- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.181
Evet canım problem olmaZ demi bende onun haftasında yapicamgünaydın kızlar
bende yeni uyandım
dağ gibi bulaşık var onu yıkıyacam arkadaş kalksın kahvaltı yaparız
bi bakam dedim kim var diye
saliha neslihan mı yapcak bu haftaki listeyi :44:
ya biliyor musunuz ben sanırım evlenemem. 1 haftadır evdeyim ve hiç yalnız kalamadıgım için annemin varlıgı ve sürekli konusması da beni gerdi sanırım. yanlış anlaşılmasın onu cok seviyorum ama benim için arada tek kalmak falan bir ihtiyac. benimle oturup benimle kalkıyor:S hatta ben yatmadan uyumuyor denebilir. dün ben yatıyorum dedim baktım ki yalnız kalamıyorum eh ben de yatayım madem sen yatacaksın dedi:S ya be güzel annem 1 saat erken yatsaydın da ben de acık kafa dinleseydim olmaz mıydı:s
odama gitsem yanıma gelio canın mı sıkkın diye. hatta dün misafir vardı onun arkadası bir ara telefonla konusmak için odama geçtim. 2 dk sonra bana bakmaya geldi neymiş uyumaya mı gelmişim merak etmişmiş bişey mi olmus bana diye:s ya 80 m2 evde nereye gidebilirim başıma ne gelebilir.
şimdi yine tam yanımda oturuyor ben bunları yazarken ve sürekli soru sorup umurumda olmayan bir konuyu 4. kez anlatıyor. allahım ben de mi çocuguma böyle yapacagım acaba:s
yalnız kalmak için cem e gidip aklırdım eskiden şimdi ona da gidemem. her ahftasonu evde olucam offffffffffffffffffffffffffff
artık korku filmlerini bitirdim korku filmleri belgesellerine baktım
sabah
yemedim
öğle
pizza
kola
akşam
1 kase çorba
salata
kalkınca bir badak su+sıcak suyu kabuk tarçın 5 adet karanfil çeyrek limonla birlikte
sabah 10.00
bir kk beyaz peynir-bir yumurta-bir dilim ekmek-maydanoz-dereotu-çeri domates-salatalık
öğle13.30
3kepçe çorba-4yk yoğurt-bir dilim ekmek
ara 15.00
8 adet çilek-bir kivi
akşam 19.00
bir tabak sebzeli tavuk yemeği-5 yk yoğurt
ara 21.00
bir portakal
2.5 lt kadar da su içtim
ekstradan 2 avuç da leblebi yedim ama akşam yemeğinden önce
spor yapıp birazdan ders çalışmaya devam edicem
sayın takım arkadaşlarım,
yarın için sizden izin istiyorum. malum sınavlarım
yarın belki girerim nete ama emin değilim.bu yüzden izin istiyorum.
acaba bu izin isteiğimi özel mesajla falan bildirmem gerekiyor muydu ? ben buraya yazdım ama... :44:
ya ben zombi oldum bugün 3 saat uyudum.. Sabah 5e kadar tv izledim bitürlü uykum gelmedi:) 3 saat sonra uyudum.. Varya 2 hafta sonra çok pis kilo vericem
Öğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim:):)
Günaydın arkadaşlar,bugün erken kalktım,kahvaltı yaptım eccük eliptik bisiklete bile bindim,birazdan evi toplayıp sonrada yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.sizler nasılsınız?
Nur menün çoook güzel ama eğer diyetisyen menüsü değilse sana bi tavsiyem olacak sabahları hem yumurta hem peynir yeme birinden birini tercih et,tabii diyetisyen böyle ayarladıysa diyecek bi sözüm yok
menumu yazayım
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
yeşillik domates salatalık
öğle
1 dilim ekmek
1 yumurta
yeşillik,domates
1 kase kayısı,üzüm hoşafı
ara
2 incir
fındık ve badem az
görevli oldugum için hiç su içemedim bugun..hemen artırmam lazım..
kızlar bazen kesmiyo yediklerim aklıma cuma gununu getiriyorum motivasyonum super maşallah
kilo veremezsem cok şaşırır ve üzülürüm veririm inş
sirkeli suyu ac mı tok mu ne zamanlar içiyoruz bu arada?
Menün çok güzel.. Sirkeli suyu sabah uyandığımizda içiyoruz.. Mide boşken bütün boşaltım sistemindeki bakterileri mikropları kırıyor.. Sabah metabolizmayı hızlandırıyor
Günaydın arkadaşlar,bugün erken kalktım,kahvaltı yaptım eccük eliptik bisiklete bile bindim,birazdan evi toplayıp sonrada yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.sizler nasılsınız?
rica ederim canım,yardımcı olabildiysem ne mutlu:))
Nur menün çoook güzel ama eğer diyetisyen menüsü değilse sana bi tavsiyem olacak sabahları hem yumurta hem peynir yeme birinden birini tercih et,tabii diyetisyen böyle ayarladıysa diyecek bi sözüm yok
07.04.2012
nilipus 7+
rainandthesun 7+
aynalar 7+
fiyona_07 6 mesaj saydım (2 kez baktım ama)
1.73 7+
emidaf izinli
oyagibi 7+
tedis 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
ellerine sağlık canım
dönüşümlü olarak herkes mi hazırlıyor bu listeyi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?