Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

emine ben seni yerim.(yedim yemek ama hala açım)üzülme bebişim benim

gözün aydın canım sınavın için.bende çikolatayı çoook severim ama yemiyorum yemeyeceğim.sende yeme

hehehehehehehe

gözün aydın canım sınavın için.bende çikolatayı çoook severim ama yemiyorum yemeyeceğim.sende yeme
bu kadınlar çikolatayı neden bukadar sever anlamam hiç:44:.bnm aklıma bile gelmez biri ikram etmese
ama benim de bi hassas noktam var tabi:26:birazdan menümü yazınca anlarsınız zannımca:44:

sağol canım amin.senden ne haber tuba nasıl gidiyor düğün hazırlıkları

biliyorum biliyorum dondurma demi
iyidir nolsun yine nöbetteyim..iyi gidiyor çokşükür..haftaya eşya bakmaya başlıcaz inş.düğün 24 haziranda ama biz daha hiçbişey almadık.sadece beyaz eşyayı aldık..acaba geç kalmış değilizdir dimibiraz endişe başladı gibi bende ufak ufak da:44:
alışverişe başlıyım bi önerilerinize fazlasıyla ihtiyac duyucam buarada haberiniz olaa
beyazeşyayı BOSCH aldık hepsini mesela.iyidir dimi:44:

evet bildiniz

Son düzenleme:

canım ben 26 haziranda evlenmiştim hey gidi günler hey.bu arada tam 13 günde gelinliğim salon mobilyalar ev serme yapıldı.yetişti herşey benim.korkma geç kalmadın.ben kataloglardan sipariş vermiştim herşeyi.ayrıca bosch çok iyi bir marka.sana tavsiye edeceğim çok önemli birşey var.hiçbir şeyi kafana takma.bu hazırlıkların ve düğününün tatlı telaşını yaşa.stres yapma.ayrıca oturma grubunu iyice test et.çok rahat olsun.otur yat üstüne almadan dene.benimki çok rahatsız da.tabi katalogdan seçersen olacağı budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…