- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.221
offf nerdesiniz kızlar yaaaaaaa...
realincir sen kaç kalorilik diyet yapıyorsun surekli değişen bir listemi devlet hast. sabit listesinden mi?
hadi bakalım güzel uy bari şekerimmm kaçamak yapmaa
selam canım :80:
fazlasıyla yardımcı oldun çok teşekkür ederim
ohh ne güzel sporunu yap bakalımben de öyle ders çalışıyorum bir fırsat buldum mu sıkıldım mı buraya geliyorum
doktorumun bana verdiği liste bu. 7 haftadır hep yumurta peynir yapıyorum bazen de lor peyniri oluyor
ben sabah aç karna içiyordum cnm..ama mide problemin varsa içme ayşeciğim...inşallah bu hafta sonu kilo verirsin cnm şevkin kırılmasın iyi gidiyorsun...menumu yazayım
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
yeşillik domates salatalık
öğle
1 dilim ekmek
1 yumurta
yeşillik,domates
1 kase kayısı,üzüm hoşafı
ara
2 incir
fındık ve badem az
görevli oldugum için hiç su içemedim bugun..hemen artırmam lazım..
kızlar bazen kesmiyo yediklerim aklıma cuma gununu getiriyorum motivasyonum super maşallah
kilo veremezsem cok şaşırır ve üzülürüm veririm inş
sirkeli suyu ac mı tok mu ne zamanlar içiyoruz bu arada?
hımm denedin mi kuzucum..bende de bi huy var ya tam denenmiiş olacak ya da uzman soleyecek yapmam yoksa
kızlar bugun dershaneye gittim deneme sınavına girdim geçenkinden kötü geçti aklım kızdaydı akşam bi kötüydü çok kötü kustu gece hortum gibi...bugun de çok huysuz bi mutsuz sanki diş mi çıkar ki acaba sanki hafif kabarıklık var=(
kaçamak yok cicim.. artık fazla uyumadığım için metabolizmam hızlanır diye düşünüoorum
canım ben 6 msj yazmıştım sonra tekrar gelecektim ama kuzenim geldi unuttum ben de kaldık artık cezaya napalım çekcez artıkın bi ara hallederim...07.04.2012
nilipus 7+
rainandthesun 7+
aynalar 7+
fiyona_07 6 mesaj saydım (2 kez baktım ama)
1.73 7+
emidaf izinli
oyagibi 7+
tedis 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
merhaba kızlar nasılsınız?bi ugrayayım dedim ama kimsecikler yok:44:aaa bgn pazar ondan..
bende çıkıyorum şimdi akşama nişanlım yemege gelecek inş.bana.yemek yapiciiiim civanıma
akşam görüşürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?