Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.iki gündür uzagım burdan.çok özledim sizi.ama bugunde annemlerdeyim.ablama geldim şimdi onun pc den yazıyorum.bi ugrayayım dedim.annemlere geçiyrum yine.akşam inşallah gelmeye çalışıcam.hepinizi kocaman öpüyoreeee

hoş geldin canımmm iyiyizz şükür
ohh annenn ablan ne güzellll

Afiyet olsun asli kız niye kahvaltıların düştü böyle senin.. kahvaltı diyette en önemli öğün..

uyku daha önemli canım

sabah
1yumurta
1dilim çavdar
1yk lor

Öğle
1tabak pirasa
7 yk makarna
2yk sütlac

akşam
Elim kadar simit
Hiç su içemedim bugün

akşam beğenmedim meyvede yaesaydin keşke canım

kılzarrr günaydın çok saçmaa rüyalar gördüm ya mesela 1 örnekk yürüyen balıkkkk=))))

hayırlısı olsun diyelim

ne bileyim ya yemiş bulundum 5-6 kaşıktı..cok şiş hissi yaratmadı demekki cok değildi..hazal ya iyi değilim bebişim ya sabah tartıda 65.1 cıktım deli olacam o kadar dikkat ediyorum..yok bu iş bole olmayacak

alla alla niye böyle oluyo ki canım spor yapmasanda yinede azda ols avermen gerkiyor
bi doktora görüncen hormonlara bi baksanız

artık her sabah yaşanan bir klasik oldu ama yine de yazacağım.sporuma gittim geldim.şimdi kahvemi içiyorum

süper canım

tşk edrm canım ama kendimi bıraksam varya

canım senin canın sıkkın ondan dişlerini sıkıyon bu durum psikolojik

canım dediğim gibi sen bi doktora görün bi

selamm ben geldim
keyifsizim bugün biraz sinirlerim yine tepemde gereksiz yere. oluyo bazen böyle
neysee nasılsınız bakem ?
ben bu arada bir geçmiş yapıp gelem...

haklısın... ama bunlar bnm hayatımda tam bir alışkanlık haline gelmişti. hepsinden birden bire vazgeçince affalladım böylee.
doğru söylüyosun bir süre için vazgeçmeliyim onlardan zamanı geldiğinde azar azar bana zarar vermeyecek şekilde yemeliyim...

Tadı damağımda kaldı diyo bide zilli:) böyle kendini demoralize etme şekerim biseyi yiyemedim diye üzülme..bence iradeli olduğun için sevin ok

ama napiyim bee çok güzeldi :26:
off yemek yemekten mutlu olan birinden bunu bekleme kolay kolay
ama denicem bi de bu yönden bakmayı olaya...

canım yaa biraz fazla olmuş gibi... kadayıflar hadi yine affedilebilir ama keşke son ekmek-peynir-zeytin yemeseydin...
neyse spora gitmiş olman bi nebze telafi ediyor

canım işte bütün mesel bu o yuzden amaç uzun vadede kilo vermek olmalı..sabredebilirsek tabi ):

kendimi ceza verilmiş çocuklar gibi hissediyorum bazen
biri bişey getiriyor yok ben yiyemem canım istiyor ama yok yiyemem
sabretmek zorr ama başardığımızz zaman ki mutluluğa kesinlikle değer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…