Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok güzel bi yazııı çok beğendimmm çok doğruuu

hehehe heyy maşallah=)))) bizde sebzew çorbamızı içtikkk özge teyzesi 1 çay bardağı kadar yedi çok değil di miii

1-3 ve 10 benim kilo verememe yanlışlarım olabilir

Ayşecim yazıyı okudum çok doğru konulara değinilmiş bu yazıda,hepimizin zaman zaman yaptığı hatalar bunlar,benim de yaptığım hataların en büyüğü arada yediğim ufak tefek şeyleri gözardı etmek sanırım ve tabii sık tartılmak

kızlar bugün akupunktura gittim ve adam beni tarttı:s ilk gittiğimde 120.5 çıkmıştım onun tartısında bugün 118.9 çıktım. pazartesi akşamdan çarşamba öglene. nasıl oluyor analmadım:S şaşkınım

oh işte ne güzel oya inşaallah kalıcı kilolar veririsin,ama o verdiğin ödem de olabilir

bende baktım aynıydı kilom ya canım cok sıkkın ev cok soguk dışarda kar kalıntıları var kombi bozuk spor yapamıyorum duş alamıyorum ayrıca kirliyim sinirlerim bozuldu..yemek yapmadım henuz ocak calısıyomu onuda bilmiyom nmolur nolmaz< diye şarteli kapadılar..montumu giydim oturuyorum ay canım cok sıkkınnnnnnnn

Ayyy kış günü çektiğin eziyete mi yoksa ödeyeceğin paraya mı yanasın,tüh kötü olmuş Ayşe ama can sağlığı olsun olmuş artık birkere...

canım parasında da değillim kart takılacakmış kombiye 15 senelik kombi o kartı bulamıyolar su an..yoksa hemen takın diyecez daha arayacak yarın haber verecek varmı yokmu getirtecekte takacakta of..ev benim olsa en alasını alırım

Gerçekten üzüldüm Ayşe,sinir bozucu bi durum olduğu kesin ama yine de geçici bi sıkıntı olduğunu düşün kendini fazla üzmemeye çalış,bugün eşinle yemeği sıcak bi yerde yeseniz oraya da yürüyerek gitseniz hem yemek hem spor işini birlikte halletmiş olursun.

ben yazayım menumu

sabah
1 dilim kepek ekmek
2 kb peynir
2 zeytin
1 biber

öğle
yeşil salata(yagsız ve limonlu)

ara
1 portakal

akşam
yoğurtlu brokoli

spor:

30 dk bisiklet

ben geldim yemeğimi banyomu yaptım bir güzel kremlendim,yemeğimi pişirdim mutfağı toparladım defnenin yemeğini yedirdim yürütecine bindirdim oturdum pcnin başına...

şok olmuş dururmdayım şu an canım gitmeye devam et bakalım cuma gününe kadar 3 kilo verirsin sen heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…