Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benimde su anki kilom neredeyse 15 senelik kilom..ondan veremiyom galiba

canım uzun süre kaldığın kiloda vücut bir direnç gösterirmiş.birkaç hafta aynı kiloda kalabilirmişsin sonra devam kilo vermeye.ben hiç yaşamadım bunu hatta diyetisyen de şaşırmıştı.dedim ki hiç sabit bir kiloda kalmadım ki ben hep aldım hep verdim.alıp vermek ilk defa faydalı olmuştu

yok cnm ole bişi yazmıyor.kiloda aldırmaz dedi doktor..gecen tvde seyrettiğimde doktorun biri iştah açar kilo aldırmaz ama demişti..iştahımı bastırıyorum su an ama bilemiyorum canım şu sirkeli karışımı dusunuyom..

gayet iyi..olur bi tanecik baklava

ellerine saglık canımmmm

menun cokta kotu değil
sporlar harikaaaaaaaaaaaa

menun kalabalık gorunuyor ama ii

ben içtim az önce sirkeli ballı suyu öğğğkkkkkkkkkk

eğitimden 40 soru çözdüm şimdi kızı uyandırcam=) ıı ıııı yapacak kesin uyandırılmayı sevmiyo hatun heheh ayy çok kötüyümm yaaaaaaaaaaaa

zayıf etsin beni zayıf etsin.)

inşallahhhhhhhhhhh

ben nerdeyse 2 aydır boleyim yaa

Son düzenleme:
niye ki cicimmmm..ne oldu cemle barişmiştiniz en son yok di mi bi anormallik

bilmiyorum. o konuda karışık hissediyorum. ona kalsa tipik erkek işte içmeye gideceğini söylemeden gider gelirim diye düşündü ama çok içip orda kalınca yakalandı. ilk defa böyle bişi yapıyor. aldatmadım diyor. böyle bişeyi nasıl düşünürsün diyor. vs vs vs .

ama sonucta benim takıldıgım konu neden benden gizleme gereği duydugu. sabahtan aramamsına da annemle konusup gerçeği ögrendigini anlayınca panikledim. vicdana zabı korku panik ne diyeceğimi bilemedim diyor.

çok kötü konustum dün ve hala da çok öfkeliyim. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. sabahtan bu yana sms falan atıyor cvp vermek gelmiyor içimden. ben yalana karşı güven konusuna akrşı fazla hassasım ilişkilerde belki de bilmiyorum anlayacgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…