- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.161
pepenin sarıları çoğalıyor bu biiirrrrrr sarı şapkaaa...bu birrrrrr sarı kitapppppp bu birr sarı güneşşşşşşşşşşşşş=))))))))))))))))
görevimi yerine getirmedim cezalıyım 30
heheheheh sen demi onu izliyordun benim artık favori kanalım trt çocukla yumurcak tv oldu :)))
Kahvaltı süper.. Akşam yemeğini önemsememek lazım ne kadar hafif geçirsek o kadar sağlıklıdünkü salak menümü yazayım
1,5 dilim ekmek
2 zeytin
1omlet
1 kk peynir
ara
yarım muz
1 havuç
öğle
hamburger menü(içecek ıcetea yarısını içtim patatesin yarısındaz çok az fazlasını yedim)
akşam
çeyrek dilim ekmek 1 lokma peynir
5 saat ayakta yürüdümmm
ses etmeden de başlamış ceza çekmeye.parayla adammı tutun kız oya sen günaydın falan derdin
canım kayısı yağı alıp sür yada bebe yağı sür kakao yağıda çok iyi geliyor vücudun sıkılaşmasına ama kullan muhakkak..benim karnım olduğu halinden dokuz kat büyüdü belki hamileyken bir tane çatlak yok karnımda...
benimde bi yerlerim şiş ama nerem bilmiyom.of şu 12,5 kiloluk şişkinligim bi gitseee
görevimi yerine getirmedim cezalıyım 28
Geçmiş olsun allah bi daha düşürmesin:)
yok ya sevgilim parayla adam tutmadım tamamen alın teri. ceza bitsin istedim günaydın dan evvel. zira birazdan erenköy sosyete pazarına gidip tatil alışverişi edeceğim ahahahaha
orası neresi :) bende bendeee
ben de dünki menu sayılır mı bilmem ama yediklerimi yazayım
sabah
1 armut
saat 17:30
2 parça ızgara tavuk bol yeşil salata sade soda ve mantar çorbası
bilmiyorum ki müdürüm götürüyo:) bnen de ilk defa gidicem kadıköyden minibus caddesinden geçen dolmuslara binilip gidiliomus
günaydın çıtırlar.şimdi çıkacağım okula gitmek için hazırlanacağım bir bakayım dedim sizlere
amin valla ya:9 naber kızlar dün tüm gün toplantıdaydım akşam da ebruda kaldım giremedim nete tabi. nasıl keyifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?