Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıcığım ben izin istiyorum bi iki haftaya kadar biraz kendimi toparlıyım öle döneyim takıma olur mu...

tamam canım tez zamanda topla kendini olur mu

canım kaçırmadımda sonradan yazanlar önceki listeyi kopyalıyınca senin hedefin kaybolmuş

İyi akşamlar arkadaşlar,bugün okulda nöbetçiydim ,çok üşüdüm eve gelince bi mayışmışım ve acıkmışim ki sormayın bugün menümü yazmak istemiyorum buyüzden şimdiden beni çantalayabilirsiniz,kızlar bu siteye bişey mi olmuş ne ben eskiden yazı fontunu rengini falan ayarlıyodum mesajı yazarken o renk görünüyodu şimdi birsürü bişeyler çıkıyo mesajın başında ve renk de ancak mesajı yolladığımda görünüyo,yazma aşamasında siyah oluyo:26::44::44: herneyse yemekten sonra kayınvalidemlere gittik ha birde bugün oğlumun doğum günüydü, sabah okulda ona sürpriz bi kutlama yaptık akşam da babaannesinde yaptık bi kutlama derken pastalar havada uçuştu ama ben sadece akşamki pastadan yedim,sizler nasılsınız?

bugün sebze ağırlıklı bir menü olmuş canım o gofretde olmasaymış iyiymiş hadi oldu bari gündüz olsaymış onundışında güzel

gelelim yazmakla gurur duydum alana
sporrrrrr

leslie 1
leslie 2
leslie 3
leslie 4
leslie 5
ten oluşan 1 saatlik potporiii
1 saat pisiklet

süper ya
nazar değmesin

1 kilo garantiledim gibiii

21-02-2012
aynalar..............7+
hazos87...............7+
pinkcat87..............7+
melekayşe.............7+
tedis..................7+
fiyona................2 cezaya kaldı sanırım:26:
1.73.....................7+
pisiq.....................7+
rainandthesun...........7+
oyagibi...................izinli
emidaf............izinli

Son düzenleme:
pek huysuzlanmamış ben yokken ben geldim ya başlar zilli kesinn

annesine nazlanıyo yaramaz

hoşgeldin canım oğlunun doğum günü kutluyorum allah ona sağlıklı huzurlu başarılı bir ömür versin
demek istediğini pek anlayamadım büyük a yı tıkladığında renkler görünmüyor mu canım

ellerine sağlık canım
özge izin aldı biraz kendini toplasın dönecek aramıza
canım bugün yeni bir arkadaşımız katıldı aramıza nilipus onuda bundan sonra listeye ekle canım olur mu

kocişkomuun pastasını yapicimmm şimdiii önce pandispanya kekimizzzzzzzz=))))))
Bugün benim oğlumun da doğum günüydü hazal,senin eşinin de doğum günü sanırım hayırlı olsun yeni yaşı, hep birlikte geçireceğiniz,sağlıklı ve mutlu bi yaşam diliyorum
pat diye gelmezler cnm mudur haber verir teftiş yılınız mı bu sene?
Geçen sene teftiş olduk ama insan yine de bi huzursuz oluyo,aslında ben en çok kendi dağınıklığımdan korktum ,hiç böyle dağılmamıştım ama dün akşam buradan çıkınca geçtim pc'nin başına bütün eksiklerimi hallettim de içim rahatladı....

BU HAFTAKİ HEDEFLER
aynalar................87,5
hazos87...............56,8
pinkcat87.............65
rainandthesun.......79,7
melekayşe............64.8
tedis.....................82
fiyona07..............57,5
1.73.....................94
pisiq....................68
emidaf..................izinli
oyagibi.................

benimkide durdu ne zmandır ne aşagı ne yukarı..bu hafta 2 kere spor yaptıum motivasyonum dusukk
Ayşe takımdaki bi çok kişide aynı sıkıntı var sanırım en azından bende var,ama bence havlardan gibi geliyo bi bahar gelse hemen kendimi dışarı atıp yürürüşe başlamak istiyorum,biz bu kritik günleri ne kadar kilo versek kardır diye geçirsek en azından kilo almasak bile güzel,inşaallah baharda atağa geçeriz.

o gofretleri sevmedimmmmmm
ben yerken çok sevmiştim

sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
1 içli köfte

ara
2 bisküvi

akşam
1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek

ara
portakal
2 bardak çay

saliha seni altta görüyorum. nasılsın güzelim haber var mı adı lazım değilsen. sen toparlandın mı ruhen biraz olsun
Şuan için karşı taraftan hiç ses yok.. Bizde hiç şaşırmadık zaten.. Bi ilacım var beni cook sakin tutuyor rahat hissettiriyor.. Şuan hiçbirşey yokmus gibi hissediyorum.. Herşey insanlar için..

çok güzelllllllllama beni de neslihan uyardı menünde sebze yok diye.sende de yok.yiyelim bence önemli o minik yeşil şeyler
evet eminecim yemeğin yanında yenen salata mesela besinlerin sindirimini kolaylaştırıyormuş ve kilo verimini kolaylaştırıyormuş.

çok haklısın aslıcım şuanda ben de kilo vermede problem yaşıyorum ama buzamana kadar verdiğim emeklere yazık olmasın diye en azından sabit kalmaya çalışıyorum ama inşaallah bahara kadar bu duraklama süreci ondan sonra hızlanacağımı düşünüyorum,özgecim sen de salma kendini burayı da ihmal etmemeye çalış canım kendi motivasyonun için...

canım çok geçmiş olsun,sağ el olması daha kötü tabii ama iyiki daha fazla biyerin zarar görmemiş...

Hadi dayanamadım yine de yazayım menümü
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-2 siyah zeytin
-1 kupa adaçayı
ÖĞLEN
-1 gözleme
-1 çay
ARA
-1 avuç leblebi
-1 ton balığı konservesi
AKŞAM
-2 kaşık bulgur pilavı
-3 adet 2 parmak genişliğinde tavuk eti
-2 parmak büyüklüğünde kadayıf(eşimin suçu ya akşam akşam almış gelmiş)
ARA
-meyve
-1 ince dilim pasta

ben çıkıyorum kızlar çok uykum geldi iyi geceler herkese

Sen bi telafi yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…