Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoş..benimde kayısı kompostom vardı şişedonu açtım 2 gündür evdekilerde içiyolar.unutmuştum balkonda erzak dolabında aklıma gelmiyodu...sayende içiyoruz

ben annemin kuruttugu kayısıdan yapıyorum..şişede nasıl yapılıyor bilmiyorum versene tarif başka seyleri yaparım belki konserve meyve suyu...

acayip calıştırıyor bagırsagı cok iyi geliyor bana birde şeker koymuyorum

canım biraz kokuyordu ama şükür bişeyi yok şimdi=)))çok yedi zilli ayarını bilmiyor=)sağol bilgi için=) deneyimli annişlere ihtiyacımız var=)

günaydın kızlar.. Sabah 6 da ilacımi içmek için uyanıyorum.. Bugün 6 da kahvaltı yaptım.. Iyi yapmışmiyim ne dersiniz

bunu soyleyerek deli gibi diyet yapan ama spor yapamayan "ben" için çok motivasyon kaynagı oldu

ayşeciğim dohtorun yürüyüşe izin vermiş yürüyüş yapsana birde ayağını zorlamadan yapılabilecek sporlar var onlardan yap canım karın çalış kol çalış ne bilem kafa göz ne bulursan çalış işte :))

kızlar ben bu hafta pazartesiden cumaya sadece sebze ve meyve yicem. proteini ve karbonhidratı alamayacam bunyeme. böyle bi karar aldım.

niyekine kız proteinin çok önemli bi rolü var ama zayıflamada ben ce proteinini al ama sadece sabahları 1 adet haşlama olarak al canım gerisinde dediğini uygula...bence sağlıklı değil ama belirteyim..

çok yüklenmeden yap canım hepsini ama spor gerçekten şart zayıflamak kilo vermektir ama incelip şekillenmekte spor demektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…