- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.741
ay nolcam ben ya..insanlar bana zayıflamışın dedikçe ben gaza gelemiyom daha çok rehavet çöküyo...
o kadar çok kişi zayıflamışın,ay noldun sen,ne yaptın böyle,incecik olmuşun diyolar...bende şımardım valla busıra yine baştaki azmimi bi türlü yakalıyamıyorum ben yaaa...hedefimi yükseltem bari.böyle olunca nasıl olsa 2 kilo kasldı 1 hafta sıksam veririm diyom..
offf 85 mi yapam 80 mi yapam....
emine hedefini 80 yapsın diyenler..
85 yapsın diyenler........
neslihan ben çıkıyom canım iyi geceler...
umarım yarına zayıflama için motiveli,az iştahlı bol kalori yakımlı bi gün olur hepimiz için.
Amin canım inşaallah güzel bir gün olur,tüm dileklerine katılıyorum,iyi geceler...
noldu canım neden moralin bozuk
Sıkıntılarımı içime atmaktan kurudum
canım bir uzmandan yardım alsan
yaşadıkların kolay değil
yardım alırsan daha kolay atlatabilirsin
Bu sessizlik kasiyor beni.. Öfkeleri bastırmak dahada büyüttü..
üzüntümü dışarı vuramiyorum ailem çok üzülüyor.. Patlamaya hazır bi bomba gibiyim off
bu yüzden canım bir uzmandan yardım al
içine atarsan çok kötü olursun
kendine zarar verisin canım
Salı günü hastaneye gidicem.. Hem diyetisyenede uğruçam
iyi olur canım
kendini bırakırsan kiloda alırsın iyice moralin bozulur
2 aydır 1 kilo bile veremedim.. yarın yediklerim için tekrar defter tutucam
evet haklısın ara yapmak istemiyom sanki boşuna kalori alıyo gibi geliyo.sonra gözüm dönüyo
İyi akşamlar arkadaşlar,ben bugün sabah 9.30 da kalktım,sanki rüyamda görmüşüm gibi ilk iş ütü yaptım,2 pantolon,4 gömlek ütüledikten sonra evi topladım,ve kahvaltıdan önce bi tartılıyım dedimkiii ne göreyim 79,1 olmuşumtabii çok sevindim o gazla hafta sonu tuzağına fazla yakalanmadan akşam ettim,burdada hava çok güzeldi bütün gün işleri bitirip yürüyüşe çıkmak istedim ama bitürlü nasip olmadı,gerçi evin içinde dolanmam yürüyüşe bedel oldu,sizler nasılsınız?ne yaptınız?
Sağol Ayşecim yorum için,evet ara fazla oldu ama misafirlik kurbanı oldum:26:bu aralar niyeyse canım meyve yemek istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?