı aslı bana kızcaksın ama pekmez iç ısıtırrr
geçmiş olsunnn
kızlar esennil gruptan ayrılı mı ya
aslıcım sana özelden mesaj attım
amin canım teşekkürler..bende memnun oldum
allah tamamına erdirsin canım
tabi doktor olunca durmadan sınav oluyor kolay gelsin inş başarılı olursun
ben sana kuralları söyleyecem ama korkuyorum :18::18::18: ilk gelenin gözü korkuyorda
her gün 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var işin çıktığında izin alabiliyorsun
hergün menünü ve yaptığın sporları yazıyorsun
her cuma öğle 12 ye kadar kilonu yazıyorsun ben takımın listesini hazırlıyorum
yeni üyeler 1 hafta deneme süresinde oluyor bu bir hafta boyunca paylaşımından kararından emin olunca adaylığın kalkıyor canım
kısaca böyle kurallarımız
38 yaşında 20 yıllık hemşireyim.kendimi bildim bileli 90 lı kilolardaydım ama ara ara 100 kilonun üstüne çıkardım.sigarayı bırakınca yazdan bu yana116 olunca 11/11/2011 de karar verdim.başladım umarım daha ayrıntılı tanışırız....dün 29 yaşıma bastım
163 boyum kilom ise 78
hedeflediğim kilo 60
hep bu sınavlar yüzündenkendimi bildim bileli sınavlara hazırlanıyorum.tabi tüm gün evde olunca ne yediysem içimde kaldı
busefer kararlıyım ama
hoşgeldin canım sen hastanede misin
aslında hazırlanmadım ama öyle denk geldi canım çiğköfte son anda çıktı ortaya
bugün ki, menum
kahvaltı yokzamanım olmadı resmen.
öğle brokoli çorbası, tavuklu sezar salata, 1 bardak zero cola, ceviz büyüklüğünde 2 tane cevizli ekmek:)
akşam(18:00) domates çorbası, sebze graten, salata
spor: yine üsküdara kadar yürümeyi planlıyorum. eve gidince beni temizlik bekliyor akşamın o saatinden sonra bugün mutfak tezgahını mermer yaptık ev müthiş toz olmuş
tüm takım için yaparımmmmmmmmmmmmmmmmmmemoşum benim içind eyapar mısın
biri seni mi gözetliyor canım
emoşum benim içind eyapar mısın
canım üşümüyon mu bu soğukta :18::18::18:
kansızlık varmı aslı bana kızcaksın ama pekmez iç ısıtırrr
hayatım sence karnıyarık yada pilav çok olmuş mu ben biraz üzüldüm sonradan ama yemiş bulundum.
amin canım teşekkürler..
sorma hiç bitmiyoki..inşallah bakalım hayırlısı
bana uyar kurallara uymak için elimden geleni yapacagım inş.
şimdiden menümü yazayım ozaman çünkü birazdan spora gideceğim
tüm takım için yaparımmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım dün çok soğuk değildi. yürüdüm. bugün daha soğuk ama yine de yürürüm sanırım. çünkü ev dandini mutfak falan yapılıyor evde leslie yada koşu bandı açmama imkan yok. hiç değilse biraz hareket etmiş olmak adına yürüyorum. sen özelden yazdıgıma bak anlayacaksın neden soğuk da olsa yürdügümü:)
niye canım pilavı öğlen yemişin ekmekte yok karnı yarıklar küçük olabilir bence.....................
bugunku menum
KAHVALTI: 5 adet zeytin,2 parmak kadar beyaz peynir,bir bardak süt
ARA : 4-5 adet kuru kayısı,cay bardagının yarısını dolduracak kadar yer fıstıgı
ÖĞLE : bir kase yogurtlu mısırlı salata
AKŞAM: domates çorbası,ıspanak salata yogurt
günsonunda meyve (akşam 6 dan sonra yemege son)
spor olarak da bi spor salonuna gidiyorum...step aerobik fitness oryantel vs ne varsa yaptırıyolar
ben bugun koşu ve alet çalışıcam inş.
bildiğim kadarıyla yok canım bid epekmez içersem ben nasıl olurum biliyon mu
evet gerçekten de küçüktü. oh iyi o zaman içim rahatladı ya.
bugunku menum
KAHVALTI: 5 adet zeytin,2 parmak kadar beyaz peynir,bir bardak süt
ARA : 4-5 adet kuru kayısı,cay bardagının yarısını dolduracak kadar yer fıstıgı
ÖĞLE : bir kase yogurtlu mısırlı salata
AKŞAM: domates çorbası,ıspanak salata yogurt
günsonunda meyve (akşam 6 dan sonra yemege son)
spor olarak da bi spor salonuna gidiyorum...step aerobik fitness oryantel vs ne varsa yaptırıyolar
ben bugun koşu ve alet çalışıcam inş.
rahat ol canımmmmmmmmm
ben çıkıyom güzeller yemek vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben çıkıyom güzeller yemek vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anladım tamam.arada beni böyle uyarınkı düzelteyim.yeni oldugumdan farkedemiyorum bazı şeyleri.ya regl dönemimdeyimde tatlı ihtiyacım olunca kayısılar güme gitti böyle :)) telafi ederim inş.menün güzel canım genel olarak ara biraz fazla gibi ikisinden birini yesen daha iyi olurdu
bu arada söyleyim menüleri mavi ile yazıyoruz dikkat çeksin diye birbirimizin menüsüne yorum yazıyoruz yanlışlarımızı uyarıyoruz
anladım tamam.arada beni böyle uyarınkı düzelteyim.yeni oldugumdan farkedemiyorum bazı şeyleri.ya regl dönemimdeyimde tatlı ihtiyacım olunca kayısılar güme gitti böyle :)) telafi ederim inş.
ben spora gidiyorum kızlar.sonra görüşürüz
buarada tabiki diyette süt olacak.kilo vericez diye saglıgımızdan olmayalım.saglıklı veriyoruz dimi kızlar.hayde rast gele herkese
Eczacıya sormalısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?