Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar farkında mısınız bana mı öyle geliyor bilmem ama son 1 aydır topiğimiz çok sessiz ve hareketsiz. sanki hepimiz bi rehavet içindeyiz bazen sadece 7 mesajı doldurmaya geliyor gibiyiz(suçlama değil gözlem hatalı da olabilirm)

BİŞEY YAPMALIIIII

Güzel yiyecekler tatlı dondurma gibi şeyler yerine sağlıklı olan meyve sebze düşünmek ve onlara odaklanmak diyette başarıya ulaştırıyor..

ivet şeker..birde her şeyi buraya yazmak gerekiyor beni cok motive ediyor kaçamak yapamıyorum o zman buraya yazcam diye..gerçi çok takip edilmiyor topik eskisi kadar canlı değil maalesef

bu arada kabuk tarçınlı yeşil çayımı da hüpletiyorum..

bir alttaki mesaja bakınız

aynı şeyi yazmışız

Afiyet olsun bende hemen demlicem

afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnn

evet haklı olabilirsiniz ama ben şahsen elimden geleni yaptıgımı biliyorum daha öncede söyledim inanın çok zorluyorum çogunluk çalışan insanlarız ...eger paylaşım nedeniyle sorun oluyosam çok üzülürüm kızlar...

del misin sen ya. sen en kuvvetli takipçimizsin aşkım ruhum. ben herhangi birimizin sorun oldugunu demek istemedim zaten. lütfen yanlış anlama. hani daha farklı bi yol farklı paylaşımlar mı denesek ne bileyim. sadece düşüncemi paylaştım yoksa özellikle birine yada birilerine laf göndermek değildi amacım. öyle anlarsan üzülürüm

del misin sen ya. sen en kuvvetli takipçimizsin aşkım ruhum. ben herhangi birimizin sorun oldugunu demek istemedim zaten. lütfen yanlış anlama. hani daha farklı bi yol farklı paylaşımlar mı denesek ne bileyim. sadece düşüncemi paylaştım yoksa özellikle birine yada birilerine laf göndermek değildi amacım. öyle anlarsan üzülürüm

evet haklısın baya bi kaçmış ama hemen geri dönüş yap.nasıl olsA KAÇTI ARTIK DEYİP KENDİNİ BIRAKMA HEPİMİZ ZAMAN ZAMAN BÖYLE KAÇAMAKLAR YAPIYORUZÇABIK TOPARLAN YOKSAAA

bitanem ya deli misin sen..ben kendi adıma paylaşım cok azaldı bole birbirimize cok faydalı olamıyoruz diye yazdım..kimse kimseyi suclamaz ole algılama..benmde bazen canım istemiyo bazen vaktim olmuyo az giriyorum ama hep beraber bi silkinsek diye yazdım..
yanlış anlaşıldıysa ben özür dilerim

allah kolaylık versin canım başarılarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…