Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet haklısın baya bi kaçmış ama hemen geri dönüş yap.nasıl olsA KAÇTI ARTIK DEYİP KENDİNİ BIRAKMA HEPİMİZ ZAMAN ZAMAN BÖYLE KAÇAMAKLAR YAPIYORUZÇABIK TOPARLAN YOKSAAA

ya ben şunu farkettim canım 3 gun oncesine kadar bende 2 gune bir kaçamak yapıyormusum azda olsa 1 hafta yada 2 haftada toplam kaçamak sayısıyla kilo verememek cok normalmış meger
baya kaçıyomuş yani

Son düzenleme:
evet kocaman bir salata yapıcam kendime ama eve gidip bunu yapmam 21:00 i bulabilir. yine de yiyim dimi aç yatmayayım

Spordan dönünce mi yicen.. Spordan önce bisi ye.. akşam sabaha kadar vücut yağ yakar. yok spordan sonra yersen vücut onları hazmetmeye çalışacak.. Kararı sen ver

harikasınnnn tabi ogluşun sayesinde demeliyim herhalde

evet sporla çok sıkılaşılıyo

şu aşagıda hep bir ziyaretçi oluyor kim çok merakediyorum..ziyaretcilere her şeyi açmalarından cok hoşlaşmıyorum..
acaba bilgisayar yetenek ve bilgilerimi kullanıp arkadas hangi şehirde hangi bilgisayardan giriyo bulsam mı

yok cnm bunu hepimiz kabul ediyoruz zaten ama benim defne bana izin verdiği kadar girebiliyorum artık. bazen btn gün huysuz oluyor bana adım attırmıyor sadece 7 msj doldurmak için giriyorum bazende bgn ki gibi sakin oluyor rahat girebiliyorum benim ki defnenin keyfine göre yanii:))))))şimdi bile yanımda ayakta dikeliyor bir elimle buraya yazıyorum bir elimle defneyi zaptediyorum düşün yaneee:))))

bence iyi etmişin.yıllardır sınavlara girdim kafamı kaldırmadan girdim çıktım ama millet kopya çekermiş hep oh canıma degsin yıllarımın intikamını almışın ellerine saglıkkk

Forumun amacı bu bilenler yazar bilmeyenler okur:) :) :)

ALINMAK DEGİLDE HERKES ZATEN İŞİ CİİDDİYE ALIYO ZANNIMCA ARADA KAÇAMAKLAR VE MOLALAR OLMAZSADA ÇOK SIKLIRIZ.ASKERİ Bİ DENETİM BİZE YARAMAZ ZATEN..AMA NE YAPILACAKSA UYARIM...BEN BİRAZDA ŞAKA YAPTIM.NE DİYE ALINAYIM ..BENİ TANIDINIZ AYLARDIR YAAA.....

AHA SUÇLU BULUNDU...DEFNE TAKIMIN KONSANTRESİNİ BOZUYO..EE SENDE KIZA Bİ NİCK ALDA KAYDETTİR KK YA KIZIM YAVRUM KAÇ AYDIR BURALARDA DAH KAYDI YOKKK...

azcık buyusun oda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…