Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vav sporlar harikada en harikası nutella şokella yada herhangi bi çikolata yok

afiyet olsun çok güzel

kah
el kadar(2 dilim kadar )ev pidesi
1 kk kaşar rendesi
1 kk tereyağ
4 yeşil zeytin
1/4 simit

ögle yok sabah çok yedim zaten
akşam
2 kase çorba
1 dilim kadar pide
2 y.k. tavada yumurta

30 dak. bisiklet
1 saat leslie
30 dak. bisiklet

güzelmiş canımmmmmmmmm

bi tamir edemediler he sizin kombiyideeee..insallah olur biran önce canım yaa..vericez vericezzz ayşecimmmmmmmmmmmmm

kızlar bende çıkıyorum sporlar tamam ay bugün çok yoruldum daha çocuklar yıkanacak yarın nöbet var ....

bzm de elektriklerde sorun var heralde pırpır edip duruo umarım tamamen gtmez

kızlar grubınızdan dr.ayca diyetini kim uyguluyor ben gec kaldım yaarın baslayıp arada size katılıp motive olsam ne dersiniz.büyük bi tehlikeyi bugün nihayet atlattım nerdeyse bu kiloyla hamile oldugumu sandım neysekideğilmişim şimdi daha azimliyim.bu sefer olacak..

Son düzenleme:

sabah+ögle : 2 dilim light ekmek,3 zeytin,1/2 porsiyon sosisli yumurta,2 adet börek,çay(kendimi ödüllendirdim de azıcık:26:)
ara : 2 dilim antepfıstıklı sarma:26:
akşam : 2 adet küçük tavuk budu,salata,bir kase yogurt
günboyu 2 lt su

spor:50 dk step aerobik

sabah
2 dilim kepek ekmeğinden yapılmış tost
1 tatlı kaşığı reçel
2 bardak çay

öğle
4 kaşık makarna

akşam
4 kaşık patates yemeği
3 kaşık pilav

ara
2 bardak çay

yarım saat lessie

anamm hadi yaaa..kendin mayalasana yoğurdu en azından elinin altında olur canım=)

süt bulsan bari cnm kendin mayalarsın..az sonra bende yogurt mayalayacam..artık bol yogurt yiyoruz ya..gobek yağlarını eritiyo

aahh canlarım o kadar becerikli olsam heheh
bide evde mayalanan yoğurttu sevmiyorum böyle pütür pütür oluyo kaymak gibi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…