Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar dün bi daha giremedim kuzenim geldi cezaya kalmış olabilerim sanırım neyse artıkın bi geçmiş yapiim ben

canım evlenince öle olmuyor annenle olan birlikteliğin le kocan la olacak olan birlikteliği aynı tutma çok farklı oluyo...hatta evlendiğinde eşin hep yanında olsun seninle bişeyler konuşsun sana bişeyler anlatsın istiyorsun....ben de annemle fazla duramam çok konuşur bişey anlatınca da çok ayrıntıya girer insanı sıkar konuya olan ilgimi yitiririm annemi dinlerken ama annem den de hiç bir zaman vaz geçemem annem çünkü :))

2 avuç çok gibi ama guzel bir menu

mesajları sayan kişinin gormesi lazım cnm oda gormustur herhal:)

Nur menün çoook güzel ama eğer diyetisyen menüsü değilse sana bi tavsiyem olacak sabahları hem yumurta hem peynir yeme birinden birini tercih et,tabii diyetisyen böyle ayarladıysa diyecek bi sözüm yok

canım eger diy. 2 dilim peynir vermişse 1 dilim peynir=1 yumurta yiyebilir zamanında banda bole yiyebilirsin haftanın dort gunu demişti.

menumu yazayım

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
yeşillik domates salatalık

öğle
1 dilim ekmek
1 yumurta
yeşillik,domates
1 kase kayısı,üzüm hoşafı

ara
2 incir
fındık ve badem az

görevli oldugum için hiç su içemedim bugun..hemen artırmam lazım..
kızlar bazen kesmiyo yediklerim aklıma cuma gununu getiriyorum motivasyonum super maşallah
kilo veremezsem cok şaşırır ve üzülürüm veririm inş

sirkeli suyu ac mı tok mu ne zamanlar içiyoruz bu arada?

Son düzenleme:

Menün çok güzel.. Sirkeli suyu sabah uyandığımizda içiyoruz.. Mide boşken bütün boşaltım sistemindeki bakterileri mikropları kırıyor.. Sabah metabolizmayı hızlandırıyor

Menün çok güzel.. Sirkeli suyu sabah uyandığımizda içiyoruz.. Mide boşken bütün boşaltım sistemindeki bakterileri mikropları kırıyor.. Sabah metabolizmayı hızlandırıyor

hımm denedin mi kuzucum..bende de bi huy var ya tam denenmiiş olacak ya da uzman soleyecek yapmam yoksa

Günaydın arkadaşlar,bugün erken kalktım,kahvaltı yaptım eccük eliptik bisiklete bile bindim,birazdan evi toplayıp sonrada yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.sizler nasılsınız?

rica ederim canım,yardımcı olabildiysem ne mutlu:))

Nur menün çoook güzel ama eğer diyetisyen menüsü değilse sana bi tavsiyem olacak sabahları hem yumurta hem peynir yeme birinden birini tercih et,tabii diyetisyen böyle ayarladıysa diyecek bi sözüm yok

selam canım :80:
fazlasıyla yardımcı oldun çok teşekkür ederim
ohh ne güzel sporunu yap bakalım ben de öyle ders çalışıyorum bir fırsat buldum mu sıkıldım mı buraya geliyorum
doktorumun bana verdiği liste bu. 7 haftadır hep yumurta peynir yapıyorum bazen de lor peyniri oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…