Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

katılıyorum sana emine en düzenli dikkatli kaçamaksız yiyenimiz aslı kesinlikleeeeeeee

takma kafana okadar yawrum yaaa çok dikkatlisin sen hem gerçekten bakk

kuzum benm yaaa. naber?

iyyimm hayatımmm sağolll sen nasılsın özledim wallaaaaaaaaaaza

hee bizim yatak odasında yerde yürüyorduu =) 2. örneği de vereyim bi tane hamamböcei yine bizim odada sırtına tıraş makinesinin ucunu yüklenmiş duvarda yürüyordu=)

hayatım gördüğün rüya çok güzellll inan ki bakkk balık kısmettir böcekte paradırrrrrrr bak fadik demişdi dersinDDDDD

alla alla niye fazla çıkmışsın ki yine o kadar da dikkat ediyorsun sende bi daha diyetisyene gitsene ayşecim olmaz mı kiii...ne güzel dikkat de ediyorsun çok sinir bozucuuu

sorma ya cok canım sıkılıyor hadi onceden kaçamagım falan coktu neyse ne veriyodum ne alıyodum şimdi dikkat ediyorum alıyorum tartımmı bozuk acaba ya..
o kadar inanamıyorum fazla cıktıgımaaaaaaaa...
sevindirici bi haberim var kendim için sanırım bugun havuzla gidip anlaşacagım..

takma kafana okadar yawrum yaaa çok dikkatlisin sen hem gerçekten bakk

iyyimm hayatımmm sağolll sen nasılsın özledim wallaaaaaaaaaaza

iyi canım her şey cok yolunda cok sukur allahıma uzun süredir istediğim şeyler vardı..hayat direk ugraşmadan sundu bana..birde işle ilgili yapmam gerekenler vardı onunda yolu açıldı cok sukur..çok çok iyiyim kilo verememek dışında.. gercekten niye veremediğimi anlamıyorum 2 haftadır cok cok dikkatliyim öhööö öhö öhö...

asıl sen nasılsın canım benim gecen seni düşündüm bence sen evlenmelisin vazgectim aşk maşk fikrinden..Allah hayırlısını nasip etsin tabi..cok zor bir hayatın var Allah yardımcın olsun dualarım hep seninle..olabildiğince etkilenmemeye calış canım evdeki durumlardan..her şey geçer biter ama stres sinir hastalık sana kalır o yüzden azıcık bencil ol

bütün hastalıkların özü stres ve moral bozuklugu maalesef

Son düzenleme:

ahh benimm meleğimm nasılda anlamışşsın yaşadığım şeyleri inan gözlerim doldu
kaçış için değilde istediğim için evlenmek istiyorummm hayırlısı inş. etkilenmemeye çalışıyorum ama bakalım işte canım ister istemez etkileniyorum hayatımda değişiklik yapmam gerek bunu anlaım iyiceeeeeee

senin iyi olman süperrr ama düzene girmesi bişeylerinnnn
kilonu eğer çok fazla takarsan zaten hiç veremezsinnnnn ben bi ara öyledim ilk zamanlar onun için biliyorum takma yawrumm böyle zaten fıstıkkkk gibisinnnnnn

kabul ediyorum bole fıstık gibiyimama en az bi 60 olsam..olurum inşş

aaasüper hadi bakalım artık yüzersin işte bol bol...hem vücudun şekillenir hem spor hem kilo vermene de yardımcı olur bebişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…