- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.201
sedaaa ben eskişehiri çok beğenmiştim biliyomusun.inan çok hoşuma gitti.hele kızım bayıldı.kız ne kadar çok yiyecek çeşidi var orda öyle.heryer tantunici.eşim yiyelim diye ısrara etmiştide ben yemedim.bide o balıklar ne oluyo.heryerde balık heykeli var.anlamı ne onun .
Gunaydın kızlar
gece uyumadık benım cocuklar hasta sabaha kadar oksurup durdular-tatlicadiarzu-
Sedacıgım bravo sana sabah sabah bu nekadar spor boyle kız supersın gercekten
keske bızde yapabılsek-tatlicadiarzu-
havalar bir iyi bir kötü düzenli yürüyüş yapmak zor
canım bende mersindeyim ama düzenli yapıyorum yürüyüşümü
bugün sabah 5:30 ta kalktım 80 dk yürüdüm
dün acaip rüzgar vardı ama yinede ihmal etmedim epey yürüdüm
ay kiz benim en cok sevdigim seylerin arasinda gelir yuzme valla olsada bende yuzsem ne varkızlar başarı dilekleriniz için çok sağolun iyiydi sınavım çıkışta yüzecektim ama havuzun suyunu boşaltmışlar yeni doluyor öğleden sonra gidecem.birde burda film festivali başladı akşam 6buçukta sinemaya gidecem...buralardayım birkaç saat
sanada kolay gelsin canim benim zeamays bende goremiyorum coktandir bir bakim hatirlattigin iyi oldu canimneslı kolay gelsın sana soracaklarım vardı benımde zeamaysde görunmuyor ne zamandır cuma paylasım alanına not bırakalımmı dıyecektım ama sanırım ancak yarın cvp verırsın...
sagolasin canim gercekten cok yoruldim ama dunden tatlimi ufak tefek seyleri temizligi yapmistim oyuzden bugun biraz daha hafifimneslihancım kolay gelsin sana.misafir olayı çok yorucu ya.neyseki yorgunluktan çok bişe yiyemezsin canın istemez barii
kiz ye sende okadarda degil zaten kuru patlilican okadarda buyuk olmaz benim sahsen disimin kovuguna yetmez iki tanesi -tatlicadiarzu-bugün yemekta kuru patlıcan dolması varmış 2 tane yesem olur mu?ben çok severim küçük 2 tane yesem bişe olmaz demi yanındada çorba varmış
canım bende mersindeyim ama düzenli yapıyorum yürüyüşümü
bugün sabah 5:30 ta kalktım 80 dk yürüdüm
dün acaip rüzgar vardı ama yinede ihmal etmedim epey yürüdüm
valla sabah 5 te kalkanları tebrık edıyorum ben hayatta yapamam ...ancak aksam hava nasıl olursa olsun yurumeye calısıyorum tempolu ve ter atarak....
neslı hosgeldın canım msjımı aldınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?