- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.341
aslıcığım ben izin istiyorum bi iki haftaya kadar biraz kendimi toparlıyım öle döneyim takıma olur mu...
sağolun arkadaşlar. aslıcım ben hedefimi yazmıstım ama kaçırmısız heralde.65 benim hedeffim.
bu arada sızmısım resmen uyuyakalmısım 2.5 saat kdr canım yanıodu şimdi pek acımıo.krem ii geldi sanırım
22/02/2012
kahvaltı
1 tam yumurta
1 kk peynir
öğle
1 tabak pırasa yemegi
ara
5 etiform
1 burçak bisküvi
ara
marul roka pırasa
akşam
1/2 kase çorba
5 tane sarma(küçük)
1 kase ıspanak
2 y.k.yogurt
ara
1 tane üçgen gofret
gelelim yazmakla gurur duydum alana
sporrrrrr
leslie 1
leslie 2
leslie 3
leslie 4
leslie 5
ten oluşan 1 saatlik potporiii
1 saat pisiklet
1 kilo garantiledim gibiii
pek huysuzlanmamış ben yokken ben geldim ya başlar zilli kesinn
İyi akşamlar arkadaşlar,bugün okulda nöbetçiydim ,çok üşüdüm eve gelince bi mayışmışım ve acıkmışim ki sormayın bugün menümü yazmak istemiyorum buyüzden şimdiden beni çantalayabilirsiniz,kızlar bu siteye bişey mi olmuş ne ben eskiden yazı fontunu rengini falan ayarlıyodum mesajı yazarken o renk görünüyodu şimdi birsürü bişeyler çıkıyo mesajın başında ve renk de ancak mesajı yolladığımda görünüyo,yazma aşamasında siyah oluyo:26::44::44: herneyse yemekten sonra kayınvalidemlere gittik ha birde bugün oğlumun doğum günüydü, sabah okulda ona sürpriz bi kutlama yaptık akşam da babaannesinde yaptık bi kutlama derken pastalar havada uçuştu ama ben sadece akşamki pastadan yedim,sizler nasılsınız?
21-02-2012
aynalar..............7+
hazos87...............7+
pinkcat87..............7+
melekayşe.............7+
tedis..................7+
fiyona................2 cezaya kaldı sanırım:26:
1.73.....................7+
pisiq.....................7+
rainandthesun...........7+
oyagibi...................izinli
emidaf............izinli
Bugün benim oğlumun da doğum günüydü hazal,senin eşinin de doğum günü sanırım hayırlı olsun yeni yaşı, hep birlikte geçireceğiniz,sağlıklı ve mutlu bi yaşam diliyorumkocişkomuun pastasını yapicimmm şimdiii önce pandispanya kekimizzzzzzzz=))))))
Geçen sene teftiş olduk ama insan yine de bi huzursuz oluyo,aslında ben en çok kendi dağınıklığımdan korktum ,hiç böyle dağılmamıştım ama dün akşam buradan çıkınca geçtim pc'nin başına bütün eksiklerimi hallettim de içim rahatladı....pat diye gelmezler cnm mudur haber verir teftiş yılınız mı bu sene?
Ayşe takımdaki bi çok kişide aynı sıkıntı var sanırım en azından bende var,ama bence havlardan gibi geliyo bi bahar gelse hemen kendimi dışarı atıp yürürüşe başlamak istiyorum,biz bu kritik günleri ne kadar kilo versek kardır diye geçirsek en azından kilo almasak bile güzel,inşaallah baharda atağa geçeriz.benimkide durdu ne zmandır ne aşagı ne yukarı..bu hafta 2 kere spor yaptıum motivasyonum dusukk
ben yerken çok sevmiştimo gofretleri sevmedimmmmmm
Şuan için karşı taraftan hiç ses yok.. Bizde hiç şaşırmadık zaten.. Bi ilacım var beni cook sakin tutuyor rahat hissettiriyor.. Şuan hiçbirşey yokmus gibi hissediyorum.. Herşey insanlar için..saliha seni altta görüyorum. nasılsın güzelim haber var mı adı lazım değilsen. sen toparlandın mı ruhen biraz olsun
Siyah çaymi içiyon aslimsabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
1 içli köfte
ara
2 bisküvi
akşam
1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek
ara
portakal
2 bardak çay
evet eminecim yemeğin yanında yenen salata mesela besinlerin sindirimini kolaylaştırıyormuş ve kilo verimini kolaylaştırıyormuş.çok güzelllllllllama beni de neslihan uyardı menünde sebze yok diye.sende de yok.yiyelim bence önemli o minik yeşil şeyler
çok haklısın aslıcım şuanda ben de kilo vermede problem yaşıyorum ama buzamana kadar verdiğim emeklere yazık olmasın diye en azından sabit kalmaya çalışıyorum ama inşaallah bahara kadar bu duraklama süreci ondan sonra hızlanacağımı düşünüyorum,özgecim sen de salma kendini burayı da ihmal etmemeye çalış canım kendi motivasyonun için...canım bak ben sana söyleyim ne olacak işi bıraktın evde uğraşsanda iş kadar hareketli olamazsın
evde olduğun için arkadaşalrınla ailenle daha fazla bir arada olacaksın gelsin pastalar çörekler
şuan kilo veremesende en azından burası yüzünden almıyorsun ama burayı bırakıp bu dediklerim olunca ne olacak kilo alacaksın yaz geliyor şurda 8 kilon kaldı hepsini veremesen bile yarısını versen kar değil mi şuan senin yaşadığın çok normal artık vücut dirençli ilk başladığın gibi vermen mümkün değil sabredeceksin ama inan sonunda kazanan sen olacaksın
canım çok geçmiş olsun,sağ el olması daha kötü tabii ama iyiki daha fazla biyerin zarar görmemiş...pek ii deilim cnm okulda cok yoruldum ayrıca öğle tatilindde kahve yaparken kendime çay yapılan makineden kaynar su koyuodum.bi hocayla konusuodm o sırada tam.elimi suyun altına soktum yanlışlıkla.100 dereceyi geckindi suyun derecesi baktm orda görünüodubir de sağ elim ondan pek yazamıorm oynatamıorm elimi derste bile öğrenciye doldurttum defteri.şimdi yanık kremi aldı babam onu sürdük inş ii gelir.4 parmagım yandı ve içerden şişti.kemiklerim bile yanıo gibi hissediorm
Hoşgeldin ben neslihanmerhaba.bende bundan sonra aranızdayım inşallah.takım koçumuz kendini tanıt demiş ama ne yapmam gerekiyo??
aktif olarak bugun kullanmaya başladım forumu.hiç bilgim yok malesef
Siyah çaymi içiyon aslim
hoşgördük canım.memnun oldum tuba bende.şimdi kaç kilosun??
Yeşil çay içsen.. Bide biberiye duydum yağ yakımi için haftaya onu denicem:) bende iyi dicem iyi olucam inşallah.. Sen nasilsin canımevet canım ama şekersiz içiyorum 15 yıldır
nasılsın canım
Sen bi telafi yap :)Hadi dayanamadım yine de yazayım menümü
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-2 siyah zeytin
-1 kupa adaçayı
ÖĞLEN
-1 gözleme
-1 çay
ARA
-1 avuç leblebi
-1 ton balığı konservesi
AKŞAM
-2 kaşık bulgur pilavı
-3 adet 2 parmak genişliğinde tavuk eti
-2 parmak büyüklüğünde kadayıf(eşimin suçu ya akşam akşam almış gelmiş)
ARA
-meyve
-1 ince dilim pasta
ben çıkıyorum kızlar çok uykum geldi iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?