Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız başka ısıtıcı yokmu evde elektrikli soba filan evi ısıtmasada önüne oturursun az da olsa ısıtır...yaa ne kadar zor soğuk memlekette yaşamak..şansına hava da ayaz kesmiş durumda antalyada çok soğuktu bgn türkiye geneli donuyomuş....bi battaniye yorgan altına gir kitap filan oku bu soğukta yemeklede uğraşma mutfakta eşin dışardan getirsin

ben geldim yemeğimi banyomu yaptım bir güzel kremlendim,yemeğimi pişirdim mutfağı toparladım defnenin yemeğini yedirdim yürütecine bindirdim oturdum pcnin başına...
ohhh şu an en cok istediğim şey duşşşşşşşşşşşşş

kiradan düşersiniz artık canım napıcaksınız ...
yok canım düşmüyo biz ödeyecez

bi tane minicik getirdi eşim..onune oturduk ayaklar ısınıyo ust tarafta mont giydik. .yemeği de dışardan soledik

vav sporlar gözümü aldı menünü göremedim bile

ara 3 adet burçak bisküvi[/COLOR]
bu aralar burçak yiyosun tatlı istegini bastırmaya çalışıyon sanırsamm
allahtan sporlar var yoksa bu piskevitler nolcak

akşam hepsi bir olmuş patates pilav muz keşke daha erken ögünlerde olsaydı....

bayıldımmmm sporlarda harikaaa
kızlar ben bu hafta akşamları sadece salata ve yoğurt yiyorum.çünkü kilo vermem çok azaldı hafif şokluyorum kendimi.bakalım sonucu cumaya göreceğiz

inşallah canım ya görürsün tartıda mutlaka

ben en son 4 yıl önce 95 e düşmüştüm daha altına 16 yıl önce 77 olmuştum .bi dahada görmedim o kiloyu

bugün yine agresifim. hayırlısı bakalım

hayırlısı canım allah yardımcın olsun

ben 15 sene dogumhane ebesi olarak 1 yıl çocuk servisi2 yılda dahiliye servisinde nöbetli olarak çalışıyorum.nöbet olayı çok zor 24 saatlik .ev ve aile olayını sarsıyo.eşimde nöbetli oldugu için ayın yarısı ayrı olarak geçiyo.çocuklar bakıcıda oluyo falan falan zor oluyo vesselam

İyi yapıyosun Emine ben de en az 1 öğünümde sadece yoğurt yiyorum 2 gündür,hem de yoğurt göbek bölgesindeki yağları eritmede faydalıymış,haberiniz olaaaa.

bende biliyorum ama son haftalarda yapmıyorum başka şeyler yemek canım istiyo şeytana uyuyom bu aralar

aaa çok güzel ödemde olabilir ama olsun ne güzel cevap vermiş bünyen bence önemli olan bu
KIZLAR KOMBİ YAPILMADI MASRAF CIKARDI 400 tlye yakına mal olacak ev sahibi siz odeyin diyor
donuyoruz

canım çok üzüldüm ya kış günü allah kolaylık versin
ben yazayım menumu

sabah
1 dilim kepek ekmek
2 kb peynir
2 zeytin
1 biber

öğle
yeşil salata(yagsız ve limonlu)

ara
1 portakal

akşam
yoğurtlu brokoli

spor:

30 dk bisiklet

harikasınnnn

kah
1 yumurta
1 kk peynir
ögle
4 y.k. keşkek
1y.k. et sote
1y.k. irmik helvası
1 ceviz büyük. ekmek
ara
1 galeta
1 ev yapımı top kek
akşam
3y.k.pirinç pilavı
2 y.k. acılı sos
2 y.k. kuru fasulye
1 tane ev yapımı pogaça
ara
3 biskrem

menum

kahvaltı
1 tost

öğle
1 kase corba
1 dilim ekmek

ara
1-2 kaşık pekmez
1 dilim ekmek

akşam
5 kanat
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase kayısı ve üzüm hoşafı
1 dilim ekmek

2 litere su
spor yok maalesef of ya

1 mart itibari ile ciddi kararlar aldım kızlar
artık kaçamaklar yok ve ciddi olarak diyet ve spor başlıyor

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-yarım kase yoğurt
-2,3 lokma krep
ÖĞLEN
-yarım dilim ince pizza(okulda yemek vardı bugün)
-1 inceee dilim kek
-2 kaşık patates salatası
-1 kaşık yoğurtlu makarna

EVE GELİNCE
-1 dilim daha pizza(maalesef)

AKŞAM
-4 küçük parça tavuk
-2 kaşık bulgr pilavı

bugün menüm çok karbonhidratlı oldu biliyorum ama yarın telafi etmeye çalışıcam inşaallah biz film izliycez kızlar"tentenin maceraları(animasyon)" ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar

selam kızlar ben geldim uğumu hissettiniz mi

bugün çok yoruldum ya okuldan sonra toplantı vardı
toplantıdan sonra arkadaşa gittik eve hiç uğramadım çamaşır götürdüm sabah okula giderken yanımd aonları yıkattım
akşam yemeği çay çamaşır yıkansın kurusun diyene kadar anca eve geldik
dışarda bir güzel kar yağıyor sormayın kar yağdığı için hava ılıktı ama ev soğuk tabi hemen sobayı yaktık ısınması 1 saati bulur
benden bu kadar siz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…