- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.941
selam kızlar ben bi uymuşum sormayın daha uyurdumda bu zamanda gece uyuyamazdım şimdi bile gece uyuyabilecek miyim onu düşünüyorum
sersem gibiyim
ben bir geçmiş yapıp geleyim
şöyleki canım şu okul olmasa sivsta bir dk durmamm
ailem antalyada antalyalıyım. o yüzden orda yaşıyorum diyorum ama yılın 8 ayı da sivastayız iştee...
ben de çok memnun oldum tanıştığımıza
dondurma allahtan en masum tatlı
tşkler canım
geçmiş olsun canım ben dedim akşamları hiç yemiyon diye
hoşgeldin canım,bi bulduk bi kaybettik seni,geçmiş olsun canım inşaallah hemen iyileşirsin.
aman canım lütfen dikkat et,diyet yapmak demek aç kalmak değil maalesef bunu bazen hepimizin yanlış anladığı zamanlar oluyor,herşeyden yeyip azar azar yemek en doğrusu.
Beni temsil ediyor yiyor yatıyor. :)psiiiii bu avatarı çok mu aradın yaa hahahahahhahahah=)
Hiç fırsatım olmadısimitin büyüklüğünü anlayamadım ama neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee=)ayrıca ne demek hiç su içmedimmmmmmmmmmm
kılzarrr günaydın çok saçmaa rüyalar gördüm ya mesela 1 örnekk yürüyen balıkkkk=))))
ivey akşamın arası çok olmuş canım ama çok kötü değil
kılzarrr günaydın çok saçmaa rüyalar gördüm ya mesela 1 örnekk yürüyen balıkkkk=))))
ne bileyim ya yemiş bulundum 5-6 kaşıktı..cok şiş hissi yaratmadı demekki cok değildi..hazal ya iyi değilim bebişim ya sabah tartıda 65.1 cıktım deli olacam o kadar dikkat ediyorum..yok bu iş bole olmayacak
iyiyiymiş kayıp balık nemoyu falan mı seyrettin dün hahahah
taaaamaaaaam aaaassslllııııı hemen yazıyorum
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-3 zeytin
-domates,maydanoz
ÖĞLEN
-1 kepçe çorba
-4 kaşık makarna
ARA
-1 küçük peynirli sandviç
-5-10 badem leblebi karışık
-1 kornet
AKŞAM
-1 kepçe çorba
-2 kaşık ıspanak
-4 kaşık makarna
-1 küçük çokomel
sabah
1,5 dilim ekmek
1kk peynir
5 zeytin
1 çay kaşiği bal
öğle
2 kase çorba
ara
yarım elma
akşam 1 tabak patates yemeği
1 dilim ekmek
kahvaltı
1 tost
domates,salatalık
ara
1 probiyotik yogurt
öğle
4-5 kaşık z.yağlı pırasa
kucuk bir kase yogurt
2 etimek=1 dilim ekmek
ara
arkadasların biskuvilerinden otlandım ara yapmadım
4 biskuvi
akşam
1 tabak makarna
1 kase hoşaf
spor yok
su 2 litre
Yaaaa ben naptım biliyo musunuz...
Arkadaş geldii gelirken kuru pasta almış canı çok çekmiş bnm diyet yaptığımı biliyo
önce yemicem diye bayaa direndim meyve falan yedimm veeee
Sonunda dayanamayarak bitane kuru pasta yedim öyle tadını çıkara çıkara yedim kiii
çok güzeldi ikincisini yememek için zor durdumm
Sonra neyseki arkdaşım gitti giderken pastaları da götürdü
Ama işte ben bitane yedimmm ...
çok pişmanımmm
aaa leslie yerine 1 litre su leslie ablam duymasın bu kadar ucuz oldugunu
iyilik iyilik nolcak bize turp gibiyiz işte..geçmiş olsun bebişim senin diş problemim çok oluyo demi kuzum
aslı dikkat ediyorum da yavaş ve derinden ilerliyorsun.menülerin genelde çok güzel ve uzun süredir bir sapma yok.sen en kalıcı verenimiz olacaksın bence.çünkü bunu bir yaşam şekline yeme düzenine oturtmak üzeresin.
cevizli kadayıfım benim.sensin kadayıf zaten niye yedin ki
emoşummmmm canımmmm annnemmmmm
dişten çekiyorum valla dolgular kırıldı tek tek
emoşum bende lessii yapmak istiyorum yaa nasıl yapıcam
sabah
yemedim
ara
bardak çay
öğle
1 kepçe çorba
5 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
ara
1 bardak çay
akşam
2 kase çorba
ara
2 havuç
sabah 1/2 dilim tam bugday ekmegi
1/2 yumurta haşlama
1 kk peynir
marul maydonoz
ara 1dilim elma
1 dilim portakal
yarım greyfurt
ögle
ekşili köfte 1 kase
1 çatal kadayıf(üstünün cevizi yarım ceviz kadar)
ara marul
akşam
1 kase ekşili köfte
1 çatal kadayıf(üstünün cevizi yarım ceviz kadar)
akşam ara
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kk peynir
2 zeytin
akşam arası fazla biliyom ama saat 20 gibi yedim ve hala ayaktayım bu arada spora gittim arkadaşa rica ettim 1 saat yerime baktı1 saat salonda egzersiz yaptım
sabah
1yumurta
1dilim çavdar
1yk lor
Öğle
1tabak pirasa
7 yk makarna
2yk sütlac
akşam
Elim kadar simit
Hiç su içemedim bugün
söyle bebişim annen kurban olsun kuzum..
çokmu sıkıyon dişlerini kırdın dolguları.geceleri agza koyulan bi aparat oluyo dişleri rahatlatıyo bi sor dr.belki faydası olur..
leslie sansone diye google den indirdim.(ben beceremedim kardeşim atmış flasha ordan attık önceden tek tek giriyodum 80 tl.net parası gelince kocişte beni koşarak takip etti koridorda .bu şekilde indirip yapmak daha kolay koşu yok enazından).
aa ben de kötü çıktım bu sabah ama benim geceden kaynaklandı.yogun oldugum ve uykusuz oldugum zaman 2-3 kilo fazla çıkıyom ödemliyim çünkü..ayaklarımın altında yastık var gibi şuan
ne diyebiilirim kiii senin bu anne şevkatinnn inan ki tarifi yok ... bana çok iyi geliyoooo....
evde üvey anne ile yaşayınca
sağoll annemmm sorucam dr. uykumda sıkıyorum zaten sabah uyandığımda çenm hep ağrıyo fazla sıktığım için bak doğru tespit ettin hemencik:13::13::13::13:
ne bileyim ya yemiş bulundum 5-6 kaşıktı..cok şiş hissi yaratmadı demekki cok değildi..hazal ya iyi değilim bebişim ya sabah tartıda 65.1 cıktım deli olacam o kadar dikkat ediyorum..yok bu iş bole olmayacak
iyiyiymiş kayıp balık nemoyu falan mı seyrettin dün hahahah
vavvvv süpersin hazal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?