Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
2 yumurta beyazı
1y.zeytin
1 dilim sucuk
ceviz kadar ekmek

ögle
5 sarma
1bardak yogurt
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
5 sarma
1 bardak yogurt
brokoli(4 y.k.)
1 dilim ekmek
gece
1 bardak süt içmek istiyom

leslie 5 mil yaptım
1saat ediyo.ögleden önce.şimdi 1 saat pisiklete binmek istiyom bakam
menünü çok begendim,herşey varama bence sütü içme
sporlar da harika devammmm

o saatte light süt de olsa gereksiz kalori..ben 7den sonra meyve bile yemiyorum..iş yorgunlugu heralde.
ablam benim:13:

haklısın canım bende akşamları bişi yemiyodum...
az yedimmi daha az acıkıyom ben ara falan yapınca daha çok acıkıyom sanki ...
bu arada hedefimi degiştirdim aslı yeni hedefim 80 inşallahhh
ve kesinlikle 80 olcam çok kararlıyım başka çarem yok.nedenmi 116 kilo iken topuk dikenim vardı bel agrım vardı.sırt üstü yatamıyodum horlamaktan...oh hepsinden kurtuldum...artık birazda estetik olarak zayıflamam lazım demii

ben çıkıyorum
bu arada şu mesut yarın rekorunu kıracagım 10 ayda 40 kilo yazıyo ya...

maşallah.Allah azmini artırsın ablacım
ben çıkıyorum
bu arada şu mesut yarın rekorunu kıracagım 10 ayda 40 kilo yazıyo ya...
kır valla yakışır..görüşürüz

İyi akşamlar arkadaşlar,ben bugün sabah 9.30 da kalktım,sanki rüyamda görmüşüm gibi ilk iş ütü yaptım,2 pantolon,4 gömlek ütüledikten sonra evi topladım,ve kahvaltıdan önce bi tartılıyım dedimkiii ne göreyim 79,1 olmuşumtabii çok sevindim o gazla hafta sonu tuzağına fazla yakalanmadan akşam ettim,burdada hava çok güzeldi bütün gün işleri bitirip yürüyüşe çıkmak istedim ama bitürlü nasip olmadı,gerçi evin içinde dolanmam yürüyüşe bedel oldu,sizler nasılsınız?ne yaptınız?

iyi akşamlar nesli.negüzel çok sevindim senin adına..bende bgn bana olmayan 2 kotumu denedim.ne göreyim ikiside olmuuuş.çok mutlu oldum valla..bende tuzaga falan yakalanmadan bu saate dek geldim

anladııım ben de Emoşun nickini yanlış yazdın sandım

Tabiki emine inşaallah olursun,kilo her açıdan sıkıntı,sen hele bi seksen ol sonra yine hedef küçültürsün bence

oh ohh çok güzel canımmmm.evet kpss için gidiyorum dershaneye

leslie 5 mil yaptım
1saat ediyo.ögleden önce.şimdi 1 saat pisiklete binmek istiyom bakam
süper emoşşş

süper yaaaaa ne güzel cumaya daha da verirsinnnn

iyi akşamlar nesli.negüzel çok sevindim senin adına..bende bgn bana olmayan 2 kotumu denedim.ne göreyim ikiside olmuuuş.çok mutlu oldum valla..bende tuzaga falan yakalanmadan bu saate dek geldim

İyi akşamlar canım,kotlarının sana tekrar olmasına sevindim,böyle bi durumda yeni kıyafet almaktan çok daha seviniyo insan,inşaallah onların bol geldiği zamanlarıda görürsün

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 kk peynir
-2 zeytin
-domates
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-1 kase yoğurtlu brokoli salatası

ARA
-2 tane kuru biber dolması(küçük boy)
-1 tane lahana sarması

AKŞAM
-4 kaşık kuru patlıcan yemeği
-yoğurt
-4 küçük parça tavuk(hepsi 1 baget bile etmez)

ARA
-2 meyve yemek istiyorum

İyi akşamlar canım,kotlarının sana tekrar olmasına sevindim,böyle bi durumda yeni kıyafet almaktan çok daha seviniyo insan,inşaallah onların bol geldiği zamanlarıda görürsün
evet ya çocuk gibi sevindim valla.inşallah cnm hepimiz görürüz ogünleri

menü harika..
spor yaptınmı prki bide su tüketimin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…