- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.221
buarada akrepcim maşallah sana canım.süpersin.rüzgarlı havada yürüyüş çok zor aslında.azimle yapıyosun tebrikler tatlım
a.sbeni de takımınıza alırmısınıza.s.
ne guzel yemissin aferim ama bak yine gecmise bakmadanmi gittin kiz bak dovecem seni hhaaÖĞLEN kuru patlıcan dolması 1 tane yedim.onu bile tam yemedim yani çorba vardı çorba içtim yoğurt yedim doydum çok şükür
ben işten eve gidince çok açıkmış oluyrm.buzdolabının yanından ayrılamıyrm bişe yememek için kendimi zor tutuyrm bol bol su içiyrm mecbur
anam guzel haber hii canim insallah hakkinda hayirlisi anam senin haberin olmadanmi aramislar kiz ay ne demisler merak ettim simdibuarada size birşey söylicem haziranda memlekete gittiğimizde erkek arkadaşımın ailesi bize gelecekmiş söz yüzüğü takacakmışız annemi aramışlar dün ben daha bugün öğrendim yani sürekli böyle bir konu vardı ama kesin bişey yoktu sizinle paylaşmak istedim
canim cok oldu seni arkadasim cagirmisti bizde baska takima girdigini dusunmustuk tabiki gel deneme suresine gir canim paylasimda bulunmak sartiyla tabikislm arkadaşlar. destinam rumuzlu arkadaştan deneme süresi için davet almıştım. daveti için ve mesajları için kendisine teşekkür ediyorum. ama siteye girmekte zorluk çekiyorum. mesaj göndermeye çalıştım sorun çıkıyor. inş bu mesajı gönderebilirim. neler yapmam gerekli bana yardımcı olursanız sevinirim. iki akşamlar...
buarada size birşey söylicem haziranda memlekete gittiğimizde erkek arkadaşımın ailesi bize gelecekmiş söz yüzüğü takacakmışız annemi aramışlar dün ben daha bugün öğrendim yani sürekli böyle bir konu vardı ama kesin bişey yoktu sizinle paylaşmak istedim
buarada size birşey söylicem haziranda memlekete gittiğimizde erkek arkadaşımın ailesi bize gelecekmiş söz yüzüğü takacakmışız annemi aramışlar dün ben daha bugün öğrendim yani sürekli böyle bir konu vardı ama kesin bişey yoktu sizinle paylaşmak istedim
ooo hoşgeldin be hemşerimm.nasılsın.ayy demek sendedemi var topuk dikeni.kız dün çok yürüdümya bugün doğrudürüt basamıyorum.aslında topuk dikeni olup olmadığınıda bilmiyorum.ama netten fellanda baktım o gibi.napcam ben yaaa.hele topuğıumu sıkınca felan çok ağrıyo.geçmiş olsun hemşom.
hımm.bi arkadaşta demişti onu eczaneden mi alcam.bide geçende bitkisel tedavisine baktımda viksle ovunca ve poşet sarıp çorap giyerek yatıncada iyi oluyomuş.kız o tabanı koyunca bide ayağımın biri uzun biri kısa olup aksamıyayım.ikisinedemi koyacam.teşekkürler canım.haa mesajını aldım ve msnme ekledim.sende kabul etbeni.evet hemsom ya bak ilk olarak ayak kabilarin icine uffffffffff turkce naisl denir onuda bilmiyom ki ek ayak kabi tabani deyim ben sana insallah anlarsin koydugun zaman okcenin yumusak tutma acisindan agrilari hafifletiyo bir de duz aban giyme hafifte olsa okce olmasi lazim doktor bana oyle demisti sanada cok gecmis olsun
tamam canım hadi görüşürüz.bende çıkacamşimdi.spor yapcam biraz.hemsom ben cikiyorum bebislerin yemek zamani aksama gelirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?