- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.381
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
hafif yürüyüşle desteleyebilirsin illa yorucu egzersiz şarta degil..oturdugun yerden bile olur canım...
hoş..benimde kayısı kompostom vardı şişedonu açtım 2 gündür evdekilerde içiyolar.unutmuştum balkonda erzak dolabında aklıma gelmiyodu...sayende içiyoruz
ilk tur bitti. bakalım ne olacak.
bugün sınavda yanımdaki sıradaki çocuk kopya çekiyordu üstelik 3 tane gözetmen vardı ve hiçbiri görmedi. ama ben gördüm:))) ve tabiki ispiyonladım nefret ederim öyle uyanıklardan
08.04.2012
nilipus 7+
rainandthesun 7+
aynalar 7+
fiyona_07 7+
1.73 hiç mesajı yoktu izinli mi?:26:
emidaf izinli
oyagibi 7+
tedis 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
Hazalcım öncelikle geçmiş olsun canım, eğer bebişin kusmuğu ekşimiş peynir gibi kötü kokuyorsa çocuk üşütmüştür yok eğer kötü kokmuyorsa fazla yemeden kaynaklı olabilir,sana bi püf noktası vereyim
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
vayn be menüye bakçok sinsice yazılmış. .miktar yok
canım ya geçmiş olsun ...çocukların hastalıklarına çok üzülüyom ben hemen soluveriyolar.ama hep böyle büyüyolar canım allahım çaresiz dert vermesin
kızlar ben çıkıyom acilen anneme gitmem gerekiyo.önemli degil bi işi varmışta...geçmişim yarım kaldı,cezamıda çekemedim ama akşama gelirim
ay ya salihaya deli diye diye sapıttı kızzz...göbüşüm agrıdı gülmekten öpüşgen grubum benim
takıma yeni gelen arkadaşlar 3 hafta üstüste yapıyo
2 kilo kaldı ne kaldıki.. 24 kilo verdin 2 kilo neki..ay ne güzel ya ben de şu 90 altına insem yaaaaaaaaaaaaaaayıllardır görmedim enaz 20 yıldır
özgecim bi kere kustu çok yedi ondan sanırım=)
tek başına diyetle zayıflama başarısı %10, tek başına spor yaparak başarı oranı %1, DİYET+SPOR birlikte uygulandığında ise başarının % 89 olduğu saptanmış.
bunu soyleyerek deli gibi diyet yapan ama spor yapamayan "ben" için çok motivasyon kaynagı oldu
kızlar ben bu hafta pazartesiden cumaya sadece sebze ve meyve yicem. proteini ve karbonhidratı alamayacam bunyeme. böyle bi karar aldım.
uzun yorucu ama bir o kadar da eğlenceli bir pazar gününden sonra sizlere kavuşmanın tarifsiz mutluluğu içindeyim.ne haber çıtırlar
kızlar bugün yaklaşık 75 kiloyken aldığım ama artık giyemediğim bir pantolonumu denedim ve hala inanamıyorum bol geldi.düşündüm taşındım nedenini spor olarak buldum.çünkü az kilo versende daha ince oluyorsun.bu nedenle savsakladığım sporuma yarından itibaren hızlıca bir dönüş yapıyorum.her gün spora gitcem ve evde de 30 dk. koşu bandına çıkacağım.ayrıca her akşam pilates yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?