Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence çok başarılı. gofret olmasaymıs iyiymiş ama olsun sen sporla yok edersin onu.

biraz daha iyiyim canım ruhen yani. tansiyonum da normale döndü. saolasın sordugun için sen de iyisindir inşallah

aman canım hayat hiç bişeye üzülmeye degmez yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................
boş ver allah bugünlerimizi aratmasın...
saglıklı günler görürüz inşallah

olsun dostum ya bi kereden hiçbişey olmaz sen ki 3 ayda 22 kilo verdin maşallah. hakkın bunlar ananın sütü gibi:))

heee öyle diye diye 1 aydır 95 te duruyommm toparlayamadım kendimi iki gündür sıkmaya başladım................
canım sohbetine doyulmuyo ama malum 2 fino 1 kurt içerde kırılıyolarrrr..
gidip ortalıgı sakinleştireyimmm

ahahahaha aman git git savaş çıkmasın öpüyorum

aah canımmm bugün huysuzlanırda o
ne güzel artık sen ne yiyorsan ver ağzına
pek huysuzlanmamış ben yokken ben geldim ya başlar zilli kesinn

merhaba canım bende hazal 25 yaşındayım.mat. öğretmeniyim atanmak için kpss kursuna gidiyorum bende 164 57 kiloyum 6 aylık bebik var doğum kilolarıı=)

anladım canım hehehehhehe

merhaba hazal.tuba bende..doktorum.senin gibi sınava hazırlanıyorum.kolaylıklar sana..ama senin kilon gayet normal..dogum kiloları belli bölgelerde birikir.bu seni rahatsız ediyosa çok sporla çözersin ama bence özel diyete ihtiyacın yok.spor yap yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…