Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kolay gelsin canım onlarda güzel geçer inşallah.benimde hazitranda finalim var umarım bende rahat geçiririm..haziran benim için final ayı olur inşallah.hem dersten hem kilodan

benim tartıda mutfakta ocagın önünde masadan kalkan tartılıyo hemen (ben hariç)

hafif yürüyüşle desteleyebilirsin illa yorucu egzersiz şarta degil..oturdugun yerden bile olur canım...

valla akşamdan çok kaşara takıldım 2 parmak hele benim parmagımsa zaten sırf yag dolu

ek olarak
ikindi arası
1,5 pirinç patlağı
1 probiyotik yogurt

akşam
salata
4 ızgara kofte(kucuktu 2 de sayabilriz)
1 dilim ekmek
1 kase hoşaf(şekersiz cok az pekmez var içinde)

hoş..benimde kayısı kompostom vardı şişedonu açtım 2 gündür evdekilerde içiyolar.unutmuştum balkonda erzak dolabında aklıma gelmiyodu...sayende içiyoruz

çok hoşsun yaaaaa..oda sıkıloyodur ama napcan işte zor...ama çok hoşsunuz köşe kapmacamı oynuyonıuz evde

aa olurmu ya dikkat dagıtr öyleeebelki de ögretmen degildir.bazen okuldaki memurları falan veriyolar gözetmen diye öyledir.ciddiyetini bilmeden kadının yaptıgına bak yaa..

bende geçen sene vardı istatistik mod medyan falan yok ihtimal korelasyon falannnn

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?ben hala 78leri görmenin mutluluğuyla yaşıyorum 2 saatte bir tartıya çıkıp acaba kaç oldum diye bakıyorum(görmemişin oğlu hesabı)

ay ne güzel ya ben de şu 90 altına insem yaaaaaaaaaaaaaaayıllardır görmedim enaz 20 yıldır

sınavlarında kolaylıklar olsun canım...başarılar

ben çok begendim menünü

hoşbulduk canım
ben de nur. 20 yaşındayım. tanıştığımıza çok memnun oldum.
umarım hep beraber kardeş kardeş zayıflarız

vav bakıyom rengarenk yazmaya başlamışın gözün aydın ama kırmızıyı takım kaptanı (bizi fırçalayacagı zaman)kullanıyo canım haberin olana

menün güzel bebegim fındık badem oh afiyet olsun bazen bende listeme koyuyom ama 3-4 le yetinemiyom ben

canım ya geçmiş olsun ...çocukların hastalıklarına çok üzülüyom ben hemen soluveriyolar.ama hep böyle büyüyolar canım allahım çaresiz dert vermesin

kızlar ben çıkıyom acilen anneme gitmem gerekiyo.önemli degil bi işi varmışta...geçmişim yarım kaldı,cezamıda çekemedim ama akşama gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…