Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlar canım,kotlarının sana tekrar olmasına sevindim,böyle bi durumda yeni kıyafet almaktan çok daha seviniyo insan,inşaallah onların bol geldiği zamanlarıda görürsün
evet ya çocuk gibi sevindim valla.inşallah cnm hepimiz görürüz ogünleri

menü harika..
spor yaptınmı prki bide su tüketimin nasıl?

bugunku menüm

SABAH
1.5 dilim ekmek
5 zeytin
1/2 kk peynir
1 çay kaşıgı bal
ARA
1 kase yogurt
1 tane etihoşbeş
ÖĞLE
4 kaşık bezelye yemeği
1 kase mercimek çorbası
3-4 kaşık yogurt
ARA
1 dilim hazır kek
1 tane eti hoşbeş
1 tane elma
AKŞAM
1 kase yogurt
1 tabak yeşil salata

SPOR
1 saat boyunca aerobik
günboyu 2.5 lt su

o çok sevindim cumaya güzel rakamlar görcen yani..

neslihan aşağıda seni görüyorum nasılsın

Aslıcım ben çıkmışım sen girmişsin canım sanırım,iyiyim çok şükür bütün gün iş yaptım yoruldum,şimdi dinleniyorum,sen nasılsın?
o çok sevindim cumaya güzel rakamlar görcen yani..

İnşaallah Emine,bi aksilik olmaz da güzel sonuçlar görürüm ve tabii hepimiz de...

afiyet olsun çok ölçülü

araları sevmedim .ama oluyo arada böyle aralar

ay bi 80 olayım koruma programı yapcam 1 yılll

Emine genişleyen yağ hücreleri(yani bizimkiler) en erken 2 yılda küçülüyorlarmış ve 2 yıldan önce koruma programını sonlandırırsan veya eski yeme düzenine dönersen kilolar hızla geri geliyormuş,bu kiloları verince birde koruma derdi vaarrr demiiii:18::18::18:

egvet tabi en zor olanı o zaten.dişimi sıksam 2 ayda zayıflarım ama bazen bıkkınlık yorgunluk oluyo.hele en kötüsü kendine aşırı güvenme:117:
ben zaten veririm isteyince veriyom düşüncesi bitiriyo olayı ...

neslihan ben çıkıyom canım iyi geceler...
umarım yarına zayıflama için motiveli,az iştahlı bol kalori yakımlı bi gün olur hepimiz için.

Şu işin bi kolayı olsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…