Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız sende yapmıyormuydun ay ben balık hafızalıyım unutuyom hemen :18::18::18:

yok bebeişim şaka yaptım bende yapıyorum hatta ben yazdım o diyeti yapalım diye..
ya cnm tartıda buyuk bi değişiklik yok ama sana şunu soleyim ben kesinlikle inceliyorum.hayatımda ilk kez s beden mont aldım şoktayım buyuk şokta..en geniş bedenli magazalarda bile s olmaz bana :)
sabahta arkadaşlar cok eridin napıyosun sole falandiyolar..dışardan her şey olumlu ama tartıda niye ortaya cıkmıyor anlamış değilim

yuh artık olurmu ya bu nedemek

sagol canım babam vefat etti 8 senedir yanlız yaşıyo yakın evi ama yinede herkesin kapısı ayrı olunca aklım onda oluyo gece gündüz allahım korusun onları

anlıyorum canım.benimde babacığım vefat edeli 5 yıl oldu annem de yalnız yaşıyor.Allah babalarımıza rahmet eylesin.

canım akşamla sabah arası bigün önceki yediklerin çok farkediyo...mesela bigün önce tuzlu bişiler yersen ödemden fazla çıkıyo.yada ödem attırıcı bişiler yaptıysan az çıkıyo..yada barsak boşaltımı

çığlık atıyorum şu an hariakkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssssssssssssssssıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

süpersin canım ya tartıya neden yansımıyor acaba orası muamma

türk kadınları (ben) sağlıklı ama aldatan bir erkektense,bile bile aidsli kadını tercih edip erkeğin hastalanıp ölmesinde hiçbir sakınca görmem,üzülmem :)

annem sabah geceliklerimle görünce çok kızdı çok zayıflamışın hasta olursun yememe hastalıgı oluyomuş bak sende olursun diyeee

ay anne dedim ben hiç bişi yemesen 1 yıl yeter benim yaglar

süpersin canım ya tartıya neden yansımıyor acaba orası muamma

canım sıkılaşıyodur şubatta ben hiç kilo veremedim gerçi çokta kasmadım kaçamaklarım çok oldu ama sporu bırakmadıgımdan 3 er cm sıkılaşmışım.ve herkes çok farkediyodu...

günaydın arkadaşlar,kilo bildirimim;
geçen hafta:80,2
bu hafta:79,7
giden:500 gr(çoktandır bukadar kilo veremiyordum demekki spor yapsam daha iyi gidecekti)

ay kızlar bende 2 günden beri wc ye çıkamıyorum ne önerirsiniz

sinameki al aktardan akşam yatmadan demle iç.rahatlarsın ilk etapta daha sonra düzene girmesi için aç karna kayısı kurusu üstüne ılık su ve gün boyu yemeklerine acı ekle

canım sıkılaşıyodur şubatta ben hiç kilo veremedim gerçi çokta kasmadım kaçamaklarım çok oldu ama sporu bırakmadıgımdan 3 er cm sıkılaşmışım.ve herkes çok farkediyodu...

emoşum dogrudur.birde şey okumuştum..Kas yağdan cok daha agırmış..yani aslında cok kilo versende tartıda daha agır olabilirmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…