- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.321
22/02/2012
kahvaltı
1 tam yumurta
1 kk peynir
öğle
1 tabak pırasa yemegi
ara
5 etiform
1 burçak bisküvi
ara
marul roka pırasa
akşam
1/2 kase çorba
5 tane sarma(küçük)
1 kase ıspanak
2 y.k.yogurt
ara
1 tane üçgen gofret
gelelim yazmakla gurur duydum alana
sporrrrrr
leslie 1
leslie 2
leslie 3
leslie 4
leslie 5
ten oluşan 1 saatlik potporiii
1 saat pisiklet
bence çok başarılı. gofret olmasaymıs iyiymiş ama olsun sen sporla yok edersin onu.
söylemiştimbu hafta kaç kg gidiyor canım
oyacıgım sen nasılsın iyimisin saglıgını soruyom özellikleee
1 kilo garantiledim gibiii
çok haklısın oyacıgım pis bogazımı tutamadım işteee
biraz daha iyiyim canım ruhen yani. tansiyonum da normale döndü. saolasın sordugun için sen de iyisindir inşallah
olsun dostum ya bi kereden hiçbişey olmaz sen ki 3 ayda 22 kilo verdin maşallah. hakkın bunlar ananın sütü gibi:))
aman canım hayat hiç bişeye üzülmeye degmez yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................
boş ver allah bugünlerimizi aratmasın...
saglıklı günler görürüz inşallah
heee öyle diye diye 1 aydır 95 te duruyommm toparlayamadım kendimi iki gündür sıkmaya başladım................
canım sohbetine doyulmuyo ama malum 2 fino 1 kurt içerde kırılıyolarrrr..
gidip ortalıgı sakinleştireyimmm
hoşgördük canım.memnun oldum tuba bende.şimdi kaç kilosun??Hoşgeldin canım.. Ben saliha 23 yaşındayim.. Bende 161 boyundayim.. 78 kiloda girdim takıma
hoşbulduk emine.inşallah bende ümid ediyorumki hem güzel arkadaşlıklar kuralım hem kilolardan kurtulalımhoşgeldin canım aramıza.ben emine.öğretmenim.burada güzel paylaşımlar bulur ve hedeflediğin kiloya ulaşırsın inşallah
aaaçok beğendim menünü canım.ne güzel irade hiç ekmek yok
pek huysuzlanmamış ben yokken ben geldim ya başlar zilli kesinnaah canımmm bugün huysuzlanırda o
ne güzel artık sen ne yiyorsan ver ağzına
merhaba canım bende hazal 25 yaşındayım.mat. öğretmeniyim atanmak için kpss kursuna gidiyorum bende 164 57 kiloyum 6 aylık bebik var doğum kilolarıı=)dün 29 yaşıma bastım
163 boyum kilom ise 78
hedeflediğim kilo 60
hep bu sınavlar yüzündenkendimi bildim bileli sınavlara hazırlanıyorum.tabi tüm gün evde olunca ne yediysem içimde kaldı
busefer kararlıyım ama
anladım canım hehehehhehebebeğim o kadar yogun olarak işe giriştim ki girip yazmaya zamanım olmuyor bir de igdaştaki supervisor u benden egitim alsın spv lik ögrensin diye yanıma verdiler adam sürekli yanımda ekranıma bakıyo falan:) anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?