Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menum

kahvaltı
1 minik tost

ara
1 portakal

öğle
1 lahmacun
1 bardak ayran

ara
1 tost
1 bardak ayran

akşam
kızlar ya bi tarif aldım bruksel lahanası aldım yaptım.1 kaşık krema sut falan vardı.eşimle agzımıza alıp banyoya kostuk ya tarifte bir sorun vardı.ya sütte iğrenç olmuştu.
halbuki cok severim bruksel lahanasını bizde menemen yaptık
1,5 dilim ekmek
1 yumurtayla menemen
1 kase yogurt

spor birrazdan kızacaksınız biliyorum ama doktora gitmedim siyatik için ayağım agrıyor cok az yapcam spooru..

canım havaların sınmasına gerek yok evde de yuruyebilirsin ben bisiklet almadan once leslie sansone diye biri var evde yurutuyor videosu var bi bak cok etkili valla
evet Ayşe biliyorum canım bi ara çok güzel yapıyodum 1 gün durup 1 gün 3 mil yürüyodum sonra bi arkadaşın diyetisyeni "spora duraklamaya geçince metabolizmayı hızlandırmak için başlayacaksın"demişti ben de öyle yapıyım ozaman diye bırakmıştım.Ama yine başlamak istiyorum.

hehehe aslında diyetleri cok dogru bulmuyorum sağlıklı beslenmekten yanayım ama bikaç haftadır oynama olmuyor buda zorlayacak bişi değil yapalım dedim :)
yapabiliyorum :)
Ama bizim diyetimiz de sağlıklı beslenme örneği Ayşe,şok diyetler gibi sağlıksız değil,inşaallah cumaya kadar güzel gider de karşılığını görürüz.bir de beraber yapıyo olmamız beni çok motive ediyo.

miktarlar güzel de 2.tost biraz fazla olmuş ama kış günü de hangi sebzeyi bulup yiyelim hergün,yine de iyi.

sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
1 dilim börek
3 kaşık kısır
2 bardak çay

ara
1 portakal

akşam
1 kase çorba
salata

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim çavdar ekmeği
-1 kk peynir
-boool salata
-1 küçük parça omlet
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-ton balığı
-salata
-1 dilim ekmek
-3 kuru kayısı+3 ceviz

ARA
-3 çiğköfte
-2 lokma kadayıf

AKŞAM
-1 kepçe tarhana
-1 porsiyon boool brokolili,boool yoğurtlu yağsız makarna(5 kaşık makarna var içinde)

belki sonra 1 greyfurt yerim.

Aslıcım öncelikle geçmiş olsun canım,tatil olması seenin açından kötü olmuş,hem evde mahsur kalıyosun hem de ücretin gidiyor.Ama can sağlığı olsun kalkta bize gel yaa,tokat yakın ne de olsa:))

sağol canım ben tokatada gelirim ankarayada giderimde burdan sivasa gidemiyoz işte sorun o

çok başarılııııııı
ayy2. tost cidden fazla kaçmış giibi=)))heheh yazık olmuş lahanalara=)
2 gün yine tatil oldu yaaaaaa valla kafayı yiyecez kızlar ya
anammm hala mııı tatill
başlaaa o zaman cicimmmm en duruyorsun..ya evet yaaa sebze yok doğru düzgün bugun ıspanak yaptım yarın fırında mücver yapicamm bende
sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
1 dilim börek
3 kaşık kısır
2 bardak çay

ara
1 portakal

akşam
1 kase çorba
salata
gayett güzelll
hmmmmmm makarna heeeeeeeeeeeeeeeeee
6 gündür evdeyim 2 gün daha evde olcam hber geldi
kafayı yesem mi yemesem mi onu düşünüyom

bence yemelisinnn=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…