- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.161
hazalcıgım mesaj duzenleme paneli yok burdan yazıyorum 4 yemek kasıgı sebze yemegi(susuz)
nasıl diyeti beyendin mi??:)
hmm anladım bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmm..tamam o zaman bunu yapıyor muyuzzz..ben varımmmm
canım ister yetişkin ister çocuk arasıra da olsa 2-3 aydır devam eden ishal önemsenmeli ve bi doktora gitmeli.niye çekindigini anlamadım gaita(büyük çişin latincesi ögren havan olurbu ara bacagımdan falan dolayı eklem agrım var daha once hiççç olmazdı aksine hep kabızımdır..
afedersin çişim gelmeden saniyeler once karın agrı spazm seklinde geliyo midem bulanıyor beş saniye koşarak tuvalete..yapınca rahatlıyorum..sonrasında hiç ishal değil gibi..2 hafta oluyo duruyo biraz normalleşiyo sonra tekrar..ben ilk oldugunda 2-3 gun dışardan et falan yemşitim onunla başladı zaten..hala devam ediyo doktora tek gitmeme nedenim buyuk çiş tahlili isteyecek olması:26::26:
pazar gunu haşlanmış patates pirinç lapası ve sarı lebelebi yedim tum gun..yine fayda etmedi.
hmm anladım bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmm..tamam o zaman bunu yapıyor muyuzzz..ben varımmmm
canım ister yetişkin ister çocuk arasıra da olsa 2-3 aydır devam eden ishal önemsenmeli ve bi doktora gitmeli.niye çekindigini anlamadım gaita(büyük çişin latincesi ögren havan olur) tahlili vermekten?lavman yaparak almıyolar korkma şaka biyana bence bir dahiliye uzmanına gitmende fayda var cnm..
aile hekimin bişey yapamazki canım.yaparsa enfazla gaita tahlili yapar ki sanmıyorm ya ilac yazar geçmezse uzmana yönlendirir.yada direk uzmana yollar.bence sen direk uzmana git cnm.iki iş olmasın sanadadahiliye mi diyosun ben saglık ocaGINA GİDECEKTİM :)
heheh delü ya 40 ı çıkmışş=) kızım çık gez ne eve kapatıyorsun kendini...gez toz ohhh sefam olsunnnnnnnnn
Anneler babalar en doğru yolu gösterirhmmm annene de devreye girdiyse daha stresli olur kuzum yaaa offfffffffffff...
nasıl diyeti beyendin mi??:)
tuba benim soruma cevap vericektin üüüüü
aaayyy canım çok özür dilerim:26:kafam okadar meşgulki busıra aklımdan çıkmış tamamen.özrümü kabulbuyur:26:
cilt problemleri gerçekten çok ilginçler.hepsi farklıdır ama görünüş ve şikayet olarak okadar benzerlerki.ayırmak uzmanın işidir.anlattıgına göre egzemaya benziyor sendeki durum ama kesin bişy söyleyemem tabi uzmanı değilim..enson nezaman dermatoloğa gittin?şuan bi ilaç kullanıyomusun?kullanıyosan adını yazarmısın??
aaa kızlar ben size engüzel haberi vermedim...
iş başvurum kabul oldu..nisan 1 de işbaşı yapıyorum çokşükür
aaa kızlar ben size engüzel haberi vermedim...
iş başvurum kabul oldu..nisan 1 de işbaşı yapıyorum çokşükür
hocamıydı muayene eden,yoksa asistanmı??ama yinede gidilebilecek eniyi yerleden birine gitmişin..nekadar kullanacaksın ilacı?faydasını gördünmü peki?bide kontrole falan cagırdımı?Önemli değil canım.. 5 ay önce hacettepede dermatolojide yüz egzamasi dedi..elascon verdi.. Ayak bileğimdede vardi onun için gitmiştim
sagolasın cnm..güngörende özel bi hastane..evet hazırlanıyorum ama fazla değil.evlilik hazırlıgındayımya,ikisi pek birlikte gitmedi.inş.evlendikten sonra devam edicem.gelirsen misafirim olarak gel cnm.sen nerdeydinki?hayırlı olsun nereye basvurdun..tusa hazırlanmıyo musun?
nasıl olsa ist geliriz bişiolursa? :)
sagol canım benim:13:Hayırlı olsun canım aile hekimimiz:)
hocamıydı muayene eden,yoksa asistanmı??ama yinede gidilebilecek eniyi yerleden birine gitmişin..nekadar kullanacaksın ilacı?faydasını gördünmü peki?bide kontrole falan cagırdımı?
sagolasın cnm..güngörende özel bi hastane..evet hazırlanıyorum ama fazla değil.evlilik hazırlıgındayımya,ikisi pek birlikte gitmedi.inş.evlendikten sonra devam edicem.gelirsen misafirim olarak gel cnm.sen nerdeydinki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?