Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ister yetişkin ister çocuk arasıra da olsa 2-3 aydır devam eden ishal önemsenmeli ve bi doktora gitmeli.niye çekindigini anlamadım gaita(büyük çişin latincesi ögren havan olur) tahlili vermekten?lavman yaparak almıyolar korkmaşaka biyana bence bir dahiliye uzmanına gitmende fayda var cnm..

hmm anladım bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmm..tamam o zaman bunu yapıyor muyuzzz..ben varımmmm

bende varım tuba da var..gayet guzel bir diyet esnek,besin değişimi olması cok guzel..
bu arada bu diyet 65-70 kilo 1.70 boyunda biri için yazıldı..herkes ona gore hafif aRTIRIP eksiltebilir.mesela ben akşama ya corba+sebze yemegi ya da et+sebze yapmayı dusunuyorum

Son düzenleme:

dahiliye mi diyosun ben saglık ocaGINA GİDECEKTİM :)

tuba benim soruma cevap vericektin üüüüü

aaayyy canım çok özür dilerim:26:kafam okadar meşgulki busıra aklımdan çıkmış tamamen.özrümü kabulbuyur:26:
cilt problemleri gerçekten çok ilginçler.hepsi farklıdır ama görünüş ve şikayet olarak okadar benzerlerki.ayırmak uzmanın işidir.anlattıgına göre egzemaya benziyor sendeki durum ama kesin bişy söyleyemem tabi uzmanı değilim..enson nezaman dermatoloğa gittin?şuan bi ilaç kullanıyomusun?kullanıyosan adını yazarmısın??

Önemli değil canım.. 5 ay önce hacettepede dermatolojide yüz egzamasi dedi..elascon verdi.. Ayak bileğimdede vardi onun için gitmiştim

Önemli değil canım.. 5 ay önce hacettepede dermatolojide yüz egzamasi dedi..elascon verdi.. Ayak bileğimdede vardi onun için gitmiştim
hocamıydı muayene eden,yoksa asistanmı??ama yinede gidilebilecek eniyi yerleden birine gitmişin..nekadar kullanacaksın ilacı?faydasını gördünmü peki?bide kontrole falan cagırdımı?

hayırlı olsun nereye basvurdun..tusa hazırlanmıyo musun?
nasıl olsa ist geliriz bişiolursa? :)
sagolasın cnm..güngörende özel bi hastane..evet hazırlanıyorum ama fazla değil.evlilik hazırlıgındayımya,ikisi pek birlikte gitmedi.inş.evlendikten sonra devam edicem.gelirsen misafirim olarak gel cnm.sen nerdeydinki?

Ilacı 3 hafta kullandım bi etkisi olmadı.. Bıraktım.. Odaya girdiğimde 5 kişi vardi asistanlar ve hoca.. Hepsi baktılar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…