Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldim sedam şimdi.maşşalh benim kızıma.sporunu yapmış dersiide çalışmış.allah zihin açıklığı versin.eee okul bitince bizede kıyaklı bi zayıflama ilacı verirsin artık demi.
bende saat 3 te bi oturdum yaprak sarmaya saat 6yı 10 geçe bitrdim.pişrdim 4 tane yedim şimdi de eşimi bekliyorum onunla çay içerim artık.

haa sedaa semiz otunu haşlayıp öylemi yiyodun.yoksa öyle olduğu gibimi.bende alcam haftaya.ayy ben yemeğini çok severim onu ekşi ekşiii.bu zamnlar bizim her salı veya çarşamba yemek menümüzdür.eşim ben çok sevdiğim için yer.ytoksa fazla sevmez.valaha bende gündüz komşularla pişirip yiyorum artık.napıyım çok sev,iyorum.yağını pirincini az koyar öyle yerim dimi ama şeker.

sağol canımcım ama ben mezun olana kadar sen dal gibi olacağın için ilaca felan ihtiyaç olmayacak kaydirigubbakcemile5

bende yemeğinide severim canım tabi az pirinçli yapıp yersin..tatlımm haşlayınca çok ölüyor sıcak suya batırıp hemen süzüyorum sonrada sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum böylede çok lezzetli oluyor..

haa güleysacım aklıma şimdi geldi bi kez yazdım msj gelmemiş sonrada işe daldım.cenabı mevla seni ve aileni korktuklarınızdan emin eylesin.inşallah babnın tahlil sonuçları iyi çıkar canım.derdi vern rabbim dermanınıda versin inşallah.geçmiş olsun ve allah şifa versin canım:

hepinize teker teker teşekkür ederim tatlım.dün yolculadıktan sonra aralıksız ağledım dayanamadım onun morali bozuk gitmesine.inşallaah dualarımızla şifa bulur.tekrar sağol canım

günaydın herkese benim bugün sınavım war pek giremem ama sporumu yazayım
1saat yürüyüş
15dk koşu
150 mekik
50 yanlara eğilme
50 bacak açma kapama
100hayali bisiklet yaptım
sınavdan çıkıncada eve gelmicem ordan havuza geçecem 1saatte yüzerim bugünlük bukadar..

gunaydın mıllet sıte duzelmıs sonunda ohh bee...

seda basarılar dılerım sınavında dılerım kısa zamanda bıtırırsın okulunu....

aksam sıyahla çene caldık onu yazmıs sonra ıkımızde yuruyuse cıktık...

rose tebrık ederım canım ıradenden öturu ama spor göremıyorum yapıyormusun canım?

eylulce nerelerde?

ben aksam yurudum yıne 1,15 dk cok ama cok terledım...ve aksam hıcbırsey yemedım sadece cılek ve 2 bardak ıhlamur-sırke-lımon ıctım o kadar...

bugunde çayla basladım gune öglen corba ıcmeyı dusunuyorum aksama kadar sıvı alıcam sureklı..aralarda basım dönerse meyva yerım sanırım...

bugun burda hava actı guzel bır hava var mayısın ılk haftası bıtıyor hala yurdumda hava duzelmedı neyse yaz gelsınde bızde artık kışlıkları atalım dımı...

buarada sabah klasik kahvaltı yaptım
200 tane sağa sola eğilme
200 tane sağa sola dönme
200 tane bacak açma kapama hareketleri yapabildim

Gunaydın kızlar
gece uyumadık benım cocuklar hasta sabaha kadar oksurup durdular-tatlicadiarzu-

Sedacıgım bravo sana sabah sabah bu nekadar spor boyle kız supersın gercekten
keske bızde yapabılsek-tatlicadiarzu-

Gunaydın kızlar

cok gecmıs olsun canım ben cok korkarım öksurukten benımde kızın burnu tıkalı en erken 2 gıbı uyuyorum bende basında beklemekten..

destinam canım ben dün spor yaptım 1.5 saat hemde.45 1 saat kadar yürüdüm sonrada egzersisz yaptım.
sedacım başarılar canım.allah zihin açıklığı versin.inşallah 100 alırsın

sibelcim çok geçmiş olsun.ayy öksürük işi zor.benim kızmda öksürüyo sabhaları kalkınca içim gidiyo gerçekten.tekrar geçmiş olsun güzelim.

slm kizalr ben geldim bugun cok hemde cok yogunum haber verim dedim aksama yemekli coook misafirim var biryandan yemek bir yandan temizlik biryandanda cocuklarla ugrasiyorum
kusuruma bakmassiniz artikin degilmi
spagotla haysem hic gorunmediler yaw kizlar kkda sorun vardi acaba ondanmi giremediler
neyse bende arada isimi hafifletince gelirim sarma saracam simdi oyuzden bitirince ugrarim guzeller
sabah yediklerimi soylemeyim siyahin diline duserim kizlar hic sormayin neyse hatirlamak yine istemiyorum

tamam neslihancım kolay gelsin canım.kız sabah kurabiyemi yedin yoksa.haydi bakalım işlerine baksen.bende işelrime bakayım

kızlar başarı dilekleriniz için çok sağolun iyiydi sınavım çıkışta yüzecektim ama havuzun suyunu boşaltmışlar yeni doluyor öğleden sonra gidecem.birde burda film festivali başladı akşam 6buçukta sinemaya gidecem...buralardayım birkaç saat

sedaaa ben eskişehiri çok beğenmiştim biliyomusun.inan çok hoşuma gitti.hele kızım bayıldı.kız ne kadar çok yiyecek çeşidi var orda öyle.heryer tantunici.eşim yiyelim diye ısrara etmiştide ben yemedim.bide o balıklar ne oluyo.heryerde balık heykeli var.anlamı ne onun .

Gunaydın kızlar

çok geçmiş olsun canım umarım enkısa zamanda düzelirler..teşekkürler canım ama sende başlasan iyi olacak hergün yaparsan aldıklarını çabucak verirsin..bak nerdeyse herkes başladı spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…