- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.421
Güzel yiyecekler tatlı dondurma gibi şeyler yerine sağlıklı olan meyve sebze düşünmek ve onlara odaklanmak diyette başarıya ulaştırıyor..
ben de menumu yazayım.
sabah
kahve
öğlen
bir kase çorba bir kase yoğurt
ara
1 yeşil elma
akşam
yeşil salata
bu akşam spora gidicem. 1.30 saat kalmayı planlıyorum bugün.
kızlar farkında mısınız bana mı öyle geliyor bilmem ama son 1 aydır topiğimiz çok sessiz ve hareketsiz. sanki hepimiz bi rehavet içindeyiz bazen sadece 7 mesajı doldurmaya geliyor gibiyiz(suçlama değil gözlem hatalı da olabilirm)
BİŞEY YAPMALIIIII
ivet şeker..birde her şeyi buraya yazmak gerekiyor beni cok motive ediyor kaçamak yapamıyorum o zman buraya yazcam diye..gerçi çok takip edilmiyor topik eskisi kadar canlı değil maalesef
bu arada kabuk tarçınlı yeşil çayımı da hüpletiyorum..
kociş içerde balık yapıyor birde kırmızı şarap almış gelmiş akşam yemeği hazırlıyor bana :))) çok sıkıldığımı fark etti sanırım...neyse ben de çıkıyorum gidip bi bakiim mutfağım ne durumdaa...
Salatayı biraz fazla ye gece çok acıkırsın
bir alttaki mesaja bakınız
aynı şeyi yazmışız
kızlar farkında mısınız bana mı öyle geliyor bilmem ama son 1 aydır topiğimiz çok sessiz ve hareketsiz. sanki hepimiz bi rehavet içindeyiz bazen sadece 7 mesajı doldurmaya geliyor gibiyiz(suçlama değil gözlem hatalı da olabilirm)
BİŞEY YAPMALIIIII
evet kocaman bir salata yapıcam kendime ama eve gidip bunu yapmam 21:00 i bulabilir. yine de yiyim dimi aç yatmayayım
beni en çok kafasına esip tam diyete karar vermeden takıma giripte deneyip çıkanlar soğuttu..
evet haklı olabilirsiniz ama ben şahsen elimden geleni yaptıgımı biliyorum daha öncede söyledim inanın çok zorluyorum çogunluk çalışan insanlarız ...eger paylaşım nedeniyle sorun oluyosamçok üzülürüm kızlar...
evet haklı olabilirsiniz ama ben şahsen elimden geleni yaptıgımı biliyorum daha öncede söyledim inanın çok zorluyorum çogunluk çalışan insanlarız ...eger paylaşım nedeniyle sorun oluyosamçok üzülürüm kızlar...
evet haklısın baya bi kaçmış ama hemen geri dönüş yap.nasıl olsA KAÇTI ARTIK DEYİP KENDİNİ BIRAKMA HEPİMİZ ZAMAN ZAMAN BÖYLE KAÇAMAKLAR YAPIYORUZÇABIK TOPARLAN YOKSAAA
menüm:
sabah 09.30
bir dilim beyaz peynir
salatalık-maydanoz-derotu
2 dilim çavdar ekmeği
bir yumurta-1tk zeytin yağı ile yapılmış menemen
bir fincan çilekli yeşil çay
öğle13.30
5 yk soğuk yarmalı çorba
ara 15.00
5 çilek-bir kivi ve elma
akşam18.30
160 gr light ton balığıyla yapılmış koca bir kase salata
bir avuç leblebi
yarım paket eti form(5adet)
saat 9 gibi de bir tane protakal yerim
su 2.5 lt oldu. bugün spor yapamıcam.
bugün kaçtı birazcık ama doyamadım bir türlü :26:
[sıze=2][ı]ehh bana müsade. Sıkıldıkça gelip yazıyorum.
7 mesajı da geçtim herhalde
Dersss beni beklerr
Arkadaşlar yaa bana dua edin nolur korkuyorum yarın ki sınavdan... Aslında ben her sınavdan korkuyorum :26: [/ı][/sıze]
yok canım dişle alakalı değil kusması yoğurdunu geç mayaladım biraz geç verdim üstüne meme emdi çok geldi heralde çıkardı=)
spor tarzını değiştir kuzucum..internette bi sürü video var spora da alışıyor ya vucut bir süre sonra..ebrudan ayrıl biraz kikikik
hoş bulduk canımmmmm ne sorr ne ben söyleyim
aldı başını gidiyor desem hehe:)
sen naslsın bakim fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?