Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaaaaaaa söyleme özge ya çokk kıskanıyorum bende çok istiyorum açık havada kızımla dolaşmakk of pofffff=))))))))))))))))annesi ya defnoşun memişlerini ısır benim için resimde içim gitti bi ısırasım geldikiii

ohh ne güzel sende götür oğluşunu bende evde ühühühühüühühühü

hmmm annene de devreye girdiyse daha stresli olur kuzum yaaa offfffffffffff...

ayşee öğlende 4 yemek kaşiği demişsin devamı yokk ney ki oo

iş bulmayacak çalışmayacak tembel vs tipik dırdır işte

ben de öyle düşünüyorum akışına bıraktım zaten.

ilkoşum ilkoşummmmmmmmm nasılsın oğluşum nasıllllllllllll????? var mı sorun hamilelikteeeeeeeee...bide kaç gündür aklımdasın söylicem faceden unutuyorum primaya ve milupaya üye olsana anne bebek seti gibi bişey yolluyorlarmış..dvd falannn

herkes uyudumu.... bizde annemle bi gezmeye çıktık.. biraz önce geldik.. 40 gündür hiç evden çıkmamıştım kırkım çıkmış oldu zuhahahahhah
Allah seni iyi etsin kız

günaydın cnm.iyiyim ben evet iyiym şükürnegüzel gzin gezin bende birazdan çıkıcam.istanbulda da hava çokgüzel

günaydın güzellik..evet yaşasın,bahar geldi hoşgeldi,evlere şenlik geldi.şiirimi begendinzmi örtmenim:26:

gunaydın neslihan ve 14.takımın güzelleri gününüz güzel olsun
gunydun sanada olsun inşallah hepimizin

günaydın arkadaşlar.... kendimi bugün bi durgun bi bıkkın vs hissediyorum. umarım sizler benden daha iyisinizdir.
günaydın Oyacım.inşallah enkısa zamanda feraha çıkarsın.seninkide azıcık senden örnek alırda çalşmaya başlar inş..
sporuna bayıldım
evet ya cok egleniyoruz..müthiş keyifli oluyo

günaydın minnoslar
günaydın pisi pisi

merhb ayşecim nasılsın?ellerine saglık diyet listeni incelicem şimdi
birlikte yaptıgımızı bilmek engüzeli...beni müthiş motive ediyor

hazalcıgım mesaj duzenleme paneli yok burdan yazıyorum 4 yemek kasıgı sebze yemegi(susuz)

merhb ayşecim nasılsın?ellerine saglık diyet listeni incelicem şimdi
birlikte yaptıgımızı bilmek engüzeli...beni müthiş motive ediyor

pardon cnm bilg basında değildim..iyiyim sen nasılsın?
evet diyet listesi bence cook uzun vadede yapılabilecek esnek bi liste..bende ole motive oluyorum 1 hafta yaptık hemen sonuç verdi inşallah cumadan ititbaren toprlanacaz.sporsuz ne kadar verebilirsem bakalım..

canım sana bir şey soracam..2-3 aydır bazen duran ama hep devam eden ishalim var..1-2 tane ilaç onerdi doktor duzenli içmedim nedeni ne olabilir ne yapayım?
doktor gorunce yakasını bırakmayan yaşlı teyzeler gibi oldum ama idare et :):))

iyiyim çokşükür..inşallah bende varım ekipte
olsn cnm verirsin,toparladıgında da sporu sıkılaşmak forma girmek için yaparsın
canım problemine gelince,bukadar verdiğin bilgiyle bşy söylemem çokzordaha önce de oluyomuydu böyle?beraberinde karın agrısı,eklem agrıları oluyomu?yediklerinle ilşkisi nasıl.encok nezmaanlar oluyor?bunlara bi cvp ver hele,ona göre belki bi uzmana gitmen gerekebilir

bu ara bacagımdan falan dolayı eklem agrım var daha once hiççç olmazdı aksine hep kabızımdır..
afedersin çişim gelmeden saniyeler once karın agrı spazm seklinde geliyo midem bulanıyor beş saniye koşarak tuvalete..yapınca rahatlıyorum..sonrasında hiç ishal değil gibi..2 hafta oluyo duruyo biraz normalleşiyo sonra tekrar..ben ilk oldugunda 2-3 gun dışardan et falan yemşitim onunla başladı zaten..hala devam ediyo doktora tek gitmeme nedenim buyuk çiş tahlili isteyecek olması:26::26:
pazar gunu haşlanmış patates pirinç lapası ve sarı lebelebi yedim tum gun..yine fayda etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…