Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benimde uykum geldi defneninde uykusu geldi ama daha uyutmıycam erken yatırınca sabahın 3de 4 de dikiliyo ayağa çocuk..ben sinir krizleri geçiriyorum sonra..

anam benimki o saatte yatıyordu seninkide kalkıyor heheheh oyala sende canım biraz geç yatır napcan başa gelen tatlı belalar bunlarr

heheheheh o da güzellmiş kikiki

ee sen aç kalmişsin canım ya çok sağlıksız amaaaaaaaaaaaaaa

naberrrr kızlarrrrrrrrrrrrr
yawss ben hala kilo almadım D 4.ayımdayım sadece 1 kg okadar bile değil hattaaaa
artık alsam dimi
napıyorsunuz özlüyorum sizi ben yaaa

Ayşecim paylaştığın için sağol,çok faydalı oldu benim için,insan acıkınca ara öğünde ne yesem diye düşünüyo farklı bişey yese suçluluk hissediyo bukadar çeşitli bi değişim listesi moral verici:)))

o bende de olan diyetten yapmayalım yaaaa ayçaaa ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya canım ayça cok kısıtlı ya ben size bunuda yazayımda o da cok guzel hiç acıkmıyosun..
kızlar aslında ben de ayça diyeti taraftarıyım ama yeni listeyi de bi görelim belki onu da severiz ve yapabiliriz

selam kızlar nasılsınız bahar geliyo galiba ne dersiniz
evet derim aslı,2,3 gündür burda da hava güzel şükür Allah'a,ben 3 gündür yürüyüşe çıkıyorum:124::124::124:

evet ikiside çok güzel ama en güzel benim
bu yüzden evde kaldım
Tabiki aslı sen de çok güzelsin,niye evde kalıyomuşsun kız hergün okula gidiyonya

Aslıcım Allah hayırlı uğurlu etsin,darısı sana inşaallah hayırlısıyla en kısa zamanda

Sağol canım,amin cümlemizin evlatlarını inşaallah.

ay ben çok fena hapşırmaya başaladım mümüklerim de akıyor tey teyyyy
benim de benim de:2::2::2:

Son düzenleme:
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim ekmek
-1/2 dilim peynir
-1 zeytin
-1 haşlanmış yumurta

ARA
-1 kuru kayısı ve 1 ceviz

AKŞAM
-4 tane tulumba tatlısı
-5,6 tane etsiz çiğköfte
-çeyrek çipura

ARA
4,5 dilim portakal

çirkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

naberrrr kızlarrrrrrrrrrrrr
yawss ben hala kilo almadım D 4.ayımdayım sadece 1 kg okadar bile değil hattaaaa
artık alsam dimi
napıyorsunuz özlüyorum sizi ben yaaa

deli o kiloları vermek için o kadar uğraştın kilo almamak niye batıyo zilli bi dur 6. ayına gel o zaman alırsın kiloları

herkes uyudumu.... bizde annemle bi gezmeye çıktık.. biraz önce geldik.. 40 gündür hiç evden çıkmamıştım kırkım çıkmış oldu zuhahahahhah

afiyet olsun güzel olmuşş

su içmedin mi kız bari su içeydin.. bağırssakların kitlenir

günaydın kızlar nasıslınız..artık antalyanın havası mükkemmel ötesi olduğu için biz bgn yine defneyle gezmeye gidecez :))arabadına koyacam yürğye yğrğye gşdecem çünkü hava mükkemmel...zaten yaza kadar gezdik gezdik yazın sıcaktan biyere gidemeyiz...

Günaydın arkadaşlar,bugün nöbetçiyim ve ilk 2 saat dersim yok,ben de bi sizlere bakayım dedim,bu arada bugün nevruzzzz,yaşasın bahar!!!!bugün öğleden sonra okulda kutlamalar var,havada güzel eğer böyle devam ederse oğluşumu okula getireceğim.

gunaydın cnm nasılsın..evet bahar gelsin artık..yine bugun burası sogudu azcık..
dün geçmiş yaptın mı bilmiyorum bugün diyeti yazacam..bu arada sende bebiklerinde cok tatlısınız Allah bağışlasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…