Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar ben bi uymuşum sormayın daha uyurdumda bu zamanda gece uyuyamazdım şimdi bile gece uyuyabilecek miyim onu düşünüyorum
sersem gibiyim

ben bir geçmiş yapıp geleyim

bende diyodumm çiçem niye bana cvp vermiyo diyee meğersem uyumuşşşşş:44::44::44::44::44:

anladım canım benimmm :13::13::13::13::13::13:

dondurma allahtan en masum tatlı

tşkler canım

geçmiş olsun canım ben dedim akşamları hiç yemiyon diye

ivett çiçemm haklısınnn:26::26::26::26::26::26::26:

hoşgeldin canım,bi bulduk bi kaybettik seni,geçmiş olsun canım inşaallah hemen iyileşirsin.

aman canım lütfen dikkat et,diyet yapmak demek aç kalmak değil maalesef bunu bazen hepimizin yanlış anladığı zamanlar oluyor,herşeyden yeyip azar azar yemek en doğrusu.

sağoll hayatımm evet haklısın valla aç kalmamak lazımm ama ben açlık hissetmiyodum ama işteee vitaminsiz kalmış vücudum

ne bileyim ya yemiş bulundum 5-6 kaşıktı..cok şiş hissi yaratmadı demekki cok değildi..hazal ya iyi değilim bebişim ya sabah tartıda 65.1 cıktım deli olacam o kadar dikkat ediyorum..yok bu iş bole olmayacak

aa ben de kötü çıktım bu sabah ama benim geceden kaynaklandı.yogun oldugum ve uykusuz oldugum zaman 2-3 kilo fazla çıkıyom ödemliyim çünkü..ayaklarımın altında yastık var gibi şuan

çokomelllll mii ayyyy şeyy bende yedimm bugünnn :26::26::26::26::26::26::26::26:

sabah
1,5 dilim ekmek
1kk peynir
5 zeytin
1 çay kaşiği bal

öğle
2 kase çorba

ara
yarım elma

akşam 1 tabak patates yemeği
1 dilim ekmek

süper canım afiyet olsun

canım bana abartı gelmedi wallaaa gayet iyi:44::44::44::44::44::44::44:

kıyaamammm ahhh canım yaaa tam tamm bişey olmaz ama buseferlikkk tabiii:13::13::13::13::13:

aaa leslie yerine 1 litre su leslie ablam duymasın bu kadar ucuz oldugunu

iyilik iyilik nolcak bize turp gibiyiz işte..geçmiş olsun bebişim senin diş problemim çok oluyo demi kuzum

emoşummmmm canımmmm annnemmmmm

dişten çekiyorum valla dolgular kırıldı tek tek
emoşum bende lessii yapmak istiyorum yaa nasıl yapıcam

verenini bilemem ama kalıcı olacagı kesinnnn(nerde kalıcı acaba)

emoşummmmm canımmmm annnemmmmm

dişten çekiyorum valla dolgular kırıldı tek tek
emoşum bende lessii yapmak istiyorum yaa nasıl yapıcam

söyle bebişim annen kurban olsun kuzum..
çokmu sıkıyon dişlerini kırdın dolguları.geceleri agza koyulan bi aparat oluyo dişleri rahatlatıyo bi sor dr.belki faydası olur..
leslie sansone diye google den indirdim.(ben beceremedim kardeşim atmış flasha ordan attık önceden tek tek giriyodum 80 tl.net parası gelince kocişte beni koşarak takip etti koridorda .bu şekilde indirip yapmak daha kolay koşu yok enazından).

sabah
yemedim

ara
bardak çay

öğle
1 kepçe çorba
5 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav

ara
1 bardak çay

akşam
2 kase çorba

ara
2 havuç

sabah
1yumurta
1dilim çavdar
1yk lor

Öğle
1tabak pirasa
7 yk makarna
2yk sütlac

akşam
Elim kadar simit
Hiç su içemedim bugün

ne diyebiilirim kiii senin bu anne şevkatinnn inan ki tarifi yok ... bana çok iyi geliyoooo....
evde üvey anne ile yaşayınca
sağoll annemmm sorucam dr. uykumda sıkıyorum zaten sabah uyandığımda çenm hep ağrıyo fazla sıktığım için bak doğru tespit ettin hemencik :13::13::13::13:

aa ben de kötü çıktım bu sabah ama benim geceden kaynaklandı.yogun oldugum ve uykusuz oldugum zaman 2-3 kilo fazla çıkıyom ödemliyim çünkü..ayaklarımın altında yastık var gibi şuan

benimki neden yavrum yaaa??
cumadan hatta perşembeden beri kaçamak yapmadım bozmadım diyeti..dun 3-4 tane biskuvi yeddim diye mi bole cıktı.offfffffff poffffffffff valla canım sıkılıyor bu zayıflam işine..1,600 kg fazla goterdim sabah..regl falanda olmayacam yakında değil..odem olamaz su yeşil çay bitki çayı içiyorum bolbol:97::97::97:

kuzum benm yaaa. naber?

ne bileyim ya yemiş bulundum 5-6 kaşıktı..cok şiş hissi yaratmadı demekki cok değildi..hazal ya iyi değilim bebişim ya sabah tartıda 65.1 cıktım deli olacam o kadar dikkat ediyorum..yok bu iş bole olmayacak

alla alla niye fazla çıkmışsın ki yine o kadar da dikkat ediyorsun sende bi daha diyetisyene gitsene ayşecim olmaz mı kiii...ne güzel dikkat de ediyorsun çok sinir bozucuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…